Gå til innhold

Tynnribbe eller familieribbe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har kjøpt ei ribbe som det kun står ribbe på! Gilde ribbe, fryst. Er det noen som vet hvilken jeg mener? Er dette tynnribbe eller familieribbe?

Anonymkode: 1c8a3...a35

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har kjøpt "svineribbe" på Bunnpris, og noen av pakkene var med bein og noen uten. Jeg mener at ribbe med bein og kotelett er "familieribbe", mens ribbe uten bein som er jevnt tykk er "tynnribbe"?

Skrevet

Sitter kotelettkammen på kalles det Familieribbe. Hvis ikke, er det Tynnribbe. Er lett og se forskjell. 

Å steke ribbe med kotelettkam medfører ofte svært tørt kjøtt (på den delen), men det er i grunnen bare å skjære den av og dele den opp som koteletter til senere bruk.

  • Liker 2
Skrevet

Familieribbe er i hvert fall elendig. Tynnribbe er tingen! Er det som er noe!

Anonymkode: 4760e...6c3

  • Liker 1
Skrevet

Tynnribbe er absolutt å foretrekke, ja! Koteletter er rett og slett ikke spesielt godt :)

Skrevet

Helt enig i at tynnribbe er best! 

Skrevet

Sitter kotelettkammen på kalles det Familieribbe. Hvis ikke, er det Tynnribbe. Er lett og se forskjell. 

Å steke ribbe med kotelettkam medfører ofte svært tørt kjøtt (på den delen), men det er i grunnen bare å skjære den av og dele den opp som koteletter til senere bruk.

Nettopp. Slik gjør jeg det. ☺  Men innrømmer at jeg som oftest kjøper tynnribbe.

Skrevet

Nettopp. Slik gjør jeg det. ☺  Men innrømmer at jeg som oftest kjøper tynnribbe.

Det gjør nok jeg også, for enkelhetens skyld. Men uten at jeg er veldig orientert om kilopriser, kan det vel fort hende at koteletter en fjerner fra en slik Familieribbe kanskje er billigere enn om man skulle kjøpt de som pakkede koteletter :)

Skrevet

Det gjør nok jeg også, for enkelhetens skyld. Men uten at jeg er veldig orientert om kilopriser, kan det vel fort hende at koteletter en fjerner fra en slik Familieribbe kanskje er billigere enn om man skulle kjøpt de som pakkede koteletter :)

Sikkert. Men det tenker jeg ikke på der og da. Men som du sier...for enkelheten skyld...Tynnribbe som oftest.  ☺

Skrevet
Den 18.12.2015 at 18.28, Kenta skrev:

Tynnribbe er absolutt å foretrekke, ja! Koteletter er rett og slett ikke spesielt godt :)

Foretrekker tynnribbe sjøl. Og koteletter blir så godt som man vil. ☺

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...