Gå til innhold

Kunsten å lage fløtekarameller (?)


MapleSirup

Anbefalte innlegg

Jeg prøvde etter beste evne, men den ville ikke stivne... Så har jeg altså feilet :(

Har noen gode tips, evt oppskrift?

(Jeg mener myk fudge, hvis det er mange forskjellig)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

http://www.lovelybaking.com/2011/11/verdens-enkleste-karameller.html

Jeg har prøvd å lage karameller siden jeg var 11 år, og først med denne oppskriften lyktes jeg. Disse blir som Smørbukk hvis de koker 8 minutter. Har du innvandrerbutikk i nærheten, løp og kjøp. Det finnes slik kondensert melk på Meny også, men da koster den dobbelt så mye.

Det er simpelthen de mest utrolig bra karameller, og ingen koking i timesvis og karamellprøve. Følg oppskriften og kok til fargen er som på bildene. En slik porsjon passer det å helle i en 2 liters brødform (med bakepapir i). Det gir passe tykke karameller, mener jeg.

Du får 3 slike karamellporsjoner av en boks kondensert melk. Jeg synes det er enklest å koke det i tre omganger, fordi jeg synes de blir mer jevnt kokt når det er lite i gryta. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...