AnonymBruker Skrevet 30. november 2015 #1 Del Skrevet 30. november 2015 Tenkte jeg skulle forsøke meg på peppermyntekonfekt i år. Ser at de fleste oppskrifter anbefaler brukt av tragant, som jeg har forstått gjør deigen med smidig og elastisk/seigere. Kan tragant erstattes med glyserol? Anonymkode: 6a12c...a19 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinkee Skrevet 30. november 2015 #2 Del Skrevet 30. november 2015 Nei, glyserol er vel et søtningsstoff? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. november 2015 #3 Del Skrevet 30. november 2015 Nei, glyserol er vel et søtningsstoff? stemmer at glyserol er søtt, men det brukes i mat for å gjøre det smidigere marsipan, iskrem osv det fungerer også som fortykkningsmiddel hvis man vil lage stor såpebobbler .Så derfor tenker jeg om det har samme effekt som tragant i denne sammenhengen tilleggssørsmål: er det denne typen olje som menes med peppermynteolje man brukt i konfekten:http://www.vitusapotek.no/Products/NMD+default+Catalog/Peppermynteolje-10-ml/PID-310839.aspxser av beskrivelsen at de kun snakker om duft. Og ble usikker om jeg har kjøpt feil. Anonymkode: 6a12c...a19 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 1. desember 2015 #4 Del Skrevet 1. desember 2015 Du kan bruke den oljen til å smakssette, ja. Hvordan det fungerer å bytte tragant med glyserol vet jeg ikke, du må vel bare prøve å se hvordan det går. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå