Gjest Anonymous Skrevet 3. oktober 2004 #1 Skrevet 3. oktober 2004 Skal snart lage til et selskap, men hva spiser man til utover potetene? Kålrabistappe?
LilleBille Skrevet 3. oktober 2004 #2 Skrevet 3. oktober 2004 Ingenting.. Vi spiser hvertfall bare fårikål og poteter
Gjest Anonymous Skrevet 3. oktober 2004 #3 Skrevet 3. oktober 2004 Okay, takk for svar Kan man drikke øl og akevitt til?
Arkana Skrevet 3. oktober 2004 #4 Skrevet 3. oktober 2004 Vi spiser også bare fårikål og poteter. Kanskje til nød flatbrød til?
Tusenfryd Skrevet 3. oktober 2004 #5 Skrevet 3. oktober 2004 Får-i-kål og poteter. Øl og akevitt er aldri feil, ikke rødvin heller. Vi pleier forresten å ha potetene oppi gryta med det andre så vi har bare ett serveringsfat.
Charmina Skrevet 5. oktober 2004 #7 Skrevet 5. oktober 2004 Bare poteter ja.................! Synes nesten jeg kjenner lukten jeg! Nam nam selv om jeg bare spiser kålen og potetene da siden jeg er vegeterianer Klems Charmina 37 dager til termin
smil Skrevet 4. oktober 2005 #11 Skrevet 4. oktober 2005 Løksaus til er obligatorisk her i huset. ← Oppskrift?
Gjest Gjesta Skrevet 4. oktober 2005 #13 Skrevet 4. oktober 2005 Ingenting annet enn fårikål og poteter
Nella Skrevet 4. oktober 2005 #14 Skrevet 4. oktober 2005 Kun kål og poteter her også. Og hele pepperkorn, det er viktig
Gjest Violetta Skrevet 4. oktober 2005 #15 Skrevet 4. oktober 2005 Bare poteter ja.................! Synes nesten jeg kjenner lukten jeg! Nam nam selv om jeg bare spiser kålen og potetene da siden jeg er vegeterianer Klems Charmina 37 dager til termin ← Men det kommer da litt kjøtt i sausen, gjør det ikke? Det gjør i hvert fall det når jeg lager fårikål.
Gjest 1111 Skrevet 4. oktober 2005 #16 Skrevet 4. oktober 2005 Jeg har aldri forstått meg på vegetarianere som bare spiser kålen i fårikålen (hallo, kålen og alt er jo faktisk kokt med kjøttet) og spiser suppe, men plukker ut kyllingen
skrue Skrevet 5. oktober 2005 #17 Skrevet 5. oktober 2005 Jeg har aldri forstått meg på vegetarianere som bare spiser kålen i fårikålen (hallo, kålen og alt er jo faktisk kokt med kjøttet) og spiser suppe, men plukker ut kyllingen ← Akkurat det må jeg si meg enig i. Jeg tror ikke de samme personene ville ha likt like godt kokt kål med pepperkuler, Men, man kan kan jo godt være "vegitarianer" av variende grad.
tommeline Skrevet 5. oktober 2005 #18 Skrevet 5. oktober 2005 Holder med bare poteter til fårikål ja. Har vel spist kokte gulerøtter til også (oppi gryten med det andre).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå