AnonymBruker Skrevet 10. november 2015 #1 Skrevet 10. november 2015 Hei, jeg får besøk på nyttårsaften, og skal lage pinnekjøtt. Det er foreløpig uklart om vi blir 4, 5 eller 6 personer, men jeg vil for sikkerhetsskyld vite at jeg har stor nok kjele for pinnekjøtt til 6 pers. Problemet er at jeg kun har laget det en gang før, og husker ikke helt hvor stor plass man må ha.Jeg har denne kjelen fra ikea som rommer 8,5L, har jeg rett når jeg antar at den blir alt for liten? Hvor stor kjele er ideelt? Anonymkode: e3bab...408
Dolce Skrevet 10. november 2015 #2 Skrevet 10. november 2015 Hei, jeg får besøk på nyttårsaften, og skal lage pinnekjøtt. Det er foreløpig uklart om vi blir 4, 5 eller 6 personer, men jeg vil for sikkerhetsskyld vite at jeg har stor nok kjele for pinnekjøtt til 6 pers. Problemet er at jeg kun har laget det en gang før, og husker ikke helt hvor stor plass man må ha.Jeg har denne kjelen fra ikea som rommer 8,5L, har jeg rett når jeg antar at den blir alt for liten? Hvor stor kjele er ideelt?Anonymkode: e3bab...408Den er for liten. Men du kan jo bruke 2 kjeler? Jeg lager vanligvis til 4 personer. (litt over 2 kg) pinnekjøtt, og bruker da 2 kjeler av "normal" stor størrelse.
AnonymBruker Skrevet 10. november 2015 #3 Skrevet 10. november 2015 Det har jeg faktisk ikke tenkt på kan være et alternativ engang Vil to sånne være nok til 6 personer da? Eller er det knapt med plass når du bruker de til 4? Anonymkode: e3bab...408
Gjest Marillia Skrevet 11. november 2015 #4 Skrevet 11. november 2015 Til pinnekjøtt serveres det både poteter, kålerabistappe, pølser/svinemør, og pølsene/svinemøren skal også ha plass i kjelen(e) tror kanskje jeg hadde vurdert å kjøpe en større kjele.
AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #5 Skrevet 11. november 2015 Til pinnekjøtt serveres det både poteter, kålerabistappe, pølser/svinemør, og pølsene/svinemøren skal også ha plass i kjelen(e) tror kanskje jeg hadde vurdert å kjøpe en større kjele. ja det er jo også sant. Kjekt å ha plass på komfyren! Jeg får vel dra på kjelejakt da hvor mange liter bør kjelen være på? 15? Takk for svar dere Anonymkode: e3bab...408
Gjest Marillia Skrevet 11. november 2015 #6 Skrevet 11. november 2015 Jeg tror faktisk min kjele er så stor som 30 L, denne brukes til kjøttsupper (lager opp og fryser) komle/potetball og pinnekjøtt.
AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #7 Skrevet 11. november 2015 Jeg tror faktisk min kjele er så stor som 30 L, denne brukes til kjøttsupper (lager opp og fryser) komle/potetball og pinnekjøtt. oi! Ja jeg får se om jeg finner en sånn en er jo uansett ikke et bruk og kast-produkt, så man har det jo lenge når man først investerer i det. Anonymkode: e3bab...408
AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #8 Skrevet 11. november 2015 Jeg har en kjel som er på 20 liter som jeg bruker til pinnekjøtt, saltkjøtt, kjøttsuppe osv. Veldig kjekt å ha en såpass stor en, eneste minuset med det er at det er mer jobb å få vasket den ren Anonymkode: 2ecc1...b0f
Gjest Marillia Skrevet 11. november 2015 #9 Skrevet 11. november 2015 oi! Ja jeg får se om jeg finner en sånn en er jo uansett ikke et bruk og kast-produkt, så man har det jo lenge når man først investerer i det. Anonymkode: e3bab...408Glemte å si at en så stor kjele er super til festmat til mange; feks baccalao, gryteretter osv
AnonymBruker Skrevet 13. november 2015 #10 Skrevet 13. november 2015 Jeg har en kjel som er på 20 liter som jeg bruker til pinnekjøtt, saltkjøtt, kjøttsuppe osv. Veldig kjekt å ha en såpass stor en, eneste minuset med det er at det er mer jobb å få vasket den ren Anonymkode: 2ecc1...b0fVask den i dusjen Anonymkode: 71cfe...8fb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå