Gå til innhold

Facebookgruppen "Mat fra bunnen"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Så klart! For i andre oppskrifter så står det at det skal småkoke i 5 minutt, men hun legger til en ekstra 0 og da blir det automatisk hennes oppskrift. 

Ikke så vanskelig å forstå det vel? :klo:

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 minutt siden, Severus skrev:

OMG vi er avslørt at vi snakker dritt

tumblr_n3lng47cbn1smcbm7o1_1280.gif

Og plutselig stod "kommenterer nr. 2" i grått. Sletta og blokkert altså fordi det stilles spørsmål de ikke kan svare på :)
Morsomt at de reklamere for KG og oppfordrer folk til å diskutere dem her da :skratte:
 

 

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil forresten bare tipse andre matinteresserte om facebooksiden og nettsiden Millas Mat! Der henter jeg mye oppskrifter og inspirasjon til mat altså! 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

At folk gidder å være der, skjønner jeg ikke. Hun er omtalt på andre nettsider så det holder. 

Jeg spurte om åpningstideen og hvorfor det var sånn. Ble kastet ut.administrasjon må ha store personlige problemer. Meld dere ut, legg ut klar melding først

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
10 minutter siden, AnonymBruker skrev:

At folk gidder å være der, skjønner jeg ikke. Hun er omtalt på andre nettsider så det holder. 

Jeg spurte om åpningstideen og hvorfor det var sånn. Ble kastet ut.administrasjon må ha store personlige problemer. Meld dere ut, legg ut klar melding først

Anonymkode: d8fcb...cf7

Hvilke nettsider?

Anonymkode: 02c1b...ccc

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, MalloryK skrev:

Admin kan se alle medlemmer, selv de som har blokkert admin

Åja :ph34r::icon_lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En sånn gruppe er startet, den heter Mat fra grunnen ;) Men melder du deg inn der blir du automatisk kastet ut fra MFB. Selv om du aldri har skrevet her i tråden på KG, eller brutt en eneste regel i MFB.

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev:

Her sing med folk på face er ikke lov. Det er en side for alle. At et menneske opphøyer seg til rikstroll er en skam for face. Jeg sender klage på face..  det bør DU også gjøre. Min venn skal starte ny matgruppe.det vil stå: her har vi åpent 24/7. Her blir du ikke kastet ut. Her kan du legge ut linker. Her jobber ingen rikstroll

Anonymkode: d8fcb...cf7

Den matgruppa finnes allerede :) Mat fra grunnen! 

Nøyaktig hvordan formulerer du den klagen til face? Synes at det er en del hersing og divanykker der inne, men at det ikke er lov i sin egen gruppe... det er jeg usikker på.. 

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
Den Sunday, December 20, 2015 at 14.14, Marimba skrev:

Et par som fra meg.

Er det T som er grunnlegger av gruppa, som det står på flere steder inne på MFB, eller har hun også blitt lagt til av andre, og "jobbet" seg opp til administrator?

Dere som er kastet ut, har dere prøvd å sende melding til hun som står som ansvarlig for å svare på som o.l for begrunnelse? 

Nei jeg spør ikke om begrunnelse. Når du blir utestengt...alt etter humør og dagsform til folk, da skjønner du at folk har problemer.

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nesten litt trist å se på veggen der inne. Spørsmål om "kan jeg bruke kremfløte i potetmos" og "jeg har aldri smakt chili con carne, er det sterkt" får masse svar. Mens skikkelig mat fra bunnen spørsmål, om tilberedning av villsvin og andres oppskrifter på hjemmelaget rødvinssaus, får null respons. Det kommer av og til noe bra innimellom, men jevnt over er ikke nivået i gruppen særlig høyt... Og at ting er laget fra bunnen er å dra den ganske langt en del ganger!

  • Liker 20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker
4 timer siden, AnonymBruker skrev:

draaaama qeens!!!

Anonymkode: a1983...3ca

Ingenting som heter det...

Anonymkode: 87ee8...8ba

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Kan jeg bruke aluminiumsfolie istedet for bakepapir?"

Og "mat fra bunnen", er det potet, wienerpølse og lutefiskbacon som er kastet i en stekepanne og stekt noen minutter?

Beklager altså, men det er så mye rart der inne :fnise:

  • Liker 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
36 minutter siden, Duckie skrev:

Det er nesten litt trist å se på veggen der inne. Spørsmål om "kan jeg bruke kremfløte i potetmos" og "jeg har aldri smakt chili con carne, er det sterkt" får masse svar. Mens skikkelig mat fra bunnen spørsmål, om tilberedning av villsvin og andres oppskrifter på hjemmelaget rødvinssaus, får null respons. Det kommer av og til noe bra innimellom, men jevnt over er ikke nivået i gruppen særlig høyt... Og at ting er laget fra bunnen er å dra den ganske langt en del ganger!

Dette ^

Pluss at alle lager det samme. Det er alltid en ting eller tre som er "in" der - og som skal lages av de fleste aktive brukerne. Dessverre vet ingen hvordan de finner igjen poster - eller var våkne nok til å lagre / bokmerke den oppskriften de vil bruke - så der tyter på med spørsmål om hvor man finner igjen oppskriften eller hvordan et av trinnene i den skal gjøres (som regel er samme spørsmål stilt et titalls ganger før også...) Og som toppen på kransekaka raser det inn hauger med likelydende svar på hver enkelt post om dette. Fint å få bekreftet en tredve-førti ganger hvordan man rører smør og sukker hvitt. Bare sånn i tilfelle. 

 

Anonymkode: ff467...912

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...