AnonymBruker Skrevet 27. desember 2015 #1301 Del Skrevet 27. desember 2015 Får ikke håpe admin får så mange julehilsener så det går for henne under matlagingen. Anonymkode: 16e02...892 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2015 #1302 Del Skrevet 28. desember 2015 Nå er det mange fornærmede "gjester" der inne, da noen har vært hjerteløs nok til å poste bilde av en spegris dim skal helstekes. Morsomt at noe slik lager såpass mye rabalder på en gruppe som heter "Mat fra bunnen". Ett av argumentene var at gruppenavnet for en av medlemmene betød god hjemmelaget mat. Det blir vel ikke stort mer hjemmelaget enn det der... Anonymkode: ff467...912 22 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MalloryK Skrevet 28. desember 2015 #1303 Del Skrevet 28. desember 2015 Hva er det med alle som ber om middagstips?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2015 #1304 Del Skrevet 28. desember 2015 Har de sluttet med å kaste ut de som er medlem i MFG? Anonymkode: 02c1b...ccc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fotballflue Skrevet 28. desember 2015 #1305 Del Skrevet 28. desember 2015 16 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nå er det mange fornærmede "gjester" der inne, da noen har vært hjerteløs nok til å poste bilde av en spegris dim skal helstekes. Morsomt at noe slik lager såpass mye rabalder på en gruppe som heter "Mat fra bunnen". Ett av argumentene var at gruppenavnet for en av medlemmene betød god hjemmelaget mat. Det blir vel ikke stort mer hjemmelaget enn det der... Anonymkode: ff467...912 For noen pingler de er der inne de vet vel ikke hvor svineribba de spiser på julaften kommer fra heller, da 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2015 #1306 Del Skrevet 28. desember 2015 26 minutter siden, Fotballflue skrev: For noen pingler de er der inne de vet vel ikke hvor svineribba de spiser på julaften kommer fra heller, da Ribba kommer jo fra en gris som har levd et langt lykkelig liv, denne grisen her hadde jo livet foran seg... Forresten en morsom tråd å følge der inne, folk melder seg ut, er sjokkert og kvalme. Mat fra bunnen skal jo dele oppskrifter, ikke slike bilder der... Selv utdannete kokker er dypt rystet. En liten avsporing her fra meg, men finnes noen koker der inne som ofte slår i bordet med at "jeg er kokk, derfor er det slik..." og selv jeg som ikke er kokk, men kun matinteressert hører at det de sier ikke henger på greip. Men må si admin gjør en bra jobb i den tråden, de er jo veldig klare på at dette er helt greit å legge ut! Anonymkode: 56ae3...11a 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fotballflue Skrevet 28. desember 2015 #1307 Del Skrevet 28. desember 2015 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ribba kommer jo fra en gris som har levd et langt lykkelig liv, denne grisen her hadde jo livet foran seg... Anonymkode: 56ae3...11a Kyllinger har også et "langt, lykkelig liv" foran seg, men jeg tipper de spiser det og. 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kraula Skrevet 28. desember 2015 #1308 Del Skrevet 28. desember 2015 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Nå er det mange fornærmede "gjester" der inne, da noen har vært hjerteløs nok til å poste bilde av en spegris dim skal helstekes. Morsomt at noe slik lager såpass mye rabalder på en gruppe som heter "Mat fra bunnen". Ett av argumentene var at gruppenavnet for en av medlemmene betød god hjemmelaget mat. Det blir vel ikke stort mer hjemmelaget enn det der... Anonymkode: ff467...912 Skal innrømme at jeg ikke satte pris på at det havnet på veggen min. Selv unngår jeg å spise kjøtt fra dyr som er slaktet fordi de er unge som kalv osv. Men det bare minnet meg på at jeg er der for underholdningsgrunner, og ingenting annet. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 28. desember 2015 #1309 Del Skrevet 28. desember 2015 Kjøtt er døde dyr. Med mindre man kan fotstå, akseptere og leve med konsekvensene av det, kan man ikke spise kjøtt. Jeg vil heller spise ungkalven eller den grisungen som skaper så harnisk i gruppa, enn voksne dyr som har levd hele livet sitt innenfor industriell kjøttproduksjon. Samtidig vil jeg heller få kjøpt egghøne, selv om det er mindre mørt kjøtt, enn kylling som er blitt tvangsfóret til å bli alt for stor alt for fort. Jeg er veldig klar over hva jeg spiser hver gang det ligger kjøtt på tallerkenen min, det er et levende vesen som har måttet bøte med livet for at jeg skal spise. Folk glemmer det, fordi vi bli alt for vant til at kjøtt er noe som kommer pent dandert i vakumpakninger med minimalt av blod, eller i farse-produkter og blandingsprodukter som pølser som gjør at man ikke lenger ser at det er kjøtt. Det eneste som er sykt her, er at folk blir sjokkert når de ser et helt dyr, og ikke en pent tilskjært filet eller kotelett som ikke ligner på noe anatomisk. Om du ikke hadde greid å være med på slaktingen og parteringen av et dyr, har du ingenting å gjøre med å spise det. Jeg er verken veganer eller vegetarianer, jeg spiser kjøtt, fisk, egg, men jeg holder meg til rene råvarer, kjøper økologisk der jeg kan, særlig av fugl/egg, og glemmer aldri hva jeg spiser. Det er mye lettere å huske hva du faktisk spiser om du skal helsteke en kylling, enn om du spiser pålegg av kyllingfilét, som er most og stappet i en form slik at det ikke lenger ser ut som noe naturlig engang... 43 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2015 #1310 Del Skrevet 28. desember 2015 Et øyeblikk siden, Fotballflue skrev: For noen pingler de er inne de vet vel ikke hvor svinerib ba de spiser på julaften kommer fra heller, da Tråden ble slettet, skulle gå inn og lese kommentarene så poff ble den borte Fin mat fra bunnen gruppe. Lol. Anonymkode: 16e02...892 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2015 #1311 Del Skrevet 28. desember 2015 8 timer siden, Fotballflue skrev: Kyllinger har også et "langt, lykkelig liv" foran seg, men jeg tipper de spiser det og. Jeg håper du skjønte jeg var ironisk i kommentaren du svarte dette på... Virker ikke alle i den gruppa forstår hvor kjøttet kommer fra og heller ikke tåler å se det... Anonymkode: 56ae3...11a 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2015 #1312 Del Skrevet 28. desember 2015 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Jeg håper du skjønte jeg var ironisk i kommentaren du svarte dette på... Virker ikke alle i den gruppa forstår hvor kjøttet kommer fra og heller ikke tåler å se det... Anonymkode: 56ae3...11a Blir lett sånn når de har toro saus mellom øra. Anonymkode: 16e02...892 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fotballflue Skrevet 28. desember 2015 #1313 Del Skrevet 28. desember 2015 30 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg håper du skjønte jeg var ironisk i kommentaren du svarte dette på... Virker ikke alle i den gruppa forstår hvor kjøttet kommer fra og heller ikke tåler å se det... Anonymkode: 56ae3...11a Haha, nei, det skjønte jeg ikke 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2015 #1314 Del Skrevet 28. desember 2015 1 time siden, AnonymBruker skrev: Tråden ble slettet, skulle gå inn og lese kommentarene så poff ble den borte Fin mat fra bunnen gruppe. Lol. Anonymkode: 16e02...892 Tror det er pga en av de smarte reglene de har der. Bilder uten oppskrift blir slettet etter et visst klokkeslett. Du vet - så de ikke sprenger kapasiteten til FB-veggen sin og skaper mayhem og unntakstilstander.... Anonymkode: ff467...912 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2015 #1315 Del Skrevet 28. desember 2015 Finnes det en matgruppe med navn: Mat fra toppen Mat for toppen Mat for fiffen el.l.? Eller: Mat for kroppen ? Anonymkode: 929ca...b27 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
daemonia Skrevet 29. desember 2015 #1316 Del Skrevet 29. desember 2015 Hvordan går det an å spørre så mye om hvordan man lager kålrotstappe?? Kok, mos, krydre, spis! Samme med potetmos... Det burde vel være mulig å tenke seg frem til det selv dersom man har sett og smakt det før?! 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2015 #1317 Del Skrevet 29. desember 2015 Jeg er medlem av en lavkarbo gruppe, der var det en som spurte om oppskrift på tacosalat - så jeg blir virkelig ikke overasket over folk lengre Anonymkode: ce259...409 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 #1318 Del Skrevet 30. desember 2015 Den 26. oktober 2015 at 23.30, Ulvhedin skrev: Er det noe du lurer på angående gruppa, send PM Elisabeth Myklebust, ikke legg ut ett innlegg i gruppa. Dette er både fordi slike innlegg forsvinner fort for oss, og fordi det lett blir krangler på slike innlegg.Husk! Ingen spørsmål er for dumt eller for lite. Her skal det være stor takhøyde, og god stemning! Hva regnes som mat fra bunnen? Å bruke råvarer og lage egne kjøttkaker, fiskekaker, gratenger, gryter osv. selv. Ingen skal "tas" for å bruke buljong, rømme, tomatpurre osv, SÅ strenge er vi ikke. Men innlegg med Fjordland osv blir slettet. Er du usikker, send oss gjerne en melding å spørr :-)Her er ikke målet å eie en egen gård, slakte dyrene eller dyrke maten selv, men å lage mest mulig fra bunn, dele gode oppskrifter, tips og triks, og å kunne oppleve den gleden av å lage mat selv fremfor å ty til posemat eller lignende. Er jo bare lese reglene så får dere svar på mye av det dere lurer så veldig på Tomatpurre? En selvdyrket grønnsak; en bastard og blanding mellom tomat og purre. Alt i ett. Anonymkode: f4bc3...530 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 #1319 Del Skrevet 30. desember 2015 Den 28. desember 2015 at 17.49, Auri skrev: Kjøtt er døde dyr. Med mindre man kan fotstå, akseptere og leve med konsekvensene av det, kan man ikke spise kjøtt. Jeg vil heller spise ungkalven eller den grisungen som skaper så harnisk i gruppa, enn voksne dyr som har levd hele livet sitt innenfor industriell kjøttproduksjon. Samtidig vil jeg heller få kjøpt egghøne, selv om det er mindre mørt kjøtt, enn kylling som er blitt tvangsfóret til å bli alt for stor alt for fort. Jeg er veldig klar over hva jeg spiser hver gang det ligger kjøtt på tallerkenen min, det er et levende vesen som har måttet bøte med livet for at jeg skal spise. Folk glemmer det, fordi vi bli alt for vant til at kjøtt er noe som kommer pent dandert i vakumpakninger med minimalt av blod, eller i farse-produkter og blandingsprodukter som pølser som gjør at man ikke lenger ser at det er kjøtt. Det eneste som er sykt her, er at folk blir sjokkert når de ser et helt dyr, og ikke en pent tilskjært filet eller kotelett som ikke ligner på noe anatomisk. Om du ikke hadde greid å være med på slaktingen og parteringen av et dyr, har du ingenting å gjøre med å spise det. Jeg er verken veganer eller vegetarianer, jeg spiser kjøtt, fisk, egg, men jeg holder meg til rene råvarer, kjøper økologisk der jeg kan, særlig av fugl/egg, og glemmer aldri hva jeg spiser. Det er mye lettere å huske hva du faktisk spiser om du skal helsteke en kylling, enn om du spiser pålegg av kyllingfilét, som er most og stappet i en form slik at det ikke lenger ser ut som noe naturlig engang... Og det hørte til her inne fordi..? Anonymkode: f4bc3...530 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 30. desember 2015 #1320 Del Skrevet 30. desember 2015 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Og det hørte til her inne fordi..? Anonymkode: f4bc3...530 Vel.... hadde du tatt deg tid til å lese litt lenger opp ville du forstått. 18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg