AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2016 #7221 Del Skrevet 10. oktober 2016 4 timer siden, knallerter skrev: Jeg har bakt disse bollene, Om de er fra Trine eller statoil vil jeg ikke tro de er fra . Jeg begynte med denne 1981 Så kan kanskje være litt obs. Alt kommer ikke fra trines blogg . Og ligger de der også ? så kan en jo lure Lure på hva? Ingen som har sagt at alt opprinnelig kommer fra Trines matblogg, vel? Anonymkode: d877a...8fb 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 10. oktober 2016 #7222 Del Skrevet 10. oktober 2016 6 timer siden, knallerter skrev: Jeg har bakt disse bollene, Om de er fra Trine eller statoil vil jeg ikke tro de er fra . Jeg begynte med denne 1981 Så kan kanskje være litt obs. Alt kommer ikke fra trines blogg . Og ligger de der også ? så kan en jo lure Oppskriften er ganske lik som alle andre oppskrifter der ute på boller-bare denne har 1 egg i? (Så må man kanskje huske på at statoil-bensinstasjonboller, blir tatt ut i fryst tilstand tint og hevd over natten, slik at de er stoooore og luftige på morgenen.../7-8t i heveskap)De smaker egentlig som alle andre boller; bare at hjemmelagde er gjerne litt mer kompakt enn hva "statoil-boller" er. Tror helt ærlig de beste bollene jeg har smakt er de du lager fra "Boller til burritos"! 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sugemerke Skrevet 10. oktober 2016 #7223 Del Skrevet 10. oktober 2016 De bollene man kjøper på Statoil smaker jo skikkelig uggent. En blanding av deig og gjær. Passer vel perfekt inn på gruppa der, de elsker jo hevemiddel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2016 #7224 Del Skrevet 12. oktober 2016 "Familien min"har verdens beste bolleopsekift, de som ikke liker boller liker bollene mine til og med. De kommer originalt fra moren til bestevenninnen til moren min, som arvet oppskriften fra sin mor, men var selv kokk og endret den en del. Deigen er helt bløt når den er ferdighevet, blir som slikke, du kan nesten helle den ut av bollen liksom, men den kladder ikke i det hele tatt, så lam bruker ikke noe mel til utbaking, hever utrolig mye, så blir gigantiske og luftige boller. :D Har hatt lyst til å poste de på mat fra bunnen, men da blir de nok bare stjålet, men vil vise dem hva ekte boller er, og ikke de halvbrente tingene de fleste legger ut der. (Hva skjer med at så og si alle steker bollene så lenge at de blir helt brune på toppen??) Anonymkode: 8bd72...df0 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 12. oktober 2016 #7225 Del Skrevet 12. oktober 2016 33 minutter siden, AnonymBruker skrev: "Familien min"har verdens beste bolleopsekift, de som ikke liker boller liker bollene mine til og med. De kommer originalt fra moren til bestevenninnen til moren min, som arvet oppskriften fra sin mor, men var selv kokk og endret den en del. Deigen er helt bløt når den er ferdighevet, blir som slikke, du kan nesten helle den ut av bollen liksom, men den kladder ikke i det hele tatt, så lam bruker ikke noe mel til utbaking, hever utrolig mye, så blir gigantiske og luftige boller. :D Har hatt lyst til å poste de på mat fra bunnen, men da blir de nok bare stjålet, men vil vise dem hva ekte boller er, og ikke de halvbrente tingene de fleste legger ut der. (Hva skjer med at så og si alle steker bollene så lenge at de blir helt brune på toppen??) Anonymkode: 8bd72...df0 Fordi mange på MFB har visst skrevet at bollene blir deigete om de ikke steker de litt til 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2016 #7226 Del Skrevet 12. oktober 2016 Hæ? Hva er galt med denne? Anonymkode: d1be9...1c0 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 12. oktober 2016 #7227 Del Skrevet 12. oktober 2016 Ikke spis den du kan få kreft 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru.Grønn Skrevet 12. oktober 2016 #7228 Del Skrevet 12. oktober 2016 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hæ? Hva er galt med denne? Anonymkode: d1be9...1c0 Folk spør om så mye rart avogtil.. Skjønner at noen ikke kan seg på kjøkkenet, men hva har vi google for? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gretchenlowell Skrevet 14. oktober 2016 #7229 Del Skrevet 14. oktober 2016 Av ren nysgjerrighet måtte jeg prøve disse Statoil bollene og de var overraskende kjedelige, tørre og kompakte i forhold til mange andre oppskrifter jeg har brukt men sikkert meg det er noe galt med 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lamajente_13 Skrevet 15. oktober 2016 #7230 Del Skrevet 15. oktober 2016 På 12.10.2016 den 8.32, AnonymBruker skrev: "Familien min"har verdens beste bolleopsekift, de som ikke liker boller liker bollene mine til og med. De kommer originalt fra moren til bestevenninnen til moren min, som arvet oppskriften fra sin mor, men var selv kokk og endret den en del. Deigen er helt bløt når den er ferdighevet, blir som slikke, du kan nesten helle den ut av bollen liksom, men den kladder ikke i det hele tatt, så lam bruker ikke noe mel til utbaking, hever utrolig mye, så blir gigantiske og luftige boller. :D Har hatt lyst til å poste de på mat fra bunnen, men da blir de nok bare stjålet, men vil vise dem hva ekte boller er, og ikke de halvbrente tingene de fleste legger ut der. (Hva skjer med at så og si alle steker bollene så lenge at de blir helt brune på toppen??) Anonymkode: 8bd72...df0 Kan ikke du poste de her eller sende pm? Jeg lover jeg skal ikke stjele oppskriften hørtes digg ut 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2016 #7231 Del Skrevet 16. oktober 2016 13 timer siden, Llamalicious skrev: Kan ikke du poste de her eller sende pm? Jeg lover jeg skal ikke stjele oppskriften hørtes digg ut Kan prøve å huske å sende deg pm senere, holder på å flytte nå så nå ligger dessverre oppskriften langt nede i en eller annen eske. Selve ingrediensene er jo temmelige vanlige, er jo bare boller, men tror det er måten vi lager dem på. Anonymkode: 8bd72...df0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dillyduzit Skrevet 16. oktober 2016 #7232 Del Skrevet 16. oktober 2016 32 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kan prøve å huske å sende deg pm senere, holder på å flytte nå så nå ligger dessverre oppskriften langt nede i en eller annen eske. Selve ingrediensene er jo temmelige vanlige, er jo bare boller, men tror det er måten vi lager dem på. Anonymkode: 8bd72...df0 Får du sendt den til meg også, når du har tid? Prøver å perfeksjonere bolleoppskriften min, men får bare til deigen i 40% av tilfellene, og det blir for strevsomt haha Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
allesote Skrevet 16. oktober 2016 #7233 Del Skrevet 16. oktober 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Kan prøve å huske å sende deg pm senere, holder på å flytte nå så nå ligger dessverre oppskriften langt nede i en eller annen eske. Selve ingrediensene er jo temmelige vanlige, er jo bare boller, men tror det er måten vi lager dem på. Anonymkode: 8bd72...df0 Meg også vær så snill? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 16. oktober 2016 #7234 Del Skrevet 16. oktober 2016 Og meg Hadde vært veldig hyggelig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klink Skrevet 16. oktober 2016 #7235 Del Skrevet 16. oktober 2016 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Kan prøve å huske å sende deg pm senere, holder på å flytte nå så nå ligger dessverre oppskriften langt nede i en eller annen eske. Selve ingrediensene er jo temmelige vanlige, er jo bare boller, men tror det er måten vi lager dem på. Anonymkode: 8bd72...df0 Og meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chromium Skrevet 16. oktober 2016 #7236 Del Skrevet 16. oktober 2016 Skulle tro Mat fra bunnen ble sponset av Statoil med tanke på så mye det er om de Statoilbollene nå. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2016 #7237 Del Skrevet 16. oktober 2016 Kan poste de her i tråden da kanskje 😅 Bolleopskriften altså, så blir det ikke så mange å sende pm til. Men er som sagt midt i flytting da, så blir nok ikke før om noen uker. Anonymkode: 8bd72...df0 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dillyduzit Skrevet 16. oktober 2016 #7238 Del Skrevet 16. oktober 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Kan poste de her i tråden da kanskje 😅 Bolleopskriften altså, så blir det ikke så mange å sende pm til. Men er som sagt midt i flytting da, så blir nok ikke før om noen uker. Anonymkode: 8bd72...df0 Man kan vente på den perfekte baksten. Ta tiden du trenger, du vet hvor du finner oss 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Britt Banditt Skrevet 16. oktober 2016 #7239 Del Skrevet 16. oktober 2016 (endret) Så noen innlegget til T i dag om loff? Hvor det var noen som skrev at den oppskriften var den hun brukte før som pleide å stå bakpå melpakka? Haha, noen ble jo skikkelig fornærmet og det var litt sånn "tenk at du kan anklage T for noe sånt!" Endret 16. oktober 2016 av Britt Banditt 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 16. oktober 2016 #7240 Del Skrevet 16. oktober 2016 14 minutter siden, Britt Banditt skrev: Så noen innlegget til Tanja i dag om loff? Hvor det var noen som skrev at den oppskriften var den hun brukte før som pleide å stå bakpå melpakka? Haha, noen ble jo skikkelig fornærmet og det var litt sånn "tenk at du kan anklage Tanja for noe sånt!" Jeg håper hun finner oppskriften som hun har brukt i 30 år, tar bilde av den og legger ut. Blir så dumt når nyfødte admins kommer hardt ut for å forsvare guruen sin. Og den passiveagressive måten til T å svare på da... 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg