AnonymBruker Skrevet 17. april 2016 #5181 Del Skrevet 17. april 2016 Den 11.4.2016 at 18.36, AnonymBruker skrev: Anonymkode: 87ee8...8ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april 2016 #5182 Del Skrevet 17. april 2016 20 minutter siden, Severus skrev: Nå er det ei som driver å kommenterer at maten ser ekkel ut på bildene til folk. Den naturell-kyllingen som var stekt i olje eller hva det var, ser ikke helt... hm... god ut Anonymkode: 87ee8...8ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 17. april 2016 #5183 Del Skrevet 17. april 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Den naturell-kyllingen som var stekt i olje eller hva det var, ser ikke helt... hm... god ut Anonymkode: 87ee8...8ba Hun skrev noe liknende på en potetkompe tråd også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april 2016 #5184 Del Skrevet 17. april 2016 Tidligere var et argument, at det kunne ta tid å bli godkjent. Pga de sjekket folk. Eks falske profiler ble ikke godkjent. Nyopprettet profil for å bli medlem ble ikke akseptert. My ass Anonymkode: d8fcb...cf7 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cambria Skrevet 18. april 2016 #5185 Del Skrevet 18. april 2016 16 timer siden, Ms.Sommerfugl skrev: Blir ikke kvitt siteringsboksen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
knallerter Skrevet 18. april 2016 #5186 Del Skrevet 18. april 2016 Finner ingen as på mfb eller blogg .. Men folkens mat fra bunn . Det er jo to vidt forskjellige ting .. Har vi noe med det ??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 18. april 2016 #5187 Del Skrevet 18. april 2016 8 minutter siden, knallerter skrev: Finner ingen as på mfb eller blogg .. Men folkens mat fra bunn . Det er jo to vidt forskjellige ting .. Har vi noe med det ??? Nei, det er to forskjellige navn på samme ting... Altså, ingen med vettet i behold oppretter et AS med innskuddskapital uten intensjoner om å faktisk tjene ganske godt med penger. Egentlig er det jo et bevis på at hun har planlagt å tjene på bloggen og at intensjonene er noe annet enn hun i utganspunktet har påstått. Når det er sagt, jeg har ingen problemer med at bloggere tjener eller ønsker å tjene penger, problemet oppstår når de påstår at de IKKE gjør det. Da er det villedende for forbrukerne. Det kalles skjult markedsføring/reklame og er noe som kan bli slått hardt ned på. 13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. april 2016 #5188 Del Skrevet 18. april 2016 Ei spør etter tips til saus til biff. Folk foreslår først bernaise, og hun forklarer at kjæresten dessverre ikke liker det. Hun får mange andre tips, både med bilder og oppskrift. Suksess! Admin C lenker til bernaise-oppskrift på bloggen. Lol wat. Anonymkode: 1fcc2...25e 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kraula Skrevet 18. april 2016 #5189 Del Skrevet 18. april 2016 Den nye løsningen på middagstråden (iallfall i dag og i går) er egentlig ganske ålreit. Folk deler hva de skal ha til middag, og man får ikke beskjed om å "gå inn på bloggen for å se hva vi skal ha til middag". Cred where cred is due. 27 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. april 2016 #5190 Del Skrevet 18. april 2016 Nå har jeg lest på fb siden. En ting er admin sine frekke og lune svar. Rigide regler osv. Sikkert mye å sette seg inn i for de også, men de har da fått masse tips underveis. De poengterer selv at mange skal lære å lage mat osv. Det var en som linket til mattilsynet ,noe som ikke var lov. Syns en link til mattilsynet var rett. Det handler om mat, og mange mangler kunnskap. Så var det kritikk på fettbruken. Svaret var da at det var ikke hverdagsmat, og helseopplysning får andre ta seg av. Samtidig er det opprettet at du kan skrive om mat for allergikere. (Sikkert flere andre grupper også, uten at jeg har sjekket det) Du tar på deg ansvar når du skal dele oppskrifter opp mot en bestemt lidelse. På nett har du ingen garanti for at folk har kunnskap om det du skriver.Det kan være syke som tror "den" maten er grei, for de har jo fått den på en matgruppe. Allergikere har andre kanaler å bruke med tanke på riktig mat. Gruppen blir sammen ned med eks: eggene gikke ut på dato i går,kan jeg spise de? Jeg har ikke søt gjær, kan jeg bruke vanlig gjær? Hvordan lager jeg potetstappe, eller jeg har ikke sånn form, kan jeg bruke en rund? Et enkelt søk på nett og du finner svar på alt. Det gidder de ikke, for folk gjør jobben for de. Sånn forsvinner bilder med oppskrifter fra gjestene. Siden fremstår nå som en side for aldersgruppen som driver skolekjøkkenforbredelser. Ang alle den virus de har fått, og dermed sletter gjester hver dag. Det er ingen gjester som har sett slike innlegg. De bruker server til fb, ja vi vet at alt gikk i svart engang, men det skyldtes ikke virus fra en gjest. Og da var det faktisk ikke bare mfb som gikk i svart. Når det er så mange misfornøyde folk, og admin går totalt i lås og fremstiller seg som offer, er det alle de andre?kan det være noe med "meg"? Syns det er ok å se bilder hva folk får til av mat. Desverre blir de presset nedover,for å fremme bloggen. Synd, for det finnes mye dyktige folk. Flere slm legger ut, gidder ikke mere. Når admin kommenterer sin egen link 4 g på en kveld med smilefjes, for å presse den opp, så ser folk dette. Anonymkode: d8fcb...cf7 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kragebein Skrevet 18. april 2016 #5191 Del Skrevet 18. april 2016 Tråden er ryddet for persondebatt, spekulasjoner og samtlige svar til dette. Kragebein, mod 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illusen Skrevet 18. april 2016 #5192 Del Skrevet 18. april 2016 (endret) 1 time siden, AnonymBruker skrev: Gruppen blir sammen ned med eks: eggene gikke ut på dato i går,kan jeg spise de? Jeg har ikke søt gjær, kan jeg bruke vanlig gjær? Hvordan lager jeg potetstappe, eller jeg har ikke sånn form, kan jeg bruke en rund? Et enkelt søk på nett og du finner svar på alt. Det gidder de ikke, for folk gjør jobben for de. Sånn forsvinner bilder med oppskrifter fra gjestene. Siden fremstår nå som en side for aldersgruppen som driver skolekjøkkenforbredelser. Anonymkode: d8fcb...cf7 (prøver igjen... posten min gikk ikke gjennom) Veldig enig. Senest i dag var det en dame der inne som etterlyste oppskriftene hun hadde lagt ut. Hun har postet mange oppskrifter, med bilder og fremgangsmåte, siste tida. Men alle oppskrifter som ikke legges direkte i album slettes etter en mnd, Hadde det ikke vært bedre å slette alle de spørsmålene som går om og om og om igjen der i stedet - hvis det nå først skal ryddes og fjernes fra veggen? Og hvorfor ikke heller konsekvent få disse spørsmålene inn på en fast post for dette (for de har en egen post for spørsmål om alt mulig) - slik at veggen kan brukes til oppskrifter og ikke alt annet tral. Endret 18. april 2016 av Illusen 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. april 2016 #5193 Del Skrevet 18. april 2016 Hihi.. morrabrød. Jeg er barnslig nok til å trekke på smilebåndet. Anonymkode: 9c2f8...a56 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. april 2016 #5194 Del Skrevet 18. april 2016 Denne likte jeg. Et stykke ned på siden er det et medlem som har laget en dessert som ligner til forveksling på små blomsterpotter med spirer oppi. Spirene er sitronmelisse og jorda er blant annet knuste oreokjeks minus krem. Kreativt! Anonymkode: 9c2f8...a56 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. april 2016 #5195 Del Skrevet 18. april 2016 Jeg har aldri, aldri, ALDRI opplevd en facebookgruppe hvor man må rydde på veggen for å frigjøre plass til nye innlegg. Jeg blir helt sånn "mind blown" av det, skjønner ikke at det går an å komme på noe så dumt engang! Og sånne krumspring er det mange av der inne! Hvorfor kan de ikke bare innse at de lever i 2016, wake up liksom! Anonymkode: e2608...0a7 17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amantheia Skrevet 19. april 2016 #5196 Del Skrevet 19. april 2016 Måtte melde meg inn i gruppa etter å ha lest litt her inne. Har ikkje gidda å lese alle 260 sidene (enno), så kanskje dette er blitt spurt om før, men; Det er ikkje tillatt med linking fordi medlemmane på gruppa skal sleppe å bytte side for å finne oppskrift (som eg tenkjer er himla teit, ettersom oppskrifter er mykje enklare å lese på ein blogg enn i ein kommentar under eit bilete, der skriftstorleiken er 7). Men MFB har lov å linke til sin eigen blogg, utan å legge ut oppskrift på sida? Må ein ikkje bytte side då? Ellers kom eg over dette (blir vel utkastelse no, tenk å kommentera så slemt på T sine innlegg?!): 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. april 2016 #5197 Del Skrevet 19. april 2016 Er det makaroni i lapskausen?! Anonymkode: 5153d...0ea 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fireflies Skrevet 19. april 2016 #5198 Del Skrevet 19. april 2016 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er det makaroni i lapskausen?! Anonymkode: 5153d...0ea Ja ... 3 dl... 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 19. april 2016 #5199 Del Skrevet 19. april 2016 Hvor mye koketid sparer man om man heller finskjærer grønnsakene sine selv? Ser man bort fra tiden man bruker på å skjære grønnsaker så er det ikke mye, å sluttresultatet blir mye bedre. Frossen lapskausblanding smaker bare vassent. Å makaroni i brun lapskaus, vel da har jeg sett det også. Høres ikke godt ut, bildet ser også jævlig ut. Jeg vet ikke om en profesjonell fotograf kunne ha fått bildet til å se fristende ut. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 19. april 2016 #5200 Del Skrevet 19. april 2016 "Lapskaus av Tanja" 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg