AnonymBruker Skrevet 30. mars 2016 #4701 Del Skrevet 30. mars 2016 Jeg tar enten det er hakket, eller skivet løk, putter i pose og fryser den Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 30. mars 2016 #4702 Del Skrevet 30. mars 2016 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg tar enten det er hakket, eller skivet løk, putter i pose og fryser den Anonymkode: d8fcb...cf7 Trenger jo ikke fryse det hver gang om man spiser litt løk flere ganger i uka 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Chauve-Souris Skrevet 30. mars 2016 #4703 Del Skrevet 30. mars 2016 7 timer siden, Lafemmemauvaise skrev: Du kan visstnok bruke laktosefri melk, og lage Hapå utav det. Fant en oppskrift på ei tysk side (http://www.ich-bin-intolerant.de/2013/04/rezept-dulce-de-leche-aka-milchkaramell/) <--- viktig med kildehenvisning : 5 dl laktosefri melk 125 g sukker Et par dråper vanilje-essens Ha alt i en kasserolle, og kok opp over svak varme mens du rører sakte hele tiden. Når karamellen har fått riktig tykkelse (smakssak) og farge (jo lengre man lar det koke, desto mørkere blir karamellen), tar du kjelen av plata og fyller innholdet over i en egnet beholder. (Hva skjer? Sukkeret smelter og blir til en seig masse. Det karamelliseres. Vannet i melka fordamper, og gjør at melka også blir tykkere. Tilsammen blir dette etterhvert en tykk og seig pasta. Vanilje-essensen er kun smakstilsetning). NB! Jeg har ikke prøvd denne oppskriften selv, så jeg kan ikke gå god for den. Men prinsippet er omtrent det samme som når man lager fløtekarameller. Tuuuseen taaakk Vet ikke hvorfor jeg skrev som AB egentlig! Litt OT, men kan du tysk? Jeg har lyst til å lære meg tysk, men akkurat nå holder jeg på med italiensk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2016 #4704 Del Skrevet 30. mars 2016 (endret) 2 timer siden, daemonia skrev: Den så farlig ut. Det er jeg helt enig i! Ja, mange har veldig flotte bilder Og den 1/3 regelen bryr ikke jeg meg om. Fyller opp med nesten halve tallerkenen med grønnsaker jeg. Og litt ris eller poteter eller hva det måtte være. Av og til går grønnsakene litt ned i mengde på til fordel for kjøtt, men jeg drukner i hvert fall ikke maten i saus Grillet kylling har også mye fett i seg. Her kan man godt bruke fileter. Spart seg arbeide, om det var hel kylling. Noe jeg tror siden det er grillet kylling. Hun svarer bla på tråden ,for å spare seg arbeide. Her er paprika og løk. Gir ikke store smaker. Det som eventuelt gir smak her, er flasken hun kjører oppi.Det er sjokkartet å se mengden av fløten. Hvor er syren?Her kunne hun brukt fersk chili istedenfor flaskesausen.Estragon gir ikke alene noe spes god smak på gryte. Her kunne hun brukt mye...bla koriander.ved å se på bildet,ser man det er fett,og den er tynn. Og lurer på hvordan den ferdige grilla kyllingen ble etter å ha lagt i gryten.Historien om alle denne fløten vil vandre lenge. Ville ha brukt litt lett cf for å få syre Anonymkode: d8fcb...cf7 Ryddet for sitat fra slettet innlegg. - Pavilion, mod Endret 30. mars 2016 av Pavilion 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2016 #4705 Del Skrevet 30. mars 2016 13 minutter siden, Wenda skrev: Trenger jo ikke fryse det hver gang om man spiser litt løk flere ganger i uka Vi er mye borte, derfor jeg fryser ned. Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2016 #4706 Del Skrevet 30. mars 2016 5-6 innlegg der noen har en eller annen matvare og lurer på hva de kan lage av det. Litt rart Anonymkode: 00d37...581 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safiye Skrevet 30. mars 2016 #4707 Del Skrevet 30. mars 2016 Tråden er ryddet for sitat fra blogg. - Pavilion, mod 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #4708 Del Skrevet 31. mars 2016 Hihi, ser at T sier i dagens middagstråd at hun skal komponere en ny kyllingrett UTEN fløte! Go T! Anonymkode: 3d655...02e 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 31. mars 2016 #4709 Del Skrevet 31. mars 2016 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hihi, ser at T sier i dagens middagstråd at hun skal komponere en ny kyllingrett UTEN fløte! Go T! Anonymkode: 3d655...02e Komponere som i å saumfare nettet etter en oppskrift og endre bittelitt? 24 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #4710 Del Skrevet 31. mars 2016 1 time siden, Wenda skrev: Komponere som i å saumfare nettet etter en oppskrift og endre bittelitt? Garantert. Anonymkode: 8d4c0...c64 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #4711 Del Skrevet 31. mars 2016 Regner med det kommer ny ja, for hun har vært inne her å lest. Hun har da fått noen tips her. Ser en sier da var mye fett i gryten,men hun svarer at det er ikke hverdagskost. Nei, det er ikke festmat heller. Det blir som å drikke fett. Anonymkode: d8fcb...cf7 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 31. mars 2016 #4712 Del Skrevet 31. mars 2016 Men ærlig talt da, når de på MFB faktisk tar til seg kritikk og prøver å løse ting på andre måter så synes jeg vi skal gi de en sjanse til å gjøre det før vi svartmaler helt. 39 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hattivatti Skrevet 31. mars 2016 #4713 Del Skrevet 31. mars 2016 25 minutter siden, Marimba skrev: Men ærlig talt da, når de på MFB faktisk tar til seg kritikk og prøver å løse ting på andre måter så synes jeg vi skal gi de en sjanse til å gjøre det før vi svartmaler helt. Enig. Det kan ikke bli slik at man kritiserer dem uansett hva de gjør. De tar til seg kritikken, kjempe flott! 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #4714 Del Skrevet 31. mars 2016 Tja, nå gikk litt av "kritikken" her nå på at hun framdeles påstår at hun liksom skal komponere noe selv da, noe vi har sett flere ganger at hun IKKE gjør. Tror ikke det blir denne gangen heller Anonymkode: 8d4c0...c64 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
daemonia Skrevet 31. mars 2016 #4715 Del Skrevet 31. mars 2016 Nei, det blir nok ikke helt egenkomponert. Men om det blir sunnere og med mindre mettet fett i alle former og fasonger så er det supert! Om de sakte men sikkert endrer profil og fokus, så vil de helt sikkert miste noen medlemmer som foretrekker den type mat. Men hvor mange kommer de vel ikke til å få på grunn av det? De har jo alt å vinne på å ha et sunnere fokus, så jeg håper de får det til 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 31. mars 2016 #4716 Del Skrevet 31. mars 2016 Helt enig. Jeg kunne bare ikke dy meg når jeg så hun skulle komponere en oppskrift Men jeg håper virkelig at de tar en mer sunnere og ikke minst profesjonell retning 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 31. mars 2016 #4717 Del Skrevet 31. mars 2016 3 timer siden, Marimba skrev: Men ærlig talt da, når de på MFB faktisk tar til seg kritikk og prøver å løse ting på andre måter så synes jeg vi skal gi de en sjanse til å gjøre det før vi svartmaler helt. 3 timer siden, The Silence skrev: Enig. Det kan ikke bli slik at man kritiserer dem uansett hva de gjør. De tar til seg kritikken, kjempe flott! Helt enig. Det er jo det vi vil her, er det ikke? 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #4718 Del Skrevet 31. mars 2016 Ser det er opprettet en tråd med spørsmål om hvilke mat som ikke høyner blodsukkeret. Det kommer mange svar. Ulike svar. For meg er dette et "helsespørsmål". Har lite å gjøre på den gruppen. Ser svsr som er bla feil. Det kan være personer som skal passe på bs, ser ikke noen som svarer at de har kunnskap om temaet. Anonymkode: d8fcb...cf7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #4719 Del Skrevet 31. mars 2016 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ser det er opprettet en tråd med spørsmål om hvilke mat som ikke høyner blodsukkeret. Det kommer mange svar. Ulike svar. For meg er dette et "helsespørsmål". Har lite å gjøre på den gruppen. Ser svsr som er bla feil. Det kan være personer som skal passe på bs, ser ikke noen som svarer at de har kunnskap om temaet. Anonymkode: d8fcb...cf7 Hvilke er feil? Anonymkode: ce259...409 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #4720 Del Skrevet 31. mars 2016 57 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ser det er opprettet en tråd med spørsmål om hvilke mat som ikke høyner blodsukkeret. Det kommer mange svar. Ulike svar. For meg er dette et "helsespørsmål". Har lite å gjøre på den gruppen. Ser svsr som er bla feil. Det kan være personer som skal passe på bs, ser ikke noen som svarer at de har kunnskap om temaet. Anonymkode: d8fcb...cf7 Syns det er bra at de prøver jeg 😊 Anonymkode: 00d37...581 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg