Gå til innhold

Facebookgruppen "Mat fra bunnen"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg er så lei det samme gamle hele tiden, noe som har ført til at jeg kikker innom gruppa en gang eller to i uka. 

Hvis de har 350 oppskrifter hvorfor går kinesisk pepperbiff, te-briks, sukkerbrød igjen hele tiden?  De kunne delt en ny oppskrift hver dag i et helt år. I det minste noe nytt hver uke, det hadde vært litt spennede. Det er mange medlemmer der som etterlyser noe nytt og ønsker inspirasjon. 

En gruppe med 80 000 medl. har faktisk muligheten til å være litt nyskapende.

Anonymkode: 12d42...963

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så T har fortsatt ikke gitt noen forklaring på hvorfor det er så mye gjær i hevefrie tebriks? Bare "sånn er det bare" ?

 

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
43 minutter siden, Wenda skrev:

Så T har fortsatt ikke gitt noen forklaring på hvorfor det er så mye gjær i hevefrie tebriks? Bare "sånn er det bare" ?

 

Sitat: nei...det er jo en grunn til at oppskriften er som den er.... 

Anonymkode: 12d42...963

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

En liten positiv ting, wow for noen flotte kaker!😍 Har ikke vært innom gruppen på noen dager(facebook generelt) å ser jeg har gått glipp av mye😛

Anonymkode: ce259...409

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Sitat: nei...det er jo en grunn til at oppskriften er som den er.... 

Anonymkode: 12d42...963

Pleier hun å godta slike svar fra andre mon tro? Lurer hun aldri selv på hvorfor ting er som det er liksom

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
6 timer siden, AnonymBruker skrev:

Nå er det noen som går hardt ut og sier det som det er: gjær har ingenting å gjøre i den oppskrifta. Lurer på hvor lenge hun får være medlem? Jeg starter stoppeklokka...

Anonymkode: e9626...585

Hun er der fortsatt, og innlegget står ubesvart. Håper hun ikke blir kastet ut. 

Anonymkode: 9c2f8...a56

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

7 timer siden, AnonymBruker skrev:

Nå er det noen som går hardt ut og sier det som det er: gjær har ingenting å gjøre i den oppskrifta. Lurer på hvor lenge hun får være medlem? Jeg starter stoppeklokka...

Anonymkode: e9626...585

 Hehehe, det er meg. Jeg synes ikke jeg er ufin, og kritiserer ikke T eller hennes oppskrift, så synes jeg har mitt på det rene. men det hadde jo ikke vært første gangen noen har blitt kastet ut for noe sånt...

for å helle bensin på bålet/putte gjær i tebriksen så har jeg nå skrevet et langt innlegg om brødbaking, og magien bak både gluten og gjær. Blir spennende å se om det får stå, jeg håper folk, inkludert ledelsen, lærer noe nytt :)

  • Liker 34
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Niennas skrev:

 Hehehe, det er meg. Jeg synes ikke jeg er ufin, og kritiserer ikke T eller hennes oppskrift, så synes jeg har mitt på det rene. men det hadde jo ikke vært første gangen noen har blitt kastet ut for noe sånt...

for å helle bensin på bålet/putte gjær i tebriksen så har jeg nå skrevet et langt innlegg om brødbaking, og magien bak både gluten og gjær. Blir spennende å se om det får stå, jeg håper folk, inkludert ledelsen, lærer noe nytt :)

Jeg tipper du er ute av gruppa innen de neste ti minuttene. De følger med her og kaster deg nok ut nå når du "avslørte" deg her inne.

Endret av The Silence
  • Liker 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
Den 18.6.2016 at 12.19, AnonymBruker skrev:

Det står jo under bildet hva det er, å lete etter noe å kverulere om er vel unødvendig?

Anonymkode: 98cbf...f72

 

Det var egentlig ikke et spørsmål om hva det var, men en måte å illustrere nivået på fotografiene og presentasjonen av maten på MFB sin instagramprofil. Jeg kverulerer ikke på noe som helst, skaff deg en ordbok.

Anonymkode: bbd42...867

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

54 minutter siden, The Silence skrev:

Jeg tipper du er ute av gruppa innen de neste ti minuttene. De følger med her og kaster deg nok ut nå når du "avlørte" deg her inne.

One hour, and still going strong, hehe :)

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Niennas skrev:

 Hehehe, det er meg. Jeg synes ikke jeg er ufin, og kritiserer ikke T eller hennes oppskrift, så synes jeg har mitt på det rene. men det hadde jo ikke vært første gangen noen har blitt kastet ut for noe sånt...

for å helle bensin på bålet/putte gjær i tebriksen så har jeg nå skrevet et langt innlegg om brødbaking, og magien bak både gluten og gjær. Blir spennende å se om det får stå, jeg håper folk, inkludert ledelsen, lærer noe nytt :)

Ingen av admin som har likt eller kommentert innlegget?🤔 Dei skal jo være så positive til alt.. Merkelig..😉

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
6 timer siden, Wenda skrev:

Så T har fortsatt ikke gitt noen forklaring på hvorfor det er så mye gjær i hevefrie tebriks? Bare "sånn er det bare" ?

 

Det der tipset  skal jeg videreformidle til de av vennene mine som er lærere. Bare svar "sånn er det bare". Må jo lette undervisning og retting noe enormt!

Anonymkode: d877a...8fb

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
41 minutter siden, Niennas skrev:

One hour, and still going strong, hehe :)

Vet du, jeg tror de venter litt med å kaste ut folk, jeg. Snakket med en som hadde skrevet kritiske kommentarer for mange uker siden. Først nå var vedkommende utestengt og blokkert fra gruppa. 

Ikke noe tap, selvfølgelig, når eneste grunnen til å være medlem der, var for underholdningens skyld. Lurer forresten på hvor mange av medlemmene som 

1. ikke aner at de er medlem

2. er medlem kun for å få med seg alt dramaet og se hvor mye noen klarer å dumme seg ut

Jeg gjetter 75%

Anonymkode: 5fa2d...e89

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Det der tipset  skal jeg videreformidle til de av vennene mine som er lærere. Bare svar "sånn er det bare". Må jo lette undervisning og retting noe enormt!

Anonymkode: d877a...8fb

Skal begynne å bruke det jeg og i hverdagen. Bare si til folk at "det bare er sånn" eller "er jo en grunn til at jeg sier det skal være sånn, SLUTT Å SPØR" 

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Skjønner godt sjefen følter seg truet, de hjemmesnekrede makkverkene får jo folk matgiftet. Farlig. Den oppskriften med eddik sjefen har hadde jeg aldri turt å prøve ihvertfall. Respekt for eddik fra jeg var liten der den sto øverst i skapet og ble brukt for å svale ned vepsestikk. 

Anonymkode: 16e02...892

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Tør ikke tenke på hva som hadde skjedd hvis man hadde sendt med barna t briksene med uhevet gjær på skole og barnehage.

Anonymkode: 16e02...892

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
19 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Skjønner godt sjefen følter seg truet, de hjemmesnekrede makkverkene får jo folk matgiftet. Farlig. Den oppskriften med eddik sjefen har hadde jeg aldri turt å prøve ihvertfall. Respekt for eddik fra jeg var liten der den sto øverst i skapet og ble brukt for å svale ned vepsestikk. 

Anonymkode: 16e02...892

Hva var det som var skummelt med oppskriften der det ble brukt eddik? Det er jo en vanlig ingrediens i mye mat, ikke minst dressinger.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
13 timer siden, AnonymBruker skrev:

Nå er det noen som går hardt ut og sier det som det er: gjær har ingenting å gjøre i den oppskrifta. Lurer på hvor lenge hun får være medlem? Jeg starter stoppeklokka...

Anonymkode: e9626...585

 

5 timer siden, Niennas skrev:

 Hehehe, det er meg. Jeg synes ikke jeg er ufin, og kritiserer ikke T eller hennes oppskrift, så synes jeg har mitt på det rene. men det hadde jo ikke vært første gangen noen har blitt kastet ut for noe sånt...

for å helle bensin på bålet/putte gjær i tebriksen så har jeg nå skrevet et langt innlegg om brødbaking, og magien bak både gluten og gjær. Blir spennende å se om det får stå, jeg håper folk, inkludert ledelsen, lærer noe nytt :)

Kommentaren din i tråden der det ble spurt hvorfor det var gjær i står fortsatt nå 13 timer senere! Men jeg legger merke til at kommentaren din ikke er blitt kommentert av gudinna, hun har derimot kommentert innlegget som ble skrevet etter deg (der det ble spurt om det ble brukt tørr eller vår gjær), der hun forteller hvilken gjær hun bruker. hahaha er det mulig

Anonymkode: 1d786...c1a

  • Liker 18
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror ikke de satte pris på innlegget til Niennas. Hun er borte fra gruppa.

Endret av Severus
leif
  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Severus skrev:

Jeg tror ikke de satte pris på innlegget til Niennas. Hun er borte fra gruppa.

Jeg så det akkurat!! Er det mulig! Jeg brøt jo ingen regler, kom bare med fakta om teorien bak brødbaking. En av påstandene mine er ikke lik som Tanja sin, men ellers var innlegget mitt fint og greit. Er innlegget fortsatt der da? Med kommentarer?

  • Liker 28
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...