AnonymBruker Skrevet 21. april 2016 #5281 Del Skrevet 21. april 2016 3 minutter siden, Auri skrev: What? Ingenting av dette er på MFG. Jeg tror du blander litt nå... Mente MFB, men anonymt innlegg kan ikke redigeres etter det er postet Anonymkode: d5d8d...e3a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
svire Skrevet 21. april 2016 #5282 Del Skrevet 21. april 2016 Den 19.4.2016 at 12.46, Severus skrev: Det kan så godt hende, men akkurat lapskaus blanding er smakløst uansett. Norske gulerøtter,poteter og kålrot får man stortsett hele året, dette er grønnsaker som tåler å lagres så lenge det er mørkt og litt kaldt. Om jeg kjøper frosne grønnsaker, så velger jeg heller Findus over billigmåten. Mye med smak har også å si noe om hvordan de ble forvellet før innfrysing, og hvordan det tilberedes. Det kan jo hende at de som kjøper frosne grønnsaker ikke har plass til å lagre ferske eller ikke bruker så mye at grønnsakene holder seg, og at de synes det ikke er smakløst. Det tror jeg kan være tilfellet for mange, for eksempel studenter og enslige 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 21. april 2016 #5283 Del Skrevet 21. april 2016 14 minutter siden, svire skrev: Det kan jo hende at de som kjøper frosne grønnsaker ikke har plass til å lagre ferske eller ikke bruker så mye at grønnsakene holder seg, og at de synes det ikke er smakløst. Det tror jeg kan være tilfellet for mange, for eksempel studenter og enslige Jeg er enslig, å jeg kjøper heller ferske grønnsaker. Da får jeg lete til jeg finner en liten en. Nå elsker jo jeg faktisk å lage så jeg har mat i et par dager, når jeg faktisk lager noe supper og slikt. 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eiri Skrevet 21. april 2016 #5284 Del Skrevet 21. april 2016 (endret) 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Endret 21. april 2016 av Eiri Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. april 2016 #5285 Del Skrevet 21. april 2016 Jeg må le av denne tråden. Takk for god underholdning Anonymkode: 49cfd...ce9 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eiri Skrevet 21. april 2016 #5286 Del Skrevet 21. april 2016 16 minutter siden, Severus skrev: Jeg er enslig, å jeg kjøper heller ferske grønnsaker. Da får jeg lete til jeg finner en liten en. Nå elsker jo jeg faktisk å lage så jeg har mat i et par dager, når jeg faktisk lager noe supper og slikt. Bra du får til det, men ikke alle enslige eller studenter har muligheten til det. Ikke alle som evner å lage mat fra bunnen heller. 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eiri Skrevet 21. april 2016 #5287 Del Skrevet 21. april 2016 (endret) Den 19.4.2016 at 8.36, knallerter skrev: Alle grupper har regler . Og de skal en vel følge . Om du og jeg og vi to ikke liker det . Så liker 99% av de andre det . Og jeg har forstått det nå her inne på på denne tråden. At her er det noen få som ikke kan følge regler i livet Så om en skal bry seg om en 5 til 6 stk som klager og klager og bare måååååå . Eller skal en bry seg om hundrevis som er fonøyde . Så har denne tråden blitt veldig underholdene .. Må innom her for å se hva mer har de klart å lire ut av seg denne gangen Om andre personer og ikke saken mfb Så enig at her inne er det mye personangrep og spekulasjoner . Og er det noen fakta . Så er det rene personangrep der også . Og dårlig sladda . Ja vi er noen apekatter Jeg er enig. Det som er rart at når jeg kommenterer her inne så blir jeg utsatt for et mye verre angrep enn det jeg har sett i andre forum. Ser også det klages på at det spørres om grunnleggende matlaging og hvordan man gjør ting fra bunnen, samt at enkeltmennesker latterliggjøres her. Endret 22. april 2016 av Bond 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
svire Skrevet 21. april 2016 #5288 Del Skrevet 21. april 2016 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg er medlem i en gruppe på veldig mange "gjester".Admin er der ca 1 gang i uken, og rydder om det trengs.Så det er bare tull at folk må gå vakter for å passe på. Det beste er om en blogg kan stå på egne ben. Det er lett å " ta noen" om du har et ansikt, og sakt og gjort mye dumt. Bloggen kunne de kalt mat fra bunnen, uten noe annet. Da hadde de fått klikk.fasiten har ødelagt for bloggingen deres. Alle ære for å prøve. Anonymkode: d8fcb...cf7 Nå har jeg sett planlegging av angrep på mfb her, samt at jeg har sett angrep på mfb samt forekomster av "virus". Det er en stor gruppe med mange medlemmer og noen av dem har ikke gode hensikter. Det virker som om det er behov for konstant overvåkning der da noen ytterst få ønsker å ødelegge for andre, uten at jeg helt kan se grunnen til at de skulle gjøre det. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
svire Skrevet 21. april 2016 #5289 Del Skrevet 21. april 2016 8 timer siden, AnonymBruker skrev: Spennende dag på MFG : * Hvordan flår man paprika? Anyone? * Nykål / sommerkålI butikken nå. Hva spiser du den med eller bare alene? * Kan eg lage bananlapper uten egg? * Hei! Holder på å lage Tonnys boller. Hvor mange boller beregner man ut fra den oppskrifta? * Noen som vet. Om jeg tar ut innmaten på en avokado nå, og legger i en boks. Vil den være spiselig da sånn fort i 3 tiden i morgen. Tenkte ang niste på jobb. * Lager lapskaus,men får den ikke ordentlig tykk. Kan jeg bruke maisenna blandet m vann,for å få den tykkere? * Er det noen som har en god og lettvint oppskrift på muffens. Anonymkode: d5d8d...e3a Dette er jo fine spørsmål om mat fra bunnen, ser ikke helt underholdningsverdien i dette annet enn at man lærer seg mer om hvordan lage god mat fra bunnen. Jeg klarer ikke å svare på alle disse uten å måtte lete i oppskriftshefter. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Herandjetzt Skrevet 21. april 2016 #5290 Del Skrevet 21. april 2016 (endret) 23 timer siden, AnonymBruker skrev: Du tuller nå...? Hadde du kommet til å trykke på den dersom den ikke hadde blitt fjernet? Du vet at det ikke er normalt at det legges ut videoer av nakne damer på en matgruppe på FB? Virusalarmen burde jo gått, tenker jeg. Anonymkode: d877a...8fb Hvem vet? Det finnes mange ganske lettkledde damer med engelskklingende navn som sier "ta meg!" på nettavisenes artikler om norsk politikk. Endret 21. april 2016 av Herandjetzt 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Herandjetzt Skrevet 21. april 2016 #5291 Del Skrevet 21. april 2016 23 timer siden, Wenda skrev: Jeg elsket denne tråden når den holdt seg noenlunde saklig. Nå er den bare tragisk og helt nede på samme nivå som MFB Det er jo en måte å få stengt tråden på. Å spamme den i hjel. Håper mod ser det. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 21. april 2016 #5292 Del Skrevet 21. april 2016 6 minutter siden, Herandjetzt skrev: Det er jo en måte å få stengt tråden på. Å spamme den i hjel. Håper mod ser det. Regner med at det er intensjonen ja. Derfor har jeg også deltatt minimalt i denne tråden når den går ned på det nivået. 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 22. april 2016 #5293 Del Skrevet 22. april 2016 4 timer siden, Wenda skrev: Regner med at det er intensjonen ja. Derfor har jeg også deltatt minimalt i denne tråden når den går ned på det nivået. Og jeg har sittet så mye og så lenge på hendene mine for å hindre berserkergang på tastaturet at nå har hendene fått koldbrann og jeg må skrive dette med tærne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NumberSix Skrevet 22. april 2016 #5294 Del Skrevet 22. april 2016 13 timer siden, Eiri skrev: Bra du får til det, men ikke alle enslige eller studenter har muligheten til det. Ikke alle som evner å lage mat fra bunnen heller. Akkurat det er jo MFB et utmerket eksempel på. De klarer jo ikke en gang å holde seg til mat fra bunnen i en gruppe dedikert til dette heller. Blir litt dumt det altså. Da kan man heller lage en gruppe som heter "Vi som bruker halvfabrikata fra bunnen" eller noe sånn. 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april 2016 #5295 Del Skrevet 22. april 2016 Så eks på det i går. En skrev: har to poser ferdig potetmos. Skal være 4 dl melk,men har bare 3. Kan jeg bruke noe annet. Så raser svar inn. Slike ting burde vært slettet, siden siden skal fremme å lage mat. Skjønner de ikke har tid til det, når tiden går til å scanne siden for kritiske spørsmål som skal slettes. Eller linking. Det har glidd ut. Og når gjestene heller ikke forstår at det er mfb, men svarer på sånt. Står også i reglene ang ferdigmat. Er vist ikke så viktig, bare ikke stiller kritiske spørsmål. Anonymkode: d8fcb...cf7 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april 2016 #5296 Del Skrevet 22. april 2016 "Er det noen som gjør noe ekstra med lasagnen for at den skal få litt ekstra smak? syns den kan bli litt kjedelig med den ferdigpakka..." Mat fra bunnen.. Anonymkode: 14b6b...e95 34 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 22. april 2016 #5297 Del Skrevet 22. april 2016 22 minutter siden, AnonymBruker skrev: "Er det noen som gjør noe ekstra med lasagnen for at den skal få litt ekstra smak? syns den kan bli litt kjedelig med den ferdigpakka..." Mat fra bunnen.. Anonymkode: 14b6b...e95 En god latter forlenger livet, sies det ! 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april 2016 #5298 Del Skrevet 22. april 2016 29 minutter siden, AnonymBruker skrev: "Er det noen som gjør noe ekstra med lasagnen for at den skal få litt ekstra smak? syns den kan bli litt kjedelig med den ferdigpakka..." Mat fra bunnen.. Anonymkode: 14b6b...e95 Oi, da har man ikke prøvd mye altså! 😮 hehehe. Anonymkode: 00d37...581 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
svire Skrevet 22. april 2016 #5299 Del Skrevet 22. april 2016 3 timer siden, NumberSix skrev: Akkurat det er jo MFB et utmerket eksempel på. De klarer jo ikke en gang å holde seg til mat fra bunnen i en gruppe dedikert til dette heller. Blir litt dumt det altså. Da kan man heller lage en gruppe som heter "Vi som bruker halvfabrikata fra bunnen" eller noe sånn. Å bruke halvfabrikata kan være en stor fordel for de som ønsker å bevege seg over fra for eksempel Fjordland til å lære seg å lage maten selv. Ikke alle som har mulighet til å fiske fisken selv eller å kverne kornet og fore opp grisen til slakt. For det er jo sistnevnte som virkelig er å lage mat helt fra bunnen, dette tipper jeg ingen eller kun veldig få her gjør. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hattivatti Skrevet 22. april 2016 #5300 Del Skrevet 22. april 2016 (endret) 8 minutter siden, svire skrev: Å bruke halvfabrikata kan være en stor fordel for de som ønsker å bevege seg over fra for eksempel Fjordland til å lære seg å lage maten selv. Ikke alle som har mulighet til å fiske fisken selv eller å kverne kornet og fore opp grisen til slakt. For det er jo sistnevnte som virkelig er å lage mat helt fra bunnen, dette tipper jeg ingen eller kun veldig få her gjør. Stor forskjell på å så kornet eller å fiske selv, enn å lage potetmos, lapskaus og lasagne fra bunnen av da.... Det er ingen kunst å lage potetmos uten potetmospulver f.eks. Hvorfor må man alltid dra det så langt at det er enten å så kornet, slakte grisen og ha kjøkkenhage eller å kun bruke halv og helfabrikat? Det finnes da vitterlig en mellomting. Endret 22. april 2016 av The Silence 36 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg