Wenda Skrevet 10. april 2016 #4921 Del Skrevet 10. april 2016 (endret) 12 minutter siden, AnonymBruker skrev: Lurer litt på hvor mange personer denne oppskriften er beregnet på jeg. Noen som vet? For i følge matvaretabellen er det 5336 kalorier bare i smør og fløte (om det brukes kremfløte og ikke matfløte) i oppskriften. Og da er ikke "klattene" med smør som brukes til steking regnet med heller. Anonymkode: 0ff0a...864 Har ikke regnet med kjøtt og grønnsakene til pureen Regnet ikke med disse klattene til steking jeg heller Endret 10. april 2016 av Wenda 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 10. april 2016 #4922 Del Skrevet 10. april 2016 21 minutter siden, Wenda skrev: Har ikke regnet med kjøtt og grønnsakene til pureen Regnet ikke med disse klattene til steking jeg heller WTF du kan jo spise nesten hele menyen på McDonken med det kalori innholdet. 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest CårderBålli Skrevet 10. april 2016 #4923 Del Skrevet 10. april 2016 (endret) Nå har jeg lest hele tråden og det har kostet meg en "klatt" lattertårer, såre magemuskler og en stk samboer med tynnslitte nerver etter alle mine brå latterutbrudd. (Sorry kjære ) Nå har også jeg meldt meg inn i gruppen. (Ikke i dag da, så ingen vits å sparke ut dagens nykommere) Ja, hva skal man egentlig si? Jeg er medlem i mange forskjellige grupper på Fb og ingen av de er i nærheten av å være så rigide, uhøflige og uærlige som Mfb! Ja, jeg har ledd mye i denne tråden men mest av alt er dette bare tragisk. Ansvarsfraskrivelse, løgner, tåkelegging,uthengninger av utviste medlemmer gjester. Og enda har jeg ikke tatt for meg maten der. Det skal jeg heller ikke gjøre nå da det kun blir en gjentakelse av ting som allerede er blitt skrevet her. Endret 10. april 2016 av CårderBålli Fjernet et spm og en link da jeg har fått svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. april 2016 #4924 Del Skrevet 10. april 2016 (endret) 1 time siden, Severus skrev: WTF du kan jo spise nesten hele menyen på McDonken med det kalori innholdet. Ja jeg syns det ble veldig drøyt. Nå vet jeg ikke hvor mange som skal spise dette, men jeg syns det fortsatt blir alt for mye til en familie på fem. Det hadde blitt så utrolig mye bedre om de bare hadde halvert mengden med smør og fløte. Misforstå meg rett, jeg elsker smør og kan lett spise en liten bit rent smør dersom jeg ikke får spist mat på en stund. Jeg bruker smør til det meste, og likevel så bruker jeg langt ifra de mengdene som oppgis i disse oppskriftene. Og når man "dobler" fettet ved å tilsette enorme mengder fløte så blir det jo helt hinsides med fett Og attpåtil så kombineres enorme mengder fett med mye karbohydrater. Til og med helt unødvendige karbohydrater som mel eller maizena i en saus (eller andre retter) hvor det allerede er mye fløte for eksempel. Anonymkode: f1250...498 Ryddet for diskusjon rundt barn. - pavilion, mod Endret 10. april 2016 av Pavilion 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safiye Skrevet 10. april 2016 #4925 Del Skrevet 10. april 2016 Tråden er ryddet for persondebatt, diskusjon vedr. barn, screenshot fra facebook/blogg, sitat fra facebook/blogg og avsporinger. -Pavilion, mod 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kraula Skrevet 10. april 2016 #4926 Del Skrevet 10. april 2016 3 timer siden, SinEgenOnkel skrev: Jeg tror poenget er å anbefale to middager, en som tar kort tid og en som tar noe lengre tid. Det gir mening! Men, hvilken av disse middagene er det som tar særlig lang tid? Begge ser da ut til å bli unnagjort ganske kjapt. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. april 2016 #4927 Del Skrevet 10. april 2016 6 timer siden, venus_ skrev: Dagens middagsrett: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1455211743_kengeru_medaljong_med.html Lettere inspirert av denne fra 2012 kanskje?? http://remismat.blogg.no/1327235104_kengurumedaljong.html Jeg forstår ikke T. Når hun så uhemmet klarer å kopiere andres oppskrifter, hvorfor er hun ikke i stand til å kopiere andres gode oppsett av oppskriften? Er hun redd for at andre skal se at hun kopierer hvis hun setter opp oppskriften på en oversiktlig måte? I så fall bommer hun grovt, for kombinasjonen kenguru, selleri- og gulrotmos, potetmos, asparges i bacon og saus med sitron og gurkemeie er litt for spesifikk. Og burde hun ikke vært så dreven etter alle de årene som eier av en FB gruppe og nå matblogger at hun husket å skrive opp alle ingrediensene? Jeg mener heller ikke at det at T tilsetter to (2!) bokser fløte og litt mel i sausen endrer retten så mye at den kan kalles ...av T. De gjør kanskje ikke noe juridisk galt når de "glemmer" å si hvor de har funnet oppskriften, men det er stor forskjell på å "glemme" å kreditere og å sette sitt eget navn på oppskriften. Anonymkode: 9196c...ab2 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 10. april 2016 #4928 Del Skrevet 10. april 2016 Noen som spurte etter en billig pizzastein, pizzastålet kom med en gang fra admins. Så er det en av medlemene som sier at du kan jo få tak i en vanlig stålplate hos et verksted. Da kommer dronning T å sier at det blir ikke det samme, for pizzastålet har jo teflonbelegg. Så det er lett å vaske liksom Så kan jeg da spørre hvordan tror hun en jernpanne funker? Det vil bli det samme med stål om du oljebehandler det å ikke bruker såpe. Det er såpass mange typer stål, at å finne en som passer til pizza burde ikke være et problem for et plateverksted. 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 10. april 2016 #4929 Del Skrevet 10. april 2016 Å med et godt stål, så skal du ikke en gang trenge å vaske det mer enn å koste av det eller bare bruke en lett fuktet klut. Stålet blir så varmt inne i ovnen, at det gir ikke noe vekstvilkår for bakterier. 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illusen Skrevet 10. april 2016 #4930 Del Skrevet 10. april 2016 5 minutter siden, Severus skrev: Noen som spurte etter en billig pizzastein, pizzastålet kom med en gang fra admins. Så er det en av medlemene som sier at du kan jo få tak i en vanlig stålplate hos et verksted. Da kommer dronning T å sier at det blir ikke det samme, for pizzastålet har jo teflonbelegg. Så det er lett å vaske liksom Så kan jeg da spørre hvordan tror hun en jernpanne funker? Det vil bli det samme med stål om du oljebehandler det å ikke bruker såpe. Det er såpass mange typer stål, at å finne en som passer til pizza burde ikke være et problem for et plateverksted. hehe... merket meg akkurat dette jeg og. Venta egentlig bare på det, skal jeg si det som det er. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 10. april 2016 #4931 Del Skrevet 10. april 2016 14 minutter siden, Severus skrev: Noen som spurte etter en billig pizzastein, pizzastålet kom med en gang fra admins. Så er det en av medlemene som sier at du kan jo få tak i en vanlig stålplate hos et verksted. Da kommer dronning T å sier at det blir ikke det samme, for pizzastålet har jo teflonbelegg. Så det er lett å vaske liksom Så kan jeg da spørre hvordan tror hun en jernpanne funker? Det vil bli det samme med stål om du oljebehandler det å ikke bruker såpe. Det er såpass mange typer stål, at å finne en som passer til pizza burde ikke være et problem for et plateverksted. Teflon på pizzastålet? Men teflon tåler vel ikke så høy varme over tid som man vil ha på et pizzastål for godt resultat? 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 10. april 2016 #4932 Del Skrevet 10. april 2016 5 minutter siden, onyx skrev: Teflon på pizzastålet? Men teflon tåler vel ikke så høy varme over tid som man vil ha på et pizzastål for godt resultat? Men avgir ikke teflon blåsyregass ved høy varme? Jeg vil gjerne spise pizzaen min uten at den har vært i et gasskammer. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. april 2016 #4933 Del Skrevet 10. april 2016 Oooo, noen som har skrevet at de har kontaktet T på pm og lurte på om hun kunne se på den. Jeg lukter anmeldelse Anonymkode: ce259...409 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illusen Skrevet 10. april 2016 #4934 Del Skrevet 10. april 2016 (endret) http://imgur.com/BDqe7Rl Oi oi oi. Her er det noen som lever farlig. (og IKKE har lest reglene....) Endret 10. april 2016 av Illusen 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. april 2016 #4935 Del Skrevet 10. april 2016 10 minutter siden, Severus skrev: Men avgir ikke teflon blåsyregass ved høy varme? Jeg vil gjerne spise pizzaen min uten at den har vært i et gasskammer. Det er nok ikke teflon på pizzastålet, Tanja sier teflonlignende belegg, produsenten nevner ikke Teflon, men kaller det et spesialutvikla belegg. Så er sikkert en type keramisk belegg som ikke er i slekt med teflon og som fint tåler høy varme! Stålet er genialt da, vi kjøpte vårt gjennom komplett.no (vil ikke støtte den gjenge...) Ellers likte jeg uttalelsen om at "stål er stål liksom", hadde det vært slik så hadde hverdagen på jobb vært enkel gitt.... Anonymkode: 56ae3...11a 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. april 2016 #4936 Del Skrevet 10. april 2016 "Hei... Jeg har enorme mengder salat. Kan det fryses?". Gi meg styrke. Anonymkode: b35e0...e5e 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. april 2016 #4937 Del Skrevet 11. april 2016 12 timer siden, Severus skrev: Hun skriver i sukkerbrød tråden at hun ikke vet hvorfor det hever sånn med eddik og bakepulver. Hun har nok aldri sett den reaksjonen eddik og bakepulver har, når man feks putter det inni en av de gule tingene fra et kinderegg. Vi gjorde det på skolen for over 10 år siden, å det er fortsatt flekker i taket etter eksplosjonen. Stusset litt på at hun ikke ante det, en som har så mye kunnskaper om mat som T påstår hun har burde vite så grunnleggende ting... Anonymkode: 1fc9b...17c 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. april 2016 #4938 Del Skrevet 11. april 2016 http://imgur.com/nioiqe2 Til skrekk og advarsel..... Anonymkode: f3954...b92 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NumberSix Skrevet 11. april 2016 #4939 Del Skrevet 11. april 2016 Nok en gang er dagens middag noe udefinerbart som ser uappetittlig ut, og er dynket i saus. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kraula Skrevet 11. april 2016 #4940 Del Skrevet 11. april 2016 8 timer siden, AnonymBruker skrev: "Hei... Jeg har enorme mengder salat. Kan det fryses?". Gi meg styrke. Anonymkode: b35e0...e5e Hahaha. Leste salt, tenkte det var en grådig fin ting å trolle. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg