Gå til innhold

Facebookgruppen "Mat fra bunnen"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Det er ikke måte på til selvskryt for kaffe og castello sausen og fløtepotetene hun holder på med idag. Jeg kommer aldri til å lage noen av delene med hennes oppskrift.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker
4 minutter siden, Severus skrev:

Det er ikke måte på til selvskryt for kaffe og castello sausen og fløtepotetene hun holder på med idag. Jeg kommer aldri til å lage noen av delene med hennes oppskrift.

Er den der igjen? På tide å lage ny saus. Jeg syns det er nok med fbgruppen,og det er en del dyktige folk der.

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Er den der igjen? På tide å lage ny saus. Jeg syns det er nok med fbgruppen,og det er en del dyktige folk der.

Anonymkode: d8fcb...cf7

Jepp hun skryter av den i middagstråden både sausen og fløtepotetene. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
50 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Er det samme bloggen? 

Anonymkode: d8fcb...cf7

Samme bloggen..?

Anonymkode: ed5aa...825

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og som vanlig dyttes også "Tanja-stappa" opp på veggen...

Ler litt av T's standardsvar når noen bemerker fløtemengden og om det er så sunt?. - De spiser mos så sjeldent, så det er helt innafor.... Øh. Mulig det - men hva med alle de fløtebaserte pastarettene og sausene, og den fityrstekte maten... Syns det er kosemat og forholdsvis tunge og solide retter som går igjen hele tida der jeg. Lite hjelp i at det er forskjellige retter når alle inneholder en fløtekartong.

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å Gud gi meg styrke, nå krangler hun med folk om sukkerbrød. Skal eggedosisen vendes inn eller piskes inn? For meg skal den bare vendes fint inn, dette for at eggene skal hjelpe til i heveprossesen eller noe sånt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

9 minutter siden, Severus skrev:

Å Gud gi meg styrke, nå krangler hun med folk om sukkerbrød. Skal eggedosisen vendes inn eller piskes inn? For meg skal den bare vendes fint inn, dette for at eggene skal hjelpe til i heveprossesen eller noe sånt.

Hun bruker vel gjerne så mye bakepulver at det ikke gjør noe forskjell om hun vender eller pisker... 

Altså, man skal jo vende forsiktig inn så man ikke slår luften ut av eggedosisen. Det er jo hele poenget med å lage eggedosis i utgangspunktet..

  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Overrasket over at kaka ikke faller sammen når hun pisker alt sammen, men kanskje det funker? Noen som vet hvor mye bakepulver hun har brukt i forhold til mel? Nekter å gi den bloggen ekstra klikk... :P

Anonymkode: ed5aa...825

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Overrasket over at kaka ikke faller sammen når hun pisker alt sammen, men kanskje det funker? Noen som vet hvor mye bakepulver hun har brukt i forhold til mel? Nekter å gi den bloggen ekstra klikk... :P

Anonymkode: ed5aa...825

Jeg går ikke inn. Du pisker ikke inn mel i sukkerbrød. Hun bør oppdatere seg litt om hva som skjer med egg osv. Kanskje Google seg inn på Lars Lian. Konditor og vunnet mye med sitt. Jeg gremmes av å høre på villedningen til folk

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Du kan jo piske som bare det....bare ha i nok bakepulver

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det er så rart at "the big boss" svarer så krasst som det hun gjør. Sånn som i den siste sukkerbrød-tråden. "Ser det ut som at kaka mi har ramla ned da?". 

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
28 minutter siden, Illusen skrev:

Og som vanlig dyttes også "Tanja-stappa" opp på veggen...

Ler litt av T's standardsvar når noen bemerker fløtemengden og om det er så sunt?. - De spiser mos så sjeldent, så det er helt innafor.... Øh. Mulig det - men hva med alle de fløtebaserte pastarettene og sausene, og den fityrstekte maten... Syns det er kosemat og forholdsvis tunge og solide retter som går igjen hele tida der jeg. Lite hjelp i at det er forskjellige retter når alle inneholder en fløtekartong.

Det er bare for oss andre å kommentere i viljen sky til gjestene. 

Anonymkode: d8fcb...cf7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
Et øyeblikk siden, Niennas skrev:

Synes det er så rart at "the big boss" svarer så krasst som det hun gjør. Sånn som i den siste sukkerbrød-tråden. "Ser det ut som at kaka mi har ramla ned da?". 

Det vil være forskjell inni bunner som enten det er pisket, eller vendt inn. Strukturen endrer seg, og en som kan dette vil se det med en gang

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Ser en spør om alle oppskrifter hennes oppskrifter blir lagt i bloggen,eller om det er bare de avanserte

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kan dere ikke ta skjermdump å poste her inne? Så kan vi uten FB også få noe å le av :fnise:

Anonymkode: dfd28...0b1

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 kopp mel 

1 kopp potetmel

2 ts bakepulver. 

 

For dere som ikke ville gå inn på siden. Personlig, ville vendt eggedosisen inn, droppet den ene tskjen og sluppet en rar bismak. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker

I sukkerbrødet skal du klare å lage uten bakepulver. 2 ts så kommer den der emne smaken

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har laget sukkerbrød etter oppskriften på melposen flere ganger, å det blir alltid fint og luftig selv uten 2 teskjeer bakepulver.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Husker gamlingene hadde de dukkene på badet før.

Anonymkode: 16e02...892

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...