AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4001 Del Skrevet 22. mars 2016 21 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vi kan anta tid. Om jeg bruker 125 GR på ovnen, og låret er 3.5 kg, og du bruker det samme,men låret ditt er 2 kilo, så vet vi at låret ditt bruker kortere tid om vi begge vil ha det medium. Anonymkode: d8fcb...cf7 Ja, det er jeg enig i, men da er det større risiko for at låret ikke er ferdig når man tror eller man lar det steke for lenge. Men finnes vel teknikker man kan bruke for å sjekke om det er ferdig uten bruk av termometer. Anonymkode: 36057...679 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4002 Del Skrevet 22. mars 2016 Men hvor mye skal de lage med bakepulveret? Jeg skjønner jo om de har oppi så mye hvis de skal voldsom mye mat, det virker jo ikke som målene er basert på kun til en porsjon. Anonymkode: 0d7fc...4e9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SRC Skrevet 22. mars 2016 #4003 Del Skrevet 22. mars 2016 31 minutter siden, Severus skrev: Nå linker de til bloggen på andre mat grupper også. Forlengelse av gruppa ja Herregud så patetisk, hvilke grupper? 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fotballflue Skrevet 22. mars 2016 #4004 Del Skrevet 22. mars 2016 3 timer siden, Auri skrev: Med så mye bakepulver kommer du til å få sår i munnen... Mannen blingset på en oppskrift på scones en gang og tok 2ss bakepulver istedet for 2ts (litt i ørska) og det svei i munnen å spise de. Og det var til 700gr mel. Noe sier meg det er ikke så mye mel i den kaka. Jeg lagde kaka nå, og tok akkurat et stykke. Det prikker i munnen min, er det pga bakepulveret? jeg stusset også på megden av diverse ingredienser, og sa det til samboer, før jeg leste at det var kommentert her inne 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4005 Del Skrevet 22. mars 2016 56 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men hvor mye skal de lage med bakepulveret? Jeg skjønner jo om de har oppi så mye hvis de skal voldsom mye mat, det virker jo ikke som målene er basert på kun til en porsjon. Anonymkode: 0d7fc...4e9 Oppgir de porsjoner på noe de lager der inne? Ser et graset fat med påskemiddag,men hvor mange porsjoner er det til? Anonymkode: d8fcb...cf7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4006 Del Skrevet 22. mars 2016 Det er 22 dl fløte i påskemenyen. 22 DL! For EN uke! Det er jo helt sprøtt!! De gode råvarene som lager den fineste sky, og så ødlegger de alt av smak ved å lempe hele kartonger av fløte nedi. Det skal være en skvett! Her er fløtesaus til fløtepoteter, ingen ballansering av syre og sødme, ikke engang et forsøk på det i en eneste rett. Jeg ville aldri klare skjelne disse fra hverande når alt er fullstendig nøytralisert av fløte. Og å kalle det for hasselbakte poteter? ..? Hvis du driver matblogg så burde alt dette være helt basic. Og det burde forsåvidt kunnskapen om å starte setninger med stor bokstav også være. Jeg blir rett og slett lei meg av å se slik vranglære spres ukritisk. Anonymkode: def06...cf6 33 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4007 Del Skrevet 22. mars 2016 Nå diskuteres torsketunger. En spør hva som skal,eller om det skal skjæres vekk noe. Da svarer admin: jeg skjærer bort selve tunga. Hva? Er det ikke tunga som skal stekes? Anonymkode: d8fcb...cf7 15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cambria Skrevet 22. mars 2016 #4008 Del Skrevet 22. mars 2016 (endret) 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nå diskuteres torsketunger. En spør hva som skal,eller om det skal skjæres vekk noe. Da svarer admin: jeg skjærer bort selve tunga. Hva? Er det ikke tunga som skal stekes? Anonymkode: d8fcb...cf7 Torsketunger uten tunger? Og er ikke en torsketunge svært liten? Edit: nå har jeg googla det. De bar større en jeg trudde, må bare finne stor nok torsk Men selvfølgelig spiser man tunga, kanskje det admin mente? At de skjærer bort selve tunga så de kan steke den? Endret 22. mars 2016 av Cambria 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 22. mars 2016 #4009 Del Skrevet 22. mars 2016 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er 22 dl fløte i påskemenyen. 22 DL! For EN uke! Det er jo helt sprøtt!! De gode råvarene som lager den fineste sky, og så ødlegger de alt av smak ved å lempe hele kartonger av fløte nedi. Det skal være en skvett! Her er fløtesaus til fløtepoteter, ingen ballansering av syre og sødme, ikke engang et forsøk på det i en eneste rett. Jeg ville aldri klare skjelne disse fra hverande når alt er fullstendig nøytralisert av fløte. Og å kalle det for hasselbakte poteter? ..? Hvis du driver matblogg så burde alt dette være helt basic. Og det burde forsåvidt kunnskapen om å starte setninger med stor bokstav også være. Jeg blir rett og slett lei meg av å se slik vranglære spres ukritisk. Anonymkode: def06...cf6 Kanskje de ikke har lært seg at man behøver ikke bruke hele kartongen når man kjøper inn fløte? De trenger nok å lære at en liten klunk med fløte rekker lenge, og at man kan sette resten inn i kjøleskapet og bruke det senere. Ja, man kan til og med fryse ned fløte 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 22. mars 2016 #4010 Del Skrevet 22. mars 2016 12 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nå diskuteres torsketunger. En spør hva som skal,eller om det skal skjæres vekk noe. Da svarer admin: jeg skjærer bort selve tunga. Hva? Er det ikke tunga som skal stekes? Anonymkode: d8fcb...cf7 Jeg dør 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4011 Del Skrevet 22. mars 2016 15 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er 22 dl fløte i påskemenyen. 22 DL! For EN uke! Det er jo helt sprøtt!! De gode råvarene som lager den fineste sky, og så ødlegger de alt av smak ved å lempe hele kartonger av fløte nedi. Det skal være en skvett! Her er fløtesaus til fløtepoteter, ingen ballansering av syre og sødme, ikke engang et forsøk på det i en eneste rett. Jeg ville aldri klare skjelne disse fra hverande når alt er fullstendig nøytralisert av fløte. Og å kalle det for hasselbakte poteter? ..? Hvis du driver matblogg så burde alt dette være helt basic. Og det burde forsåvidt kunnskapen om å starte setninger med stor bokstav også være. Jeg blir rett og slett lei meg av å se slik vranglære spres ukritisk. Anonymkode: def06...cf6 Prøvde å regne sammen smør også, og kom til minst 1,1 kg.. Anonymkode: 181fe...bcc 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4012 Del Skrevet 22. mars 2016 8 minutter siden, Cambria skrev: Torsketunger uten tunger? Og er ikke en torsketunge svært liten? Edit: nå har jeg googla det. De bar større en jeg trudde, må bare finne stor nok torsk Men selvfølgelig spiser man tunga, kanskje det admin mente? At de skjærer bort selve tunga så de kan steke den? Hun svarer hun som hadde kjøpt en pose på REMA. Du kjøper ikke hode ned tunge der. Tungene kjøper du som tunge. Om de da ikke går ut i fra at alle drar ut og fisker. Du skal da fiske mye for å få nok tunger til en hel familiemiddag. Anonymkode: d8fcb...cf7 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4013 Del Skrevet 22. mars 2016 4 minutter siden, Wenda skrev: Kanskje de ikke har lært seg at man behøver ikke bruke hele kartongen når man kjøper inn fløte? De trenger nok å lære at en liten klunk med fløte rekker lenge, og at man kan sette resten inn i kjøleskapet og bruke det senere. Ja, man kan til og med fryse ned fløte Har påpekt det tidligere. Ingen syre. Fløte? Legg til alle rømmen, cf, smør, Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 22. mars 2016 #4014 Del Skrevet 22. mars 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Prøvde å regne sammen smør også, og kom til minst 1,1 kg.. Anonymkode: 181fe...bcc Over 2 liter fløte og over 1 kilo smør...på 1 uke?!? De forsvarer det vel med at det bare er påske en gang i året 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4015 Del Skrevet 22. mars 2016 Surmule pudding Anonymkode: 9c2f8...a56 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 22. mars 2016 #4016 Del Skrevet 22. mars 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Har påpekt det tidligere. Ingen syre. Fløte? Legg til alle rømmen, cf, smør, Anonymkode: d8fcb...cf7 Jeg grøsser. Her i huset spises det kun enkelte grønnsaker, rent kjøtt og fett, men jeg klarer likevel å ha kosthold som er balansert smaksmessig. Og det helt uten å bruke kilo is og litervis med fett 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4017 Del Skrevet 22. mars 2016 15 minutter siden, Cambria skrev: Torsketunger uten tunger? Og er ikke en torsketunge svært liten? Edit: nå har jeg googla det. De bar større en jeg trudde, må bare finne stor nok torsk Men selvfølgelig spiser man tunga, kanskje det admin mente? At de skjærer bort selve tunga så de kan steke den? Ser nå at hun skriver at hun fjerner den,for den er seig. Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4018 Del Skrevet 22. mars 2016 23 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nå diskuteres torsketunger. En spør hva som skal,eller om det skal skjæres vekk noe. Da svarer admin: jeg skjærer bort selve tunga. Hva? Er det ikke tunga som skal stekes? Anonymkode: d8fcb...cf7 Det vi kaller torsketunger er mer enn bare selve torsketungen. Tungen i seg selv er ganske liten, og kan bli litt seig, så derfor er det noen som skjærer den bort. Anonymkode: 7ed53...b3b 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4019 Del Skrevet 22. mars 2016 8 minutter siden, Wenda skrev: Over 2 liter fløte og over 1 kilo smør...på 1 uke?!? De forsvarer det vel med at det bare er påske en gang i året Det var fløte i stort sett alt før påskemat også. Har du tatt ned fløten i desserter og drikke? Anonymkode: d8fcb...cf7 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #4020 Del Skrevet 22. mars 2016 Nå skjønner jeg hvorfor det ble hamstret bakepulver i store kvanta før jul siden enkelte bruker 8ts (!!!) i ei kake Anonymkode: f3954...b92 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg