AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3981 Del Skrevet 22. mars 2016 Ser det spørres om steketid på lammelår flere plasser. Rart de ikke kom ned: spørs om det er frossent. Kan stekes frossent, mye bedre. Anonymkode: d8fcb...cf7 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3982 Del Skrevet 22. mars 2016 Et øyeblikk siden, dillyduzit skrev: Merker jeg blir litt flau når jeg ser venner av meg spørre inne på gruppen, med hva de kan lage, så lister de opp hele kjøleskapet med ting som man kan bruke til alt. Altså, alt fra wok, til gryterett til pizza. Mulig å være så korttenkt? Har ei gammel vennine jeg gikk på skolen med som liker mye av det admin legger ut og skriver sånn som: Du er så good T. Når hun legger ut oppskrifter på kaker. Anonymkode: 16e02...892 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3983 Del Skrevet 22. mars 2016 Er det ingen som har spurt om mengder av bakepulver, sukker og smør i den kaken? Hvor ofte hører en om kaker som har halvkilo smør i seg? Noen eksempler? Anonymkode: d8fcb...cf7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Timseh Skrevet 22. mars 2016 #3984 Del Skrevet 22. mars 2016 Puh! Har endelig kavet meg gjennom de siste 20 sidene i denne tråden. Noen sider bakover i tråden var det nevnt fra disse o´store admins på MFB at de ikke ønsket kritiske spørsmål i gruppen, men heller på PM - der vil nemlig alt bli besvart. Jeg har sendt pm om den utkastelsesgrunnen min (da jeg meldte meg inn i MFG) og den har enda ikke blitt besvart. Er over to måneder siden jeg sendte den meldingen. Har noen fått svar på samme spørsmål? Irriterer meg grønn at de ikke klarer å stå for dette! 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3985 Del Skrevet 22. mars 2016 (endret) 2 timer siden, AnonymBruker skrev: 8 ts på 6 egg? Egg er også hevemiddel. 6 dl sukker og halv kilo smør? Ja det er mulig en av egenkomponerte dette også? Her har jeg tatt to strøkne med bakepulver, halvert sukkermengden. Og smøret på en halvkilo? På langpanne max 200 gram. Denne kaken vil smake kjemisk pga bakepulver som er for mye. Den vil være veldig søt, og veldig feit. Du skal kjenne smakene i kake. De skal ikke drukne i sukker og fett. Så bør det læres om bakepulver. Hilsen meg som baker mye. På jobb, hjemme. (Utlært) Anonymkode: d8fcb...cf7 Så fortell da om skadevirkninger ved bakepulver. Forklar deg! Anonymkode: 9e952...217 Ryddet for latterliggjøring. ninuska_, adm Endret 22. mars 2016 av ninuska_ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3986 Del Skrevet 22. mars 2016 (endret) 34 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så fortell da om skadevirkninger ved bakepulver. Forklar deg! Anonymkode: 9e952...217 Vet du hva bakepulver består av? Anonymkode: 6651a...86c Endret 22. mars 2016 av ninuska_ 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 22. mars 2016 #3987 Del Skrevet 22. mars 2016 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men har du bakt i 25 år?! Anonymkode: 6651a...86c Kan faktisk slå i bordet og si at jeg har bakt siden jeg var stor nok til at farmor orket å ha meg på kjøkkenet Da var jeg vel 5 år, så det vil si at jeg har bakt i 33 år 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3988 Del Skrevet 22. mars 2016 13 minutter siden, HenLu skrev: Puh! Har endelig kavet meg gjennom de siste 20 sidene i denne tråden. Noen sider bakover i tråden var det nevnt fra disse o´store admins på MFB at de ikke ønsket kritiske spørsmål i gruppen, men heller på PM - der vil nemlig alt bli besvart. Jeg har sendt pm om den utkastelsesgrunnen min (da jeg meldte meg inn i MFG) og den har enda ikke blitt besvart. Er over to måneder siden jeg sendte den meldingen. Har noen fått svar på samme spørsmål? Irriterer meg grønn at de ikke klarer å stå for dette! Jeg stilte et spørsmål på bloggen.Det var et spørsmål som ikke ble besvart. Og det ble fjernet. Forventet at jeg fikk en pm når de utestengte meg. Ikke noe. Bare kom meg ikke inn, og borte var gruppen for meg. Jeg stilte spørsmål ang hvordan de drev siden på. Passet ikke. Anonymkode: d8fcb...cf7 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 22. mars 2016 #3989 Del Skrevet 22. mars 2016 29 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er det ingen som har spurt om mengder av bakepulver, sukker og smør i den kaken? Hvor ofte hører en om kaker som har halvkilo smør i seg? Noen eksempler? Anonymkode: d8fcb...cf7 Aldri brukt så mye i kaker. Selv ikke etter at jeg gikk over på lavkarbokosthold hvor smør nesten er en gudegave man skal dytte i seg så har jeg brukt så mye smør 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3990 Del Skrevet 22. mars 2016 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så fortell da om skadevirkninger ved bakepulver. Anonymkode: 9e952...217 https://helsenorge.no/Giftinformasjon/mat-og-drikke/bakepulver Denne linken sier at bakepulver kan være giftig, i større mengder. Riktignok lite sannsynlig, men likevel ingen grunn til å peise på. I tillegg er det slik at for mye bakepulver både kan påvirke det ferdige produktet både når det kommer til smak og utseende. For mye bakepulver kan fort gi en ubehagelig bismak. Det anbefalte forholdet mellom bakepulver og mel er 1ts pr 2,5dl mel. I denne oppskriften betyr det at det maksimalt er behov for 4 ts, altså halvparten av det som står oppført. Anonymkode: 7ed53...b3b 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honey Dew Skrevet 22. mars 2016 #3991 Del Skrevet 22. mars 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Ser det spørres om steketid på lammelår flere plasser. Rart de ikke kom ned: spørs om det er frossent. Kan stekes frossent, mye bedre. Anonymkode: d8fcb...cf7 Steketid på lammelår? Du milde! Det er størrelsen på lammelåret som avgjør steketiden, men det er temperaturen som gjelder. Den skal vel være 60 - 70 varmegrader. Da er låret ferdig 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 22. mars 2016 #3992 Del Skrevet 22. mars 2016 16 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så fortell da om skadevirkninger ved bakepulver. Forklar deg! Høres ut som du har "doktorgrad" i bedre-vitenskap 😂😂😂 Anonymkode: 9e952...217 For mye bakepulver i munnen kan gi chemical burns på slimhinnene. Bakepulver er basisk og baser er dårlig nytt for slimhinner. 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3993 Del Skrevet 22. mars 2016 Kan gi et eks på mengde bakepulver. Ta utgp i sukkerbrød. 5- 6 egg. Noen bruker 2 ts bakepulver,noen bruker kun en liten. Helt klart forskjell på smaken. Folk tenker på heving,og ikke smak. Du kan faktisk lage sukkerbrød uten bakepulver. Hilsen utlært Anonymkode: d8fcb...cf7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3994 Del Skrevet 22. mars 2016 25 minutter siden, Honey Dew skrev: Steketid på lammelår? Du milde! Det er størrelsen på lammelåret som avgjør steketiden, men det er temperaturen som gjelder. Den skal vel være 60 - 70 varmegrader. Da er låret ferdig Det spørs hvordan du liker det. Medium eller godt stekt. Et stort lår tar lengre tid,enn et lite. Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3995 Del Skrevet 22. mars 2016 Den 20.3.2016 at 20.14, AnonymBruker skrev: 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det spørs hvordan du liker det. Medium eller godt stekt. Et stort lår tar lengre tid,enn et lite. Anonymkode: d8fcb...cf7 Anonymkode: d8fcb...cf7 Nettopp. Det er derfor man forholder seg til grader og ikke tid. Anonymkode: 36057...679 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bond Skrevet 22. mars 2016 #3996 Del Skrevet 22. mars 2016 Tråden ryddet for spekulasjoner, personangrep, latterliggjøring og svar til slettet innhold. Bond, forumansvarlig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3997 Del Skrevet 22. mars 2016 22 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nettopp. Det er derfor man forholder seg til grader og ikke tid. Anonymkode: 36057...679 Vi kan anta tid. Om jeg bruker 125 GR på ovnen, og låret er 3.5 kg, og du bruker det samme,men låret ditt er 2 kilo, så vet vi at låret ditt bruker kortere tid om vi begge vil ha det medium. Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3998 Del Skrevet 22. mars 2016 57 minutter siden, Honey Dew skrev: Steketid på lammelår? Du milde! Det er størrelsen på lammelåret som avgjør steketiden, men det er temperaturen som gjelder. Den skal vel være 60 - 70 varmegrader. Da er låret ferdig Så får du huske at det er ikke alle som bruker steketermometer. Anonymkode: d8fcb...cf7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2016 #3999 Del Skrevet 22. mars 2016 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så får du huske at det er ikke alle som bruker steketermometer. Anonymkode: d8fcb...cf7 De kan takke seg sjøl. Anonymkode: a057c...7cd 17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 22. mars 2016 #4000 Del Skrevet 22. mars 2016 Nå linker de til bloggen på andre mat grupper også. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg