Gå til innhold

Facebookgruppen "Mat fra bunnen"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

1 time siden, Labbetuss39 skrev:

Hva gjør egentlig dere så mye bedre som driver å sprer dritt om andre mennesker og direkte latterliggjør gruppa?

Vi forstår hva som er normal mengde salt :opplyser: 

  • Liker 29
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker
11 timer siden, venus_ skrev:

Noen som har prøvd å lage noen av oppskriftene der? Har vært medlem en stund nå, men enda er ikke det særlig mye som har fristet. 

Jeg prøvde meg på nuggets i dag. Det smakte shit.

Anonymkode: c22f2...06c

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg prøvde meg på nuggets i dag. Det smakte shit.

Anonymkode: c22f2...06c

Mente ikke nuggets. Men den friterte kyllingen som skulle være som man kjøpte på Kina-sjapper. Ehh, nei.

Anonymkode: c22f2...06c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
11 timer siden, Herandjetzt skrev:

Det var i den tid jeg gikk omkring og tilfeldigvis dultet innom Matfrabunnen, denne forunderlige facebookgruppa som ingen forlater før han har fått merker av den ...

Ha ha, spot on med  Knut Hamsuns "Sult" :skratte:

Anonymkode: 16e02...892

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nytt spørsmål der inne: "Noen som har en Brownies kakeoppskrift uten meierismør i men bare vanlig smør?"

Det er da margarin hun henviser til. Ser det er så utrolig mange der inne som ikke vet forskjellen på smør og margarin? Og hver gang noen bruker benevnelsen "stekesmør" er visst det også margarin.

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

De har jo en egen evne til å henge seg opp i ting der inne, hadde aldri trodd at karbonadedeig av svin kom til å vekke så sterke følelser hos folk...

http://imgur.com/a/lsxXj

Anonymkode: 1fc9b...17c

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, AnonymBruker skrev:

De har jo en egen evne til å henge seg opp i ting der inne, hadde aldri trodd at karbonadedeig av svin kom til å vekke så sterke følelser hos folk...

http://imgur.com/a/lsxXj

Anonymkode: 1fc9b...17c

Det verste er jo at fåtallet forstår hva han mener. "Ingen kan lage karbonader av svin?! Joho, det har jeg gjort mange ganger!".

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, venus_ skrev:

Det verste er jo at fåtallet forstår hva han mener. "Ingen kan lage karbonader av svin?! Joho, det har jeg gjort mange ganger!".

Haha ja. Venter bare på "Er det rart det er krig her i verden!!!1!!"

Det ER jo forskjell på svinekjøtt og storfekjøtt. Hun ene i kommentarfeltet sier at man tar jo på krydder så da smaker det likt uansett.

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 timer siden, Duckie skrev:

Nytt spørsmål der inne: "Noen som har en Brownies kakeoppskrift uten meierismør i men bare vanlig smør?"

Det er da margarin hun henviser til. Ser det er så utrolig mange der inne som ikke vet forskjellen på smør og margarin? Og hver gang noen bruker benevnelsen "stekesmør" er visst det også margarin.

Åååhh dette irriterer meg grenseløst og. Smør er smør, margarin er margarin, og så har du noen produkter (Bremykt, tror jeg) som er en blanding av smør og margarin. Smør er laget av melk, margarin av oljer.

Og forøvrig er det da bare å bytte ut smøret med margarin om man ikke har meierismør >.<

Ryddet for svar til slettet innlegg.

- Pavilion, mod

Endret av Pavilion
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

34 minutter siden, Duckie skrev:

Nytt spørsmål der inne: "Noen som har en Brownies kakeoppskrift uten meierismør i men bare vanlig smør?"

Det er da margarin hun henviser til. Ser det er så utrolig mange der inne som ikke vet forskjellen på smør og margarin? Og hver gang noen bruker benevnelsen "stekesmør" er visst det også margarin.

Det er jo bare å bytte ut meierismøret med margarin. Det er helt utrolig hvor hjelpeløse enkelte er

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns da nesten litt synd på de andre admin'ene der inne nå. De får jo tydeligvis ikke lov til å poste hva de selv skal lage til middag lengre i dagens middags tråd, men må konsekvent kjøre på med tips fra bloggen.

Ensformig. Hun som har tråden i dag legger jo faktisk ut spennende oppskrifter når hun deler av egne. Nå får vi istedet linker til det vi har sett tusen ganger der inne før. 

 

  • Liker 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
50 minutter siden, Honey Dew skrev:

Det er jo bare å bytte ut meierismøret med margarin. Det er helt utrolig hvor hjelpeløse enkelte er

Skal du lage god mat så bruker du smør.

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
51 minutter siden, Honey Dew skrev:

Det er jo bare å bytte ut meierismøret med margarin. Det er helt utrolig hvor hjelpeløse enkelte er

Helt utrolig

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
1 time siden, Duckie skrev:

Haha ja. Venter bare på "Er det rart det er krig her i verden!!!1!!"

Det ER jo forskjell på svinekjøtt og storfekjøtt. Hun ene i kommentarfeltet sier at man tar jo på krydder så da smaker det likt uansett.

Kødder du nå? Jeg har ikke lyst å dele oppskrifter med folk som dette. Med den innstillingen til mat,mener jeg. Ha krydder på.....

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke hovedingrediensen i en carbonara egg? Man kan jo alltids ha sin egen vri på oppskrifter, men å sløyfe vekk hjerter av oppskriften er jo å lage noe annet noe.

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Gjest Zeitgeist

Vedr. "oppskriften" på Hjemmelaget Pasta Carbonara:

a) Hvor mye av dette er faktisk hjemmelaget?
b) Dette er ikke i nærheten av en Carbonara-saus. 
c) Siden ostesorten ikke er oppgitt - kan jeg bruke brunost? Pultost? Limburger? Harzer? 
d) Det heter "Kassler" hhv. "Kasseler" (forøvrig overhodet ikke en Carbonara-ingrediens)

En "Carbonara"-saus inneholder: egg, pancetta, parmesan/pecorino, og sort pepper. Man kan også ha hvitløk (stekes over svar varme sammen med pancetta) og persille i. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg tror nesten det er Toro som må ta mesteparten av skylden for at nordmenn tror carbonara er det samme som ostesaus med skinke og/eller bacon. Dette er dessverre ikke unikt for den gruppen. :angry:

Anonymkode: b0fb0...18f

  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ser Gudinna tager et annet medlem (admin?) og spør om ikke hun kan linke til en bestemt oppskrift i bloggen. Hvorfor kan ikke Gudinna linke til oppskriften selv? :klo:

Anonymkode: b35e0...e5e

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, KristineS skrev:

Æææh... Carbonara?? Med pommes frites-krydder...? :vetikke:

Jeg lager noe liknende, men jeg bruker fløte,bacon,hvitløk og parmesan. Det er bare en jukse carbonara, men den er adskillig bedre enn den hun laget med pommes krydder. Å jeg lager ikke hvit saus heller, bare steker bacon og hvitløk, så tømmer jeg oppi en pakke fløte å koker det litt med parmesan å sånt. Kryddres med salt og pepper. Trenger ikke mye salt heller, siden både bacon og parmesan er litt salt fra før. Har faktisk  lært denne raske sausen her på KG.

Endret av Severus
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...