Auri Skrevet 5. mars 2016 #3181 Del Skrevet 5. mars 2016 1 time siden, Labbetuss39 skrev: Hva gjør egentlig dere så mye bedre som driver å sprer dritt om andre mennesker og direkte latterliggjør gruppa? Vi forstår hva som er normal mengde salt 29 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2016 #3182 Del Skrevet 5. mars 2016 11 timer siden, venus_ skrev: Noen som har prøvd å lage noen av oppskriftene der? Har vært medlem en stund nå, men enda er ikke det særlig mye som har fristet. Jeg prøvde meg på nuggets i dag. Det smakte shit. Anonymkode: c22f2...06c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2016 #3183 Del Skrevet 5. mars 2016 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg prøvde meg på nuggets i dag. Det smakte shit. Anonymkode: c22f2...06c Mente ikke nuggets. Men den friterte kyllingen som skulle være som man kjøpte på Kina-sjapper. Ehh, nei. Anonymkode: c22f2...06c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 5. mars 2016 #3184 Del Skrevet 5. mars 2016 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2016 #3185 Del Skrevet 6. mars 2016 11 timer siden, Herandjetzt skrev: Det var i den tid jeg gikk omkring og tilfeldigvis dultet innom Matfrabunnen, denne forunderlige facebookgruppa som ingen forlater før han har fått merker av den ... Ha ha, spot on med Knut Hamsuns "Sult" Anonymkode: 16e02...892 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Duckie Skrevet 6. mars 2016 #3186 Del Skrevet 6. mars 2016 Nytt spørsmål der inne: "Noen som har en Brownies kakeoppskrift uten meierismør i men bare vanlig smør?" Det er da margarin hun henviser til. Ser det er så utrolig mange der inne som ikke vet forskjellen på smør og margarin? Og hver gang noen bruker benevnelsen "stekesmør" er visst det også margarin. 13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2016 #3187 Del Skrevet 6. mars 2016 De har jo en egen evne til å henge seg opp i ting der inne, hadde aldri trodd at karbonadedeig av svin kom til å vekke så sterke følelser hos folk... http://imgur.com/a/lsxXj Anonymkode: 1fc9b...17c 13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 6. mars 2016 #3188 Del Skrevet 6. mars 2016 12 minutter siden, AnonymBruker skrev: De har jo en egen evne til å henge seg opp i ting der inne, hadde aldri trodd at karbonadedeig av svin kom til å vekke så sterke følelser hos folk... http://imgur.com/a/lsxXj Anonymkode: 1fc9b...17c Det verste er jo at fåtallet forstår hva han mener. "Ingen kan lage karbonader av svin?! Joho, det har jeg gjort mange ganger!". 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Duckie Skrevet 6. mars 2016 #3189 Del Skrevet 6. mars 2016 2 minutter siden, venus_ skrev: Det verste er jo at fåtallet forstår hva han mener. "Ingen kan lage karbonader av svin?! Joho, det har jeg gjort mange ganger!". Haha ja. Venter bare på "Er det rart det er krig her i verden!!!1!!" Det ER jo forskjell på svinekjøtt og storfekjøtt. Hun ene i kommentarfeltet sier at man tar jo på krydder så da smaker det likt uansett. 13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 6. mars 2016 #3190 Del Skrevet 6. mars 2016 (endret) 21 timer siden, Duckie skrev: Nytt spørsmål der inne: "Noen som har en Brownies kakeoppskrift uten meierismør i men bare vanlig smør?" Det er da margarin hun henviser til. Ser det er så utrolig mange der inne som ikke vet forskjellen på smør og margarin? Og hver gang noen bruker benevnelsen "stekesmør" er visst det også margarin. Åååhh dette irriterer meg grenseløst og. Smør er smør, margarin er margarin, og så har du noen produkter (Bremykt, tror jeg) som er en blanding av smør og margarin. Smør er laget av melk, margarin av oljer. Og forøvrig er det da bare å bytte ut smøret med margarin om man ikke har meierismør >.< Ryddet for svar til slettet innlegg. - Pavilion, mod Endret 7. mars 2016 av Pavilion 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honey Dew Skrevet 6. mars 2016 #3191 Del Skrevet 6. mars 2016 34 minutter siden, Duckie skrev: Nytt spørsmål der inne: "Noen som har en Brownies kakeoppskrift uten meierismør i men bare vanlig smør?" Det er da margarin hun henviser til. Ser det er så utrolig mange der inne som ikke vet forskjellen på smør og margarin? Og hver gang noen bruker benevnelsen "stekesmør" er visst det også margarin. Det er jo bare å bytte ut meierismøret med margarin. Det er helt utrolig hvor hjelpeløse enkelte er 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illusen Skrevet 6. mars 2016 #3192 Del Skrevet 6. mars 2016 Jeg syns da nesten litt synd på de andre admin'ene der inne nå. De får jo tydeligvis ikke lov til å poste hva de selv skal lage til middag lengre i dagens middags tråd, men må konsekvent kjøre på med tips fra bloggen. Ensformig. Hun som har tråden i dag legger jo faktisk ut spennende oppskrifter når hun deler av egne. Nå får vi istedet linker til det vi har sett tusen ganger der inne før. 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2016 #3193 Del Skrevet 6. mars 2016 50 minutter siden, Honey Dew skrev: Det er jo bare å bytte ut meierismøret med margarin. Det er helt utrolig hvor hjelpeløse enkelte er Skal du lage god mat så bruker du smør. Anonymkode: d8fcb...cf7 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2016 #3194 Del Skrevet 6. mars 2016 51 minutter siden, Honey Dew skrev: Det er jo bare å bytte ut meierismøret med margarin. Det er helt utrolig hvor hjelpeløse enkelte er Helt utrolig Anonymkode: d8fcb...cf7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2016 #3195 Del Skrevet 6. mars 2016 1 time siden, Duckie skrev: Haha ja. Venter bare på "Er det rart det er krig her i verden!!!1!!" Det ER jo forskjell på svinekjøtt og storfekjøtt. Hun ene i kommentarfeltet sier at man tar jo på krydder så da smaker det likt uansett. Kødder du nå? Jeg har ikke lyst å dele oppskrifter med folk som dette. Med den innstillingen til mat,mener jeg. Ha krydder på..... Anonymkode: d8fcb...cf7 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Librarian Skrevet 6. mars 2016 #3196 Del Skrevet 6. mars 2016 Er ikke hovedingrediensen i en carbonara egg? Man kan jo alltids ha sin egen vri på oppskrifter, men å sløyfe vekk hjerter av oppskriften er jo å lage noe annet noe. 13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 6. mars 2016 #3197 Del Skrevet 6. mars 2016 Vedr. "oppskriften" på Hjemmelaget Pasta Carbonara: a) Hvor mye av dette er faktisk hjemmelaget? b) Dette er ikke i nærheten av en Carbonara-saus. c) Siden ostesorten ikke er oppgitt - kan jeg bruke brunost? Pultost? Limburger? Harzer? d) Det heter "Kassler" hhv. "Kasseler" (forøvrig overhodet ikke en Carbonara-ingrediens) En "Carbonara"-saus inneholder: egg, pancetta, parmesan/pecorino, og sort pepper. Man kan også ha hvitløk (stekes over svar varme sammen med pancetta) og persille i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2016 #3198 Del Skrevet 6. mars 2016 Jeg tror nesten det er Toro som må ta mesteparten av skylden for at nordmenn tror carbonara er det samme som ostesaus med skinke og/eller bacon. Dette er dessverre ikke unikt for den gruppen. Anonymkode: b0fb0...18f 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2016 #3199 Del Skrevet 6. mars 2016 Ser Gudinna tager et annet medlem (admin?) og spør om ikke hun kan linke til en bestemt oppskrift i bloggen. Hvorfor kan ikke Gudinna linke til oppskriften selv? Anonymkode: b35e0...e5e 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 6. mars 2016 #3200 Del Skrevet 6. mars 2016 (endret) 1 time siden, KristineS skrev: Æææh... Carbonara?? Med pommes frites-krydder...? Jeg lager noe liknende, men jeg bruker fløte,bacon,hvitløk og parmesan. Det er bare en jukse carbonara, men den er adskillig bedre enn den hun laget med pommes krydder. Å jeg lager ikke hvit saus heller, bare steker bacon og hvitløk, så tømmer jeg oppi en pakke fløte å koker det litt med parmesan å sånt. Kryddres med salt og pepper. Trenger ikke mye salt heller, siden både bacon og parmesan er litt salt fra før. Har faktisk lært denne raske sausen her på KG. Endret 6. mars 2016 av Severus 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg