Gå til innhold

Facebookgruppen "Mat fra bunnen"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Fiskegrateng-tråden er jo bare latterlig, som mye annet der inne :fnise:

Så forresten at det var ''en gjest'' som la ut bilde og oppskrift på muffins. 1min etterpå kom det bilde og oppskrift på muffins fra Gudinna selv, med link til bloggen selvfølgelig.... :roll:

 

Anonymkode: f3954...b92

  • Liker 18
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 time siden, Lafemmemauvaise skrev:

Men hva i all verden er "fykte baguetter"? (I linken til bloggen). Baguetter som fyker rundt? Litt som den lille grisen som sa "Wiiiiiiiiiii, all the way home"? Eller er det "frykte baguettet" - altså baguetter som enten er redde, eller at man skal frykte de?

@Kraula: Vil også se! Imgur'er du?

Jeg frykter de litt etter å ha sett oppskrifta!:fart2: Stripene med dressing nederst før du heller den eggeblandinga over ga meg litt grøssninger. Har vel strengt talt lite med mat fra bunnen av å gjøre :opplyser:

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tråden er ryddet for sitat hentet fra blogg/facebook side, latterliggjøring, hets og spekulasjoner.

- Pavilion, mod

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
1 time siden, Ewe skrev:

Joa, er jo sikkert det i gryta. Men hun tar jo bilde av maten på tallerkene. En tallerken inneholder vanvittig mye mat. Man liner jo ikke opp all maten hele familien skal spise på en tallerken? Er ihvertfall ikke normalt i Norge, har sett folk gjøre det i Marokko blant annet, men aldri opplevd det i Norge.

Aha, men da misforsto jeg deg. Trodde ikke du mente at hun tok fire poteter i en porsjon. Det er jeg enig at er mye. Klarer kun en selv :fnise:

Anonymkode: 36057...679

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, KristineS skrev:

Klarte å rote meg inn på gruppa etter å ha sett tråden her :P Mye god underholdning.
Fascinerende å se svarene som kommer i tråden om alternativer til potetgull når man er fysen på kvelden. TS spør spesifikt etter noe med mindre "konsekvenser" altså sunnere. Svarene hun får inneholder blant annet ting som kjeks, baguetter med pizzafyll, vårruller eller ukokte nudler(!). 


Og for å bidra til pannekaketråden så kan jeg si at jeg er vant med både bacon, blåbærsyltetøy, stekte poteter og ertesuppe til pannekaker ;)

Jeg får egentlig lyst til å komme med gode kalorivennlige tips, som ristede kikerter. Men da jeg så forslagene andre kom med så ga jeg litt opp inni meg. Det de mener er sunt er faktisk kosemat for meg, noe jeg helst unngår til hverdags. Skjønner jo at befolkningen bare eser og livsstilsykdommene florerer som ild i tørt gress! Er jo et ekstremt fokus på fløte, rømme, salt, sukker, pizzamel og frityrolje :angry: Alt skal være "kos" istedenfor helse, blir helt matt..

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
9 minutter siden, Uskyldenselv skrev:

Jeg får egentlig lyst til å komme med gode kalorivennlige tips, som ristede kikerter. Men da jeg så forslagene andre kom med så ga jeg litt opp inni meg. Det de mener er sunt er faktisk kosemat for meg, noe jeg helst unngår til hverdags. Skjønner jo at bnnnefolkningen bare eser og livsstilsykdommene florerer som ild i tørt gress! Er jo et ekstremt fokus på fløte

Anonymkode: 54500...399

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
9 minutter siden, Uskyldenselv skrev:

Jeg får egentlig lyst til å komme med gode kalorivennlige tips, som ristede kikerter. Men da jeg så forslagene andre kom med så ga jeg litt opp inni meg. Det de mener er sunt er faktisk kosemat for meg, noe jeg helst unngår til hverdags. Skjønner jo at befolkningen bare eser og livsstilsykdommene florerer som ild i tørt gress! Er jo et ekstremt fokus på fløte, rømme, salt, sukker, pizzamel og frityrolje :angry: Alt skal være "kos" istedenfor helse, blir helt matt..

Ristede kikerter har vært postet der ørten ganger fra før.

Anonymkode: 54500...399

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Zeitgeist
4 minutter siden, Uskyldenselv skrev:

Jeg får egentlig lyst til å komme med gode kalorivennlige tips, som ristede kikerter. Men da jeg så forslagene andre kom med så ga jeg litt opp inni meg. Det de mener er sunt er faktisk kosemat for meg, noe jeg helst unngår til hverdags. Skjønner jo at befolkningen bare eser og livsstilsykdommene florerer som ild i tørt gress! Er jo et ekstremt fokus på fløte, rømme, salt, sukker, pizzamel og frityrolje :angry: Alt skal være "kos" istedenfor helse, blir helt matt..

Et annet problem er at det later til at "gjestene" ikke vil/kan forstå at man kose seg med sunne ting også.
Fysen på sjokolade - lag kakao fra bunnen av, dryss over litt kanel, kardermomme, allehånde, nellik, eller chili
Fysen på noe søtt - spis frukt eller grønnsaker (gulrøtter og kålrabi er jo relativt søte på smak)
Fysen på noe raskt og enkelt? Yoghurt med ulike gryn og tørka bær i
Fysen på noe salt? Kalde minikjøttboller med sennep. Eller ha i finhakket koriander, litt ferskrevet ingefær og hvitløk og server med sursøt saus. 

Det er så himla enkelt å spise mat som ikke har "hjerte-og karsykdom" skrevet over hele seg. Og det er tidvis mer tiltak å smelle i hop disse gastronomiske hjerteinfarktene enn det er å skrelle en klementin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Zeitgeist
2 timer siden, Duckie skrev:

Det står ikke fykte baguetter. Det står fykte bagyetter. Jeg har ikke noen kreative forslag til hva det kan være. Prøvde meg på et google-søk, og ser at "bagyetter" tydeligvis er en utbredt skrivemåte. :icon_frown:

Det la jeg ikke merke til i forbifarten, men det forundrer meg ikke. Jeg kan høre at alle ordbøkene mine står og gråter i bokhylla nå. Av skam og sorg og oppgitthet.

 

1 time siden, Kraula skrev:

OKEI FOLKENS. Her kommer dramaet (+ litt drama fra fiskegratengen, de siste syv bildene). 

Enjoy! http://imgur.com/a/0tYi8

Dedikerer denne til deg, @Lafemmemauvaise :ler: 

Kraula - du er den beste! :laugh: Hvis disse menneskene er et tverrsnitt av hele Norges befolkning, så blir jeg faktisk litt småskremt

 

40 minutter siden, Uskyldenselv skrev:

Jeg frykter de litt etter å ha sett oppskrifta!:fart2: Stripene med dressing nederst før du heller den eggeblandinga over ga meg litt grøssninger. Har vel strengt talt lite med mat fra bunnen av å gjøre :opplyser:

Jeg tror jeg har fått et nytt visuellt brekningsmiddel etter den beskrivelsen der. Greit at ikke fårikål vinner noe skjønnhetspris, men for faen da ... et snev av estetikk kan da vel ikke være for mye forlangt. Øyet spiser som kjent også med. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Fiskegrateng-tråden er jo bare latterlig, som mye annet der inne :fnise:

Så forresten at det var ''en gjest'' som la ut bilde og oppskrift på muffins. 1min etterpå kom det bilde og oppskrift på muffins fra Gudinna selv, med link til bloggen selvfølgelig.... :roll:

 

Anonymkode: f3954...b92

Seriøst? Så utrolig frekt! Haha!

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
21 minutter siden, Amananas skrev:

Seriøst? Så utrolig frekt! Haha!

Som driver av bloggen, så bør bilder og Mayen være perfekt før du tar bilde. Den muffinsen hadde fått stryk i hele Norge baker.

Jeg orker ikke denne siden mere...ei smørje på en tallerken...kokt ihop med fløte. 

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
29 minutter siden, Amananas skrev:

Seriøst? Så utrolig frekt! Haha!

Det sto i allefall 31 min på innlegget til ''gjesten'' og 30 min på innlegget til sjefen selv, på min pc skjerm :P Kan jo ha vært en tilfeldighet, og at innleggene krasjet. Syntes bare at det var litt påfallende der og da :)

Anonymkode: f3954...b92

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg tror mange legger inn spørsmål der inne, bare for tull. I dag kom det spørsmål om hvordan lager jeg brun saus.

Det er mange idiotiske spørsmål, og jeg tror ikke det fins så mye late folk, som ikke forstår hvordan man bruker en søkemotor.

 

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Zeitgeist

Crème fraiche i Sauce Bearnaise? Et raskt Google-søk forteller meg at dette er en såkalt "jukse-Bearnaise". Og beskrivelse av fremgangsmetode ... kan jeg få nok et plaster? Begynner å blø fra all hodedunkinga her nå :murvegg:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Lafemmemauvaise skrev:

Crème fraiche i Sauce Bearnaise? Et raskt Google-søk forteller meg at dette er en såkalt "jukse-Bearnaise". Og beskrivelse av fremgangsmetode ... kan jeg få nok et plaster? Begynner å blø fra all hodedunkinga her nå :murvegg:

Enig, pappa laget skikkelig hjemmelaget bearnaise en gang. Jeg drømmer fortsatt om den. Saus laget med creme fraiche er godt det også, men da laget på andre måter enn i bearnaisen.

Endret av Severus
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det ei som spør etter oppskrift på: Spaghetti à la Capri (eller, som hun skriver ALA capri). Tipsene består blant annet i å overkoke spaghettien, eller la den ligge i tomatsausen over natt slik at den får "riktig" konsistens. :sprettoy:

 

  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
1 time siden, Duckie skrev:

Nå er det ei som spør etter oppskrift på: Spaghetti à la Capri (eller, som hun skriver ALA capri). Tipsene består blant annet i å overkoke spaghettien, eller la den ligge i tomatsausen over natt slik at den får "riktig" konsistens. :sprettoy:

 

Riktig konsistens, som ihjelkokt spagetti i kanontjukk tomatsaus med minipølser. 

Mennesker liker mye rar mat ass. 

  • Liker 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, Illusen skrev:

http://imgur.com/Jhll1aY

Og der var det igjen en oppskrift som plutselig har blitt "av C"  (da det er gjort ørsmå forandringer på ingrediensene)
- denne gikk rundt på facebook fra Tasty for ikke så altfor lenge siden - her er originalen. http://imgur.com/VppDSpl
Hvorfor iallverden kan de ikke bare si det som det er? "Jeg så denne der og der og ble inspirert til å lage den."

 

En variant av disse solgte vi i varmdisken der jeg jobbet for ti år siden, så ikke akkurat fryktelig originalt, nei! Men fryktelig gode, det var en av de mest populære varene! Jeg stjal oppskriften og har fortsatt å lage dem hjemme :nigo:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Dorey
4 timer siden, Severus skrev:

Enig, pappa laget skikkelig hjemmelaget bearnaise en gang. Jeg drømmer fortsatt om den. Saus laget med creme fraiche er godt det også, men da laget på andre måter enn i bearnaisen.

http://mattips.org/bernaisesaus/  denne er idiotsikker og utrolig god! (Bare bruk 4 eggeplommer og pass på at de har romtemperatur) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...