AnonymBruker Skrevet 2. mars 2016 #3101 Del Skrevet 2. mars 2016 Fiskegrateng-tråden er jo bare latterlig, som mye annet der inne Så forresten at det var ''en gjest'' som la ut bilde og oppskrift på muffins. 1min etterpå kom det bilde og oppskrift på muffins fra Gudinna selv, med link til bloggen selvfølgelig.... Anonymkode: f3954...b92 18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Uskyldenselv Skrevet 2. mars 2016 #3102 Del Skrevet 2. mars 2016 1 time siden, Lafemmemauvaise skrev: Men hva i all verden er "fykte baguetter"? (I linken til bloggen). Baguetter som fyker rundt? Litt som den lille grisen som sa "Wiiiiiiiiiii, all the way home"? Eller er det "frykte baguettet" - altså baguetter som enten er redde, eller at man skal frykte de? @Kraula: Vil også se! Imgur'er du? Jeg frykter de litt etter å ha sett oppskrifta! Stripene med dressing nederst før du heller den eggeblandinga over ga meg litt grøssninger. Har vel strengt talt lite med mat fra bunnen av å gjøre 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safiye Skrevet 2. mars 2016 #3103 Del Skrevet 2. mars 2016 Tråden er ryddet for sitat hentet fra blogg/facebook side, latterliggjøring, hets og spekulasjoner. - Pavilion, mod 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2016 #3104 Del Skrevet 2. mars 2016 1 time siden, Ewe skrev: Joa, er jo sikkert det i gryta. Men hun tar jo bilde av maten på tallerkene. En tallerken inneholder vanvittig mye mat. Man liner jo ikke opp all maten hele familien skal spise på en tallerken? Er ihvertfall ikke normalt i Norge, har sett folk gjøre det i Marokko blant annet, men aldri opplevd det i Norge. Aha, men da misforsto jeg deg. Trodde ikke du mente at hun tok fire poteter i en porsjon. Det er jeg enig at er mye. Klarer kun en selv Anonymkode: 36057...679 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Uskyldenselv Skrevet 2. mars 2016 #3105 Del Skrevet 2. mars 2016 1 time siden, KristineS skrev: Klarte å rote meg inn på gruppa etter å ha sett tråden her Mye god underholdning. Fascinerende å se svarene som kommer i tråden om alternativer til potetgull når man er fysen på kvelden. TS spør spesifikt etter noe med mindre "konsekvenser" altså sunnere. Svarene hun får inneholder blant annet ting som kjeks, baguetter med pizzafyll, vårruller eller ukokte nudler(!). Og for å bidra til pannekaketråden så kan jeg si at jeg er vant med både bacon, blåbærsyltetøy, stekte poteter og ertesuppe til pannekaker Jeg får egentlig lyst til å komme med gode kalorivennlige tips, som ristede kikerter. Men da jeg så forslagene andre kom med så ga jeg litt opp inni meg. Det de mener er sunt er faktisk kosemat for meg, noe jeg helst unngår til hverdags. Skjønner jo at befolkningen bare eser og livsstilsykdommene florerer som ild i tørt gress! Er jo et ekstremt fokus på fløte, rømme, salt, sukker, pizzamel og frityrolje Alt skal være "kos" istedenfor helse, blir helt matt.. 13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2016 #3106 Del Skrevet 2. mars 2016 9 minutter siden, Uskyldenselv skrev: Jeg får egentlig lyst til å komme med gode kalorivennlige tips, som ristede kikerter. Men da jeg så forslagene andre kom med så ga jeg litt opp inni meg. Det de mener er sunt er faktisk kosemat for meg, noe jeg helst unngår til hverdags. Skjønner jo at bnnnefolkningen bare eser og livsstilsykdommene florerer som ild i tørt gress! Er jo et ekstremt fokus på fløte Anonymkode: 54500...399 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2016 #3107 Del Skrevet 2. mars 2016 9 minutter siden, Uskyldenselv skrev: Jeg får egentlig lyst til å komme med gode kalorivennlige tips, som ristede kikerter. Men da jeg så forslagene andre kom med så ga jeg litt opp inni meg. Det de mener er sunt er faktisk kosemat for meg, noe jeg helst unngår til hverdags. Skjønner jo at befolkningen bare eser og livsstilsykdommene florerer som ild i tørt gress! Er jo et ekstremt fokus på fløte, rømme, salt, sukker, pizzamel og frityrolje Alt skal være "kos" istedenfor helse, blir helt matt.. Ristede kikerter har vært postet der ørten ganger fra før. Anonymkode: 54500...399 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 2. mars 2016 #3108 Del Skrevet 2. mars 2016 4 minutter siden, Uskyldenselv skrev: Jeg får egentlig lyst til å komme med gode kalorivennlige tips, som ristede kikerter. Men da jeg så forslagene andre kom med så ga jeg litt opp inni meg. Det de mener er sunt er faktisk kosemat for meg, noe jeg helst unngår til hverdags. Skjønner jo at befolkningen bare eser og livsstilsykdommene florerer som ild i tørt gress! Er jo et ekstremt fokus på fløte, rømme, salt, sukker, pizzamel og frityrolje Alt skal være "kos" istedenfor helse, blir helt matt.. Et annet problem er at det later til at "gjestene" ikke vil/kan forstå at man kose seg med sunne ting også. Fysen på sjokolade - lag kakao fra bunnen av, dryss over litt kanel, kardermomme, allehånde, nellik, eller chili Fysen på noe søtt - spis frukt eller grønnsaker (gulrøtter og kålrabi er jo relativt søte på smak) Fysen på noe raskt og enkelt? Yoghurt med ulike gryn og tørka bær i Fysen på noe salt? Kalde minikjøttboller med sennep. Eller ha i finhakket koriander, litt ferskrevet ingefær og hvitløk og server med sursøt saus. Det er så himla enkelt å spise mat som ikke har "hjerte-og karsykdom" skrevet over hele seg. Og det er tidvis mer tiltak å smelle i hop disse gastronomiske hjerteinfarktene enn det er å skrelle en klementin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 2. mars 2016 #3109 Del Skrevet 2. mars 2016 2 timer siden, Duckie skrev: Det står ikke fykte baguetter. Det står fykte bagyetter. Jeg har ikke noen kreative forslag til hva det kan være. Prøvde meg på et google-søk, og ser at "bagyetter" tydeligvis er en utbredt skrivemåte. Det la jeg ikke merke til i forbifarten, men det forundrer meg ikke. Jeg kan høre at alle ordbøkene mine står og gråter i bokhylla nå. Av skam og sorg og oppgitthet. 1 time siden, Kraula skrev: OKEI FOLKENS. Her kommer dramaet (+ litt drama fra fiskegratengen, de siste syv bildene). Enjoy! http://imgur.com/a/0tYi8 Dedikerer denne til deg, @Lafemmemauvaise Kraula - du er den beste! Hvis disse menneskene er et tverrsnitt av hele Norges befolkning, så blir jeg faktisk litt småskremt 40 minutter siden, Uskyldenselv skrev: Jeg frykter de litt etter å ha sett oppskrifta! Stripene med dressing nederst før du heller den eggeblandinga over ga meg litt grøssninger. Har vel strengt talt lite med mat fra bunnen av å gjøre Jeg tror jeg har fått et nytt visuellt brekningsmiddel etter den beskrivelsen der. Greit at ikke fårikål vinner noe skjønnhetspris, men for faen da ... et snev av estetikk kan da vel ikke være for mye forlangt. Øyet spiser som kjent også med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amananas Skrevet 2. mars 2016 #3110 Del Skrevet 2. mars 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Fiskegrateng-tråden er jo bare latterlig, som mye annet der inne Så forresten at det var ''en gjest'' som la ut bilde og oppskrift på muffins. 1min etterpå kom det bilde og oppskrift på muffins fra Gudinna selv, med link til bloggen selvfølgelig.... Anonymkode: f3954...b92 Seriøst? Så utrolig frekt! Haha! 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2016 #3111 Del Skrevet 2. mars 2016 21 minutter siden, Amananas skrev: Seriøst? Så utrolig frekt! Haha! Som driver av bloggen, så bør bilder og Mayen være perfekt før du tar bilde. Den muffinsen hadde fått stryk i hele Norge baker. Jeg orker ikke denne siden mere...ei smørje på en tallerken...kokt ihop med fløte. Anonymkode: d8fcb...cf7 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2016 #3112 Del Skrevet 2. mars 2016 29 minutter siden, Amananas skrev: Seriøst? Så utrolig frekt! Haha! Det sto i allefall 31 min på innlegget til ''gjesten'' og 30 min på innlegget til sjefen selv, på min pc skjerm Kan jo ha vært en tilfeldighet, og at innleggene krasjet. Syntes bare at det var litt påfallende der og da Anonymkode: f3954...b92 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2016 #3113 Del Skrevet 2. mars 2016 Jeg tror mange legger inn spørsmål der inne, bare for tull. I dag kom det spørsmål om hvordan lager jeg brun saus. Det er mange idiotiske spørsmål, og jeg tror ikke det fins så mye late folk, som ikke forstår hvordan man bruker en søkemotor. Anonymkode: d8fcb...cf7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 3. mars 2016 #3114 Del Skrevet 3. mars 2016 Crème fraiche i Sauce Bearnaise? Et raskt Google-søk forteller meg at dette er en såkalt "jukse-Bearnaise". Og beskrivelse av fremgangsmetode ... kan jeg få nok et plaster? Begynner å blø fra all hodedunkinga her nå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 3. mars 2016 #3115 Del Skrevet 3. mars 2016 (endret) 4 timer siden, Lafemmemauvaise skrev: Crème fraiche i Sauce Bearnaise? Et raskt Google-søk forteller meg at dette er en såkalt "jukse-Bearnaise". Og beskrivelse av fremgangsmetode ... kan jeg få nok et plaster? Begynner å blø fra all hodedunkinga her nå Enig, pappa laget skikkelig hjemmelaget bearnaise en gang. Jeg drømmer fortsatt om den. Saus laget med creme fraiche er godt det også, men da laget på andre måter enn i bearnaisen. Endret 3. mars 2016 av Severus 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Duckie Skrevet 3. mars 2016 #3116 Del Skrevet 3. mars 2016 Nå er det ei som spør etter oppskrift på: Spaghetti à la Capri (eller, som hun skriver ALA capri). Tipsene består blant annet i å overkoke spaghettien, eller la den ligge i tomatsausen over natt slik at den får "riktig" konsistens. 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kraula Skrevet 3. mars 2016 #3117 Del Skrevet 3. mars 2016 1 time siden, Duckie skrev: Nå er det ei som spør etter oppskrift på: Spaghetti à la Capri (eller, som hun skriver ALA capri). Tipsene består blant annet i å overkoke spaghettien, eller la den ligge i tomatsausen over natt slik at den får "riktig" konsistens. Riktig konsistens, som ihjelkokt spagetti i kanontjukk tomatsaus med minipølser. Mennesker liker mye rar mat ass. 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thorn Skrevet 3. mars 2016 #3118 Del Skrevet 3. mars 2016 12 timer siden, Illusen skrev: http://imgur.com/Jhll1aY Og der var det igjen en oppskrift som plutselig har blitt "av C" (da det er gjort ørsmå forandringer på ingrediensene) - denne gikk rundt på facebook fra Tasty for ikke så altfor lenge siden - her er originalen. http://imgur.com/VppDSpl Hvorfor iallverden kan de ikke bare si det som det er? "Jeg så denne der og der og ble inspirert til å lage den." En variant av disse solgte vi i varmdisken der jeg jobbet for ti år siden, så ikke akkurat fryktelig originalt, nei! Men fryktelig gode, det var en av de mest populære varene! Jeg stjal oppskriften og har fortsatt å lage dem hjemme 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safiye Skrevet 3. mars 2016 #3119 Del Skrevet 3. mars 2016 Tråden er ryddet for skjemdump av blogg/facebook-side. -Pavilion, mod Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dorey Skrevet 3. mars 2016 #3120 Del Skrevet 3. mars 2016 4 timer siden, Severus skrev: Enig, pappa laget skikkelig hjemmelaget bearnaise en gang. Jeg drømmer fortsatt om den. Saus laget med creme fraiche er godt det også, men da laget på andre måter enn i bearnaisen. http://mattips.org/bernaisesaus/ denne er idiotsikker og utrolig god! (Bare bruk 4 eggeplommer og pass på at de har romtemperatur) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg