daemonia Skrevet 3. januar 2016 #1361 Del Skrevet 3. januar 2016 Så klart! For i andre oppskrifter så står det at det skal småkoke i 5 minutt, men hun legger til en ekstra 0 og da blir det automatisk hennes oppskrift. Ikke så vanskelig å forstå det vel? 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 3. januar 2016 #1362 Del Skrevet 3. januar 2016 OMG vi er avslørt at vi snakker dritt 13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
daemonia Skrevet 3. januar 2016 #1363 Del Skrevet 3. januar 2016 1 minutt siden, Severus skrev: OMG vi er avslørt at vi snakker dritt Og plutselig stod "kommenterer nr. 2" i grått. Sletta og blokkert altså fordi det stilles spørsmål de ikke kan svare på Morsomt at de reklamere for KG og oppfordrer folk til å diskutere dem her da 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 3. januar 2016 #1364 Del Skrevet 3. januar 2016 Vil forresten bare tipse andre matinteresserte om facebooksiden og nettsiden Millas Mat! Der henter jeg mye oppskrifter og inspirasjon til mat altså! 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2016 #1365 Del Skrevet 3. januar 2016 draaaama qeens!!! Anonymkode: a1983...3ca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
daemonia Skrevet 3. januar 2016 #1366 Del Skrevet 3. januar 2016 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2016 #1367 Del Skrevet 3. januar 2016 At folk gidder å være der, skjønner jeg ikke. Hun er omtalt på andre nettsider så det holder. Jeg spurte om åpningstideen og hvorfor det var sånn. Ble kastet ut.administrasjon må ha store personlige problemer. Meld dere ut, legg ut klar melding først Anonymkode: d8fcb...cf7 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fotballflue Skrevet 3. januar 2016 #1368 Del Skrevet 3. januar 2016 Det er jo bare å blokkere alle som er admin, så blir man ikke kastet ut 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MalloryK Skrevet 3. januar 2016 #1369 Del Skrevet 3. januar 2016 Admin kan se alle medlemmer, selv de som har blokkert admin Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2016 #1370 Del Skrevet 3. januar 2016 10 minutter siden, AnonymBruker skrev: At folk gidder å være der, skjønner jeg ikke. Hun er omtalt på andre nettsider så det holder. Jeg spurte om åpningstideen og hvorfor det var sånn. Ble kastet ut.administrasjon må ha store personlige problemer. Meld dere ut, legg ut klar melding først Anonymkode: d8fcb...cf7 Hvilke nettsider? Anonymkode: 02c1b...ccc 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fotballflue Skrevet 3. januar 2016 #1371 Del Skrevet 3. januar 2016 6 minutter siden, MalloryK skrev: Admin kan se alle medlemmer, selv de som har blokkert admin Åja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 3. januar 2016 #1372 Del Skrevet 3. januar 2016 En sånn gruppe er startet, den heter Mat fra grunnen Men melder du deg inn der blir du automatisk kastet ut fra MFB. Selv om du aldri har skrevet her i tråden på KG, eller brutt en eneste regel i MFB. 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 3. januar 2016 #1373 Del Skrevet 3. januar 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Her sing med folk på face er ikke lov. Det er en side for alle. At et menneske opphøyer seg til rikstroll er en skam for face. Jeg sender klage på face.. det bør DU også gjøre. Min venn skal starte ny matgruppe.det vil stå: her har vi åpent 24/7. Her blir du ikke kastet ut. Her kan du legge ut linker. Her jobber ingen rikstroll Anonymkode: d8fcb...cf7 Den matgruppa finnes allerede Mat fra grunnen! Nøyaktig hvordan formulerer du den klagen til face? Synes at det er en del hersing og divanykker der inne, men at det ikke er lov i sin egen gruppe... det er jeg usikker på.. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2016 #1374 Del Skrevet 3. januar 2016 Den Sunday, December 20, 2015 at 14.14, Marimba skrev: Et par som fra meg. Er det T som er grunnlegger av gruppa, som det står på flere steder inne på MFB, eller har hun også blitt lagt til av andre, og "jobbet" seg opp til administrator? Dere som er kastet ut, har dere prøvd å sende melding til hun som står som ansvarlig for å svare på som o.l for begrunnelse? Nei jeg spør ikke om begrunnelse. Når du blir utestengt...alt etter humør og dagsform til folk, da skjønner du at folk har problemer. Anonymkode: d8fcb...cf7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Duckie Skrevet 3. januar 2016 #1375 Del Skrevet 3. januar 2016 Det er nesten litt trist å se på veggen der inne. Spørsmål om "kan jeg bruke kremfløte i potetmos" og "jeg har aldri smakt chili con carne, er det sterkt" får masse svar. Mens skikkelig mat fra bunnen spørsmål, om tilberedning av villsvin og andres oppskrifter på hjemmelaget rødvinssaus, får null respons. Det kommer av og til noe bra innimellom, men jevnt over er ikke nivået i gruppen særlig høyt... Og at ting er laget fra bunnen er å dra den ganske langt en del ganger! 20 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2016 #1376 Del Skrevet 3. januar 2016 Den 18.12.2015 at 0.21, AnonymBruker skrev: Anonymkode: 87ee8...8ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2016 #1377 Del Skrevet 3. januar 2016 4 timer siden, AnonymBruker skrev: draaaama qeens!!! Anonymkode: a1983...3ca Ingenting som heter det... Anonymkode: 87ee8...8ba 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 3. januar 2016 #1378 Del Skrevet 3. januar 2016 Kanskje jeg skal spørre om råd for å tilberede RSP 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poppie Skrevet 3. januar 2016 #1379 Del Skrevet 3. januar 2016 "Kan jeg bruke aluminiumsfolie istedet for bakepapir?" Og "mat fra bunnen", er det potet, wienerpølse og lutefiskbacon som er kastet i en stekepanne og stekt noen minutter? Beklager altså, men det er så mye rart der inne 15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2016 #1380 Del Skrevet 3. januar 2016 36 minutter siden, Duckie skrev: Det er nesten litt trist å se på veggen der inne. Spørsmål om "kan jeg bruke kremfløte i potetmos" og "jeg har aldri smakt chili con carne, er det sterkt" får masse svar. Mens skikkelig mat fra bunnen spørsmål, om tilberedning av villsvin og andres oppskrifter på hjemmelaget rødvinssaus, får null respons. Det kommer av og til noe bra innimellom, men jevnt over er ikke nivået i gruppen særlig høyt... Og at ting er laget fra bunnen er å dra den ganske langt en del ganger! Dette ^ Pluss at alle lager det samme. Det er alltid en ting eller tre som er "in" der - og som skal lages av de fleste aktive brukerne. Dessverre vet ingen hvordan de finner igjen poster - eller var våkne nok til å lagre / bokmerke den oppskriften de vil bruke - så der tyter på med spørsmål om hvor man finner igjen oppskriften eller hvordan et av trinnene i den skal gjøres (som regel er samme spørsmål stilt et titalls ganger før også...) Og som toppen på kransekaka raser det inn hauger med likelydende svar på hver enkelt post om dette. Fint å få bekreftet en tredve-førti ganger hvordan man rører smør og sukker hvitt. Bare sånn i tilfelle. Anonymkode: ff467...912 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg