Gå til innhold

Uggen stank i kjøleskapet?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvis det er is i skapet må dette fjernes. Ellers bør en grundig vask med klor hjelpe mot lukten. Du bør også måle gradene i kjøleskapet og forsikre deg mot at det ikke er for varmt der inne, dette bidrar også til vond lukt. Husk også å holde matvarer med sterk lukt godt innpakket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tøm, skru av og la det romtemperere seg. La døren stå åpen natten over, vask grundig med en blanding av grønnsåpe og salmiakk, skyll godt etterpå og la det tørke med åpen dør over en ny natt. Gjenta om nødvendig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørnsdatter

Gjør som de andre sier her, vask og luft godt, og så setter du en skål med eddik i skapet mens du lar det bli kaldt igjen. Tar siste rest av lukta.

Husk å vaske nedi "smeltevannssamleren" hvis det er det i skapet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

grønnsåpe og salmiakk

Den blandingen har jeg aldri hørt om.. Grønnsåpe, med fett og salmiakk som skal ta bort fett.

At det blandes med grønnsåpe er kanskje ikke det viktigste. Men at det brukes salmiakk er nok "et must".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Xavia,

Du som er så ute etter dokumentasjon, grønnsåpe kombinert med salmiakk anbefales på det sterkeste av Lilleborg.

Drit i å løpe etter meg for å kritisere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Løpe etter?

Jeg løper ikke etter deg Tex. Du har sikkert mer peiling på vasking enn meg.

At jeg sier at jeg ikke har hørt om den kombinasjonen er ikke ensbetydende med at jeg sier jeg må ha dokumentasjon på det, og at du tar feil.

Huff, jeg synes dette blir for teit. Hårsår Tex? Må jeg ligge unna trådene du er i ? Ellers blir jeg altså "beskyldt" for å følge etter deg?

:roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette var et helt genialt tips, trenger å gjøre noe med en rar lukt i kjøleskapet mitt... :tunge1: et par spørsmål:

Hvor mye salmiakk i forhold til grønnsåpe? og blandes dette ut i vann?

Og hvor i huleste skal jeg gjøre av maten imens kjøleskapet skal stå å tørke osv, som noen under her sa?

Er ikke helt inne i husmor-gamet tror jeg,trenger noen år til på baken :hoho: men takk for tipset!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
Gjest Anonymous

Jeg synes å huske at etter all behandling med salmiakk osv. skal en smøre kefir på veggene og at det fjerner "The last touch"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...