Gå til innhold

Kan pizza deig stå en hel dag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lillemor skal ha med seg en venninne hjem fra barnehagen på mandag og de har bestilt pizza. Kan jeg lage deigen på morgen og lage den på ettermiddagen ?

Anonymous poster hash: cf8c8...40c

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du bruker kald hev, dvs lager den med kald væske så kan den det.

 

Jeg har omtrent sluttet å forheve gjærdeiger, baker ut med det samme og etterhever litt lenger.

Når jeg lager pizza kjevler jeg ut bunnen med det samme jeg har blandet den og lar den heve litt på brettet mens jeg lager fyllet. Det går helt fint.



Anonymous poster hash: d2da9...771
Skrevet

Ja, det går fint. 

 



Anonymous poster hash: 7313e...633
Skrevet

 

Hvis du bruker kald hev, dvs lager den med kald væske så kan den det.

 

Jeg har omtrent sluttet å forheve gjærdeiger, baker ut med det samme og etterhever litt lenger.

Når jeg lager pizza kjevler jeg ut bunnen med det samme jeg har blandet den og lar den heve litt på brettet mens jeg lager fyllet. Det går helt fint.

Anonymous poster hash: d2da9...771

 

Må deigen da stå i kjøleskap?

Jeg gjorde dette med gjærbakst, men resultatet etter at baksten var stekt, var at det smakte av SATS...

(grøss)

Anonymous poster hash: 42ec3...4d9

Skrevet

 

Må deigen da stå i kjøleskap?

Jeg gjorde dette med gjærbakst, men resultatet etter at baksten var stekt, var at det smakte av SATS...

(grøss)

Anonymous poster hash: 42ec3...4d9

 

Står litt om kaldhev her: http://www.brodogkorn.no/oppskrifter/bakeskole/

Anonymous poster hash: d2da9...771

Gjest Haaploes
Skrevet

 

Må deigen da stå i kjøleskap?

Jeg gjorde dette med gjærbakst, men resultatet etter at baksten var stekt, var at det smakte av SATS...

(grøss)

Anonymous poster hash: 42ec3...4d9

 

Dekket du den til ordentlig?

Jeg kaldhever "alt", og har - bank i bordet - aldri opplevd noe lignende.

Skrevet

 

Må deigen da stå i kjøleskap?

Jeg gjorde dette med gjærbakst, men resultatet etter at baksten var stekt, var at det smakte av SATS...

(grøss)

Anonymous poster hash: 42ec3...4d9

 

Smakte av SATS? Hva er SATS?

Anonymous poster hash: 2630e...e93

Gjest Ennasus
Skrevet

Smakte av SATS? Hva er SATS?

Anonymous poster hash: 2630e...e93

Tenkte det samme :P

Skrevet

Dekket du den til ordentlig?

Jeg kaldhever "alt", og har - bank i bordet - aldri opplevd noe lignende.

Ja med plast, og satte den i kjøleskapet

Anonymous poster hash: 42ec3...4d9

Skrevet

Tenkte det samme :P

Haha det man lager hjembyen av...

Anonymous poster hash: ca4b8...842

Skrevet

Haha det man lager hjembyen av...Anonymous poster hash: ca4b8...842

Mente hjemmebrent

Anonymous poster hash: ca4b8...842

Skrevet

 

Smakte av SATS? Hva er SATS?

Anonymous poster hash: 2630e...e93

 

Alle som har smakt hjemmebrent, vet hva sats-smak er

Anonymous poster hash: 42ec3...4d9

Skrevet

Må deigen da stå i kjøleskap?Jeg gjorde dette med gjærbakst, men resultatet etter at baksten var stekt, var at det smakte av SATS...(grøss) Anonymous poster hash: 42ec3...4d9

Smakte den treningsstudio? Jøss. Har du sleika på gulvet på SATS siden du vet hvordan det smaker?

  • Liker 1
Skrevet

Lillemor skal ha med seg en venninne hjem fra barnehagen på mandag og de har bestilt pizza. Kan jeg lage deigen på morgen og lage den på ettermiddagen ?

Anonymous poster hash: cf8c8...40c

Det går helt fint. :)

Anonymous poster hash: f7d7b...765

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...