AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2015 #1 Skrevet 10. oktober 2015 Lillemor skal ha med seg en venninne hjem fra barnehagen på mandag og de har bestilt pizza. Kan jeg lage deigen på morgen og lage den på ettermiddagen ?Anonymous poster hash: cf8c8...40c
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2015 #2 Skrevet 10. oktober 2015 Hvis du bruker kald hev, dvs lager den med kald væske så kan den det. Jeg har omtrent sluttet å forheve gjærdeiger, baker ut med det samme og etterhever litt lenger. Når jeg lager pizza kjevler jeg ut bunnen med det samme jeg har blandet den og lar den heve litt på brettet mens jeg lager fyllet. Det går helt fint. Anonymous poster hash: d2da9...771
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2015 #3 Skrevet 10. oktober 2015 Ja, det går fint. Anonymous poster hash: 7313e...633
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2015 #4 Skrevet 10. oktober 2015 Hvis du bruker kald hev, dvs lager den med kald væske så kan den det. Jeg har omtrent sluttet å forheve gjærdeiger, baker ut med det samme og etterhever litt lenger. Når jeg lager pizza kjevler jeg ut bunnen med det samme jeg har blandet den og lar den heve litt på brettet mens jeg lager fyllet. Det går helt fint. Anonymous poster hash: d2da9...771 Må deigen da stå i kjøleskap? Jeg gjorde dette med gjærbakst, men resultatet etter at baksten var stekt, var at det smakte av SATS... (grøss) Anonymous poster hash: 42ec3...4d9
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2015 #5 Skrevet 10. oktober 2015 Må deigen da stå i kjøleskap? Jeg gjorde dette med gjærbakst, men resultatet etter at baksten var stekt, var at det smakte av SATS... (grøss) Anonymous poster hash: 42ec3...4d9 Står litt om kaldhev her: http://www.brodogkorn.no/oppskrifter/bakeskole/ Anonymous poster hash: d2da9...771
Gjest Haaploes Skrevet 10. oktober 2015 #6 Skrevet 10. oktober 2015 Må deigen da stå i kjøleskap? Jeg gjorde dette med gjærbakst, men resultatet etter at baksten var stekt, var at det smakte av SATS... (grøss) Anonymous poster hash: 42ec3...4d9 Dekket du den til ordentlig? Jeg kaldhever "alt", og har - bank i bordet - aldri opplevd noe lignende.
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2015 #7 Skrevet 10. oktober 2015 Må deigen da stå i kjøleskap? Jeg gjorde dette med gjærbakst, men resultatet etter at baksten var stekt, var at det smakte av SATS... (grøss) Anonymous poster hash: 42ec3...4d9 Smakte av SATS? Hva er SATS? Anonymous poster hash: 2630e...e93
Gjest Ennasus Skrevet 10. oktober 2015 #8 Skrevet 10. oktober 2015 Smakte av SATS? Hva er SATS?Anonymous poster hash: 2630e...e93 Tenkte det samme
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2015 #9 Skrevet 10. oktober 2015 Dekket du den til ordentlig? Jeg kaldhever "alt", og har - bank i bordet - aldri opplevd noe lignende. Ja med plast, og satte den i kjøleskapet Anonymous poster hash: 42ec3...4d9
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2015 #10 Skrevet 10. oktober 2015 Tenkte det samme Haha det man lager hjembyen av...Anonymous poster hash: ca4b8...842
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2015 #11 Skrevet 10. oktober 2015 Haha det man lager hjembyen av...Anonymous poster hash: ca4b8...842 Mente hjemmebrent Anonymous poster hash: ca4b8...842
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2015 #12 Skrevet 10. oktober 2015 Smakte av SATS? Hva er SATS? Anonymous poster hash: 2630e...e93 Alle som har smakt hjemmebrent, vet hva sats-smak er Anonymous poster hash: 42ec3...4d9
Salka Skrevet 11. oktober 2015 #13 Skrevet 11. oktober 2015 Må deigen da stå i kjøleskap?Jeg gjorde dette med gjærbakst, men resultatet etter at baksten var stekt, var at det smakte av SATS...(grøss) Anonymous poster hash: 42ec3...4d9 Smakte den treningsstudio? Jøss. Har du sleika på gulvet på SATS siden du vet hvordan det smaker? 1
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2015 #14 Skrevet 11. oktober 2015 Lillemor skal ha med seg en venninne hjem fra barnehagen på mandag og de har bestilt pizza. Kan jeg lage deigen på morgen og lage den på ettermiddagen ?Anonymous poster hash: cf8c8...40c Det går helt fint. Anonymous poster hash: f7d7b...765
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå