Gjest liv- Skrevet 20. september 2004 #1 Del Skrevet 20. september 2004 Hos meg og mannen blir det til tider veldig mye frossenpizza til middag. Vi kommer sent hjem fra jobb, og har ikke overskudd eller tid til å lage skikkelig middag. Dette føles ikke helt bra, så jeg har tenkt at vi burde begynne å lage en enkel nesten hjemmelaget pizza i stedet for, med ferdig oppskjært skinke og ost, ferdig kjøttsaus uten konserveringsmidler, pluss noen grønnsaker. Men så var det bunnen da. Først tenkte jeg å kjøpe inn masse ferdiglagde frosne bunner, men så kom jeg på at kanskje jeg kan lage bunn selv, og fryse den. Da har vi jo enda mer kontroll på hva vi får i oss. Er det noen som vet om dette blir bra, og om bunnen i så fall kan være rå, men ferdig utkjevlet, eller om den bør være ferdig stekt? På forhånd tusen takk for svar! Liv Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dru Skrevet 20. september 2004 #2 Del Skrevet 20. september 2004 Vi pleide å lage kjøttdeigpizza mens jeg fremdeles bodde hjemme, og den ble puttet i fryseren med fyll og det hele. Ustekt, altså. Jeg har iallfall ikke hatt noen problemer med å fryse ned pizzabunn som ikke er stekt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest allium Skrevet 20. september 2004 #3 Del Skrevet 20. september 2004 Jeg pleier å halvsteke dem. Vanlig pizzadeig, kjevles tynt, prikk med gaffel (viktig, ellers blåser den seg opp til pitabrød...). Stekes i 3-5 minutter ved høy temperatur (250 grader). Fryses i stabler med matpapir mellom. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 20. september 2004 #4 Del Skrevet 20. september 2004 Det går i alle fall helt fint å halvsteke dem før de fryses. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest liv- Skrevet 20. september 2004 #5 Del Skrevet 20. september 2004 Tusen takk for raske svar alle sammen! Men jeg må visst spørre om en ting til: tiner dere pizzaene før steking, eller går det greit å putte dem rett i ovnen i frossen tilstand? Liv Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 20. september 2004 #6 Del Skrevet 20. september 2004 Det går greit å putte den inn i ovnen uten tining. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 20. september 2004 #7 Del Skrevet 20. september 2004 Alternativt kan du lage en pizzabunn som ikke krever heving (f.eks. Toros poser) eller bruk denne oppskriften. Tar bare noen minutter. Pizzabunn uten heving 300 g hvetemel 1 ts bakepulver 50 g margarin ¼ ts salt 2 ½ dl melk Bland det tørre, smuldre inn smør. Bland sammen med melk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sita Skrevet 20. september 2004 #8 Del Skrevet 20. september 2004 Det går i alle fall helt fint å halvsteke dem før de fryses. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå