Gå til innhold

Rester av indrefilet. Lage hva?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har en del indrefilet til overs fra i går. Hvilke middager kan jeg lage med restene?

Anonymous poster hash: d8844...d9d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Verdens beste steak sandwich! :spise:

 

Bak focaccia. Lag båtpoteter i ovnen. Del passe store focacciabiter i topp og bunn, ha på aïoli, grønn salat, tomater (ovnsbakte først om du har tid), rødløksringer, kapers om du liker det... Og indrefileten skåret i tynne skiver. Godt å frese opp utsiden i pannen først slik at du frisker opp stekeskorpen litt. Da blir den ikke gjennomvarm, men det gjør ikke så mye i denne sammenhengen - det viktigste er å unngå at den blir tørr.



Anonymous poster hash: 54646...ea7
  • Liker 2
Skrevet

Curry. Wok grønnsaker, tilsett currypaste og kokosmelk, og ha i kjøttrestene. 



Anonymous poster hash: ba436...cd4
Gjest Overrasket
Skrevet

Siden det er indrefilet ville jeg ikke valgt retter som ikke trenger fint kjøtt. Indrefilet er jo en litt fin råvare. Jeg synes nettopp selve kjøttet bør stå i fokus, fremfor å putte det i retter der mye annet preger smaken eller hvor det er fare for at kjøttet blir tørt eller for mye stekt.  Når alt kommer til alt ville jeg nok rett og slett laget biffmiddag til kjøttet var brukt opp. Beef Weelington er jo en klassiker om du ønsker å legge ned ekstra arbeid.

Skrevet

Siden det er indrefilet ville jeg ikke valgt retter som ikke trenger fint kjøtt. Indrefilet er jo en litt fin råvare. Jeg synes nettopp selve kjøttet bør stå i fokus, fremfor å putte det i retter der mye annet preger smaken eller hvor det er fare for at kjøttet blir tørt eller for mye stekt.  Når alt kommer til alt ville jeg nok rett og slett laget biffmiddag til kjøttet var brukt opp. Beef Weelington er jo en klassiker om du ønsker å legge ned ekstra arbeid.

Enig i at jeg ville laget biff dersom kjøttet til overs framdeles er rått. Men siden det var snakk om rester gikk jeg ut fra at det var ferdigstekt indrefilet? TS bør presisere, det er jo vesentlig! :)

Anonymous poster hash: 54646...ea7

Gjest Overrasket
Skrevet

 

Enig i at jeg ville laget biff dersom kjøttet til overs framdeles er rått. Men siden det var snakk om rester gikk jeg ut fra at det var ferdigstekt indrefilet? TS bør presisere, det er jo vesentlig! :)

Anonymous poster hash: 54646...ea7

 

Å jaaaaa ... Da er jeg enig i forslaget om hjemmelaget focaccia og biffsandwich.  :spise:

Skrevet

 

Verdens beste steak sandwich! :spise:

 

Bak focaccia. Lag båtpoteter i ovnen. Del passe store focacciabiter i topp og bunn, ha på aïoli, grønn salat, tomater (ovnsbakte først om du har tid), rødløksringer, kapers om du liker det... Og indrefileten skåret i tynne skiver. Godt å frese opp utsiden i pannen først slik at du frisker opp stekeskorpen litt. Da blir den ikke gjennomvarm, men det gjør ikke så mye i denne sammenhengen - det viktigste er å unngå at den blir tørr.

Anonymous poster hash: 54646...ea7

 

Åhhh det høres vanvittig godt ut! :wow:

Skrevet

 

Verdens beste steak sandwich! :spise:

 

Bak focaccia. Lag båtpoteter i ovnen. Del passe store focacciabiter i topp og bunn, ha på aïoli, grønn salat, tomater (ovnsbakte først om du har tid), rødløksringer, kapers om du liker det... Og indrefileten skåret i tynne skiver. Godt å frese opp utsiden i pannen først slik at du frisker opp stekeskorpen litt. Da blir den ikke gjennomvarm, men det gjør ikke så mye i denne sammenhengen - det viktigste er å unngå at den blir tørr.

Anonymous poster hash: 54646...ea7

 

Wow...  :wow:

Anonymous poster hash: bc1bf...7be

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...