Gå til innhold

Haster: Hvite bønner!


SuperNova

Anbefalte innlegg

I går la jeg hvite bønner i bløt (skal lage provencalsk lammegryte for første gang i dag). Nå synes jeg det ytterste hvite skallet er blitt så skrukkete og litt rart, så jeg lurer på om de skal "skrelles" før jeg koker dem?

Eller skal det være sånn?

Forresten - holder det å koke dem i en time?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Takk! Bønnene ble faktisk helt fine etter at jeg kokte dem. (Men de så ut som skrukketroll før de ble kokt.)

Vi er heldige på KG som har vår egen chef, assa!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...