SuperNova Skrevet 19. september 2004 #1 Skrevet 19. september 2004 I går la jeg hvite bønner i bløt (skal lage provencalsk lammegryte for første gang i dag). Nå synes jeg det ytterste hvite skallet er blitt så skrukkete og litt rart, så jeg lurer på om de skal "skrelles" før jeg koker dem? Eller skal det være sånn? Forresten - holder det å koke dem i en time?
Arkana Skrevet 19. september 2004 #2 Skrevet 19. september 2004 Skallet skal være sånn. En times pleier å være nok, men det er greit å sjekke om de er ferdige likevel.
SuperNova Skrevet 19. september 2004 Forfatter #3 Skrevet 19. september 2004 Takk! Bønnene ble faktisk helt fine etter at jeg kokte dem. (Men de så ut som skrukketroll før de ble kokt.) Vi er heldige på KG som har vår egen chef, assa!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå