Gjest kakebaker Skrevet 18. september 2004 #1 Del Skrevet 18. september 2004 I dag har jeg laget marsipan kaker og har to spørsmål: - Hvor lenge holder den seg god i kjøkeskap (i kakebeholder)? Har hørt at den bare blir ekstra god og saftig av å stå i ett døgn. Stemmer dette? - Hvor krise er det om kremen ble pisket litt godt? Det ble den nemlig... Er det fare for at den skiller seg og blir verre enn den var da jeg la den på kaken? Tusen takk for svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 18. september 2004 #2 Del Skrevet 18. september 2004 Hvor lenge den er god er smak og behag. Jeg spiser kun marsipankake laget samme dag, eller til nød dagen etter. Mamma derimot spiser den gjerne lenge etterpå og synes den bare blir bedre. Det er ikke så farlig om du pisket kremen litt for mye. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sita Skrevet 19. september 2004 #3 Del Skrevet 19. september 2004 Jeg vil helst ha marsipankake den dagen den er lagd, men til nød kan jeg spise den dagen etter, så fremst ikke marsipanen har blitt bløt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 19. september 2004 #4 Del Skrevet 19. september 2004 Jeg er også veldig sær på marsipankake - den er bare spiselig den dagen den er laget! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 19. september 2004 #5 Del Skrevet 19. september 2004 Jeg er enig med damene over her, men de aller fleste liker den faktisk best dagen etterpå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå