Gå til innhold

Marsipankake-sp.mål


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest kakebaker

I dag har jeg laget marsipan kaker og har to spørsmål:

- Hvor lenge holder den seg god i kjøkeskap (i kakebeholder)? Har hørt at den bare blir ekstra god og saftig av å stå i ett døgn. Stemmer dette?

- Hvor krise er det om kremen ble pisket litt godt? Det ble den nemlig... Er det fare for at den skiller seg og blir verre enn den var da jeg la den på kaken?

Tusen takk for svar! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvor lenge den er god er smak og behag. Jeg spiser kun marsipankake laget samme dag, eller til nød dagen etter. Mamma derimot spiser den gjerne lenge etterpå og synes den bare blir bedre.

Det er ikke så farlig om du pisket kremen litt for mye.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil helst ha marsipankake den dagen den er lagd, men til nød kan jeg spise den dagen etter, så fremst ikke marsipanen har blitt bløt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...