Gå til innhold

Marsipankake-sp.mål


Anbefalte innlegg

Gjest kakebaker
Skrevet

I dag har jeg laget marsipan kaker og har to spørsmål:

- Hvor lenge holder den seg god i kjøkeskap (i kakebeholder)? Har hørt at den bare blir ekstra god og saftig av å stå i ett døgn. Stemmer dette?

- Hvor krise er det om kremen ble pisket litt godt? Det ble den nemlig... Er det fare for at den skiller seg og blir verre enn den var da jeg la den på kaken?

Tusen takk for svar! :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvor lenge den er god er smak og behag. Jeg spiser kun marsipankake laget samme dag, eller til nød dagen etter. Mamma derimot spiser den gjerne lenge etterpå og synes den bare blir bedre.

Det er ikke så farlig om du pisket kremen litt for mye.

Skrevet

Jeg vil helst ha marsipankake den dagen den er lagd, men til nød kan jeg spise den dagen etter, så fremst ikke marsipanen har blitt bløt!

Skrevet

Jeg er også veldig sær på marsipankake - den er bare spiselig den dagen den er laget!

Skrevet

Jeg er enig med damene over her, men de aller fleste liker den faktisk best dagen etterpå.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...