Gjest Ennasus Skrevet 5. september 2015 #21 Del Skrevet 5. september 2015 Jeg elsker å wok-koke purre, rødløk, rosenkål og blomkål i soyasaus så det blir veldig soggy og godt gjennomstekt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 4. oktober 2015 #22 Del Skrevet 4. oktober 2015 Jeg trekker fram denne tråden igjen siden dagens sopp- og brokkoligrateng ble enda litt bedre enn jeg hadde ventet. Kok makaroni og ha den i en smurt ildfast form. Del brokkoli i buketter, kok i et par minutter og legg den over makaronien. Stek sopp, løk og hvitløk i olivenolje, rør inn hakket bladpersille, hell på et glass tørr hvitvin og la væsken fordampe. Smak til med salt og pepper og hell blandingen over brokkolien. Bland fløte og egg (ett egg pr. desiliter fløte, jeg brukte to av hver), rør inn en halv revet muskatnøtt og hell i formen. Topp med revet ost og stek på 225 grader i 20 minutter. Oppskriften passer ikke veganere eller vegetarianer som ikke spiser egg eller meieriprodukter. Sopp- og løkblandingen er imidlertid en god smårett i seg selv. Den kan forresten utvides med bacon, men det er en helt annen historie. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå