Gå til innhold

Oppbevare kransekakedeler?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Funker det om jeg oppbevarer kransekakeringene på brettene de er stekt stablet oppå verandre i en tett boks?

Burde jeg pakke de inn i klede, plast eller noe?

Er så redd de skal bli tørre, harde og sprø. Vil beholde fuktigheten og seigheta.

Av praktiske årsaker på de nok oppbevares i 3-4 dager før jeg får montert kaken.

Anonymous poster hash: 4a6a9...5f6

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Tett boks/plastikk burde funke til oppbevaring. Med/uten formene har jeg ingen formening om.

 

Et kjerringråd er å legge en brødskalk i boksen for å holde kransekaka seig. Et annet råd sier at den blir seigere og bedre om den får en tur i fryseren, så om den uansett må stå 3-4 dager kan fryseren være et godt alternativ. 



Anonymous poster hash: 46225...ad0
AnonymBruker
Skrevet

Kransekake blir faktisk bedre og seigere av en tur i frysen!

Så jeg ville ha fryst dem ned.



Anonymous poster hash: 272a7...65d
AnonymBruker
Skrevet

Kransekake blir faktisk bedre og seigere av en tur i frysen!Så jeg ville ha fryst dem ned. Anonymous poster hash: 272a7...65d

Men saken er at jeg skal frakte de med meg så fryser blir litt vanskelig.

Anonymous poster hash: 4a6a9...5f6

AnonymBruker
Skrevet

Men saken er at jeg skal frakte de med meg så fryser blir litt vanskelig.

Anonymous poster hash: 4a6a9...5f6

 

Da går du for tett boks med brødskalk/brødskive i. 

Anonymous poster hash: 46225...ad0

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...