Gå til innhold

Dagene går....


Tetra

Anbefalte innlegg

2 dager igjen til jul :)

Alt er snart i boks her hjemme nå, skal muligens pynte juletreet i dag, skjønner ikke hvorfor vi venter til lillejulaften når det likevell bare står der..... Skal bli koslig å få det inn i stua ja. Første året vi har skikkelig juletre, så all pynt er ny. Liker ikke så voldsomt pyntede juletrær, så blir ganske så nøkternt her, skal ha røde og sølvfargede kuler, og sølvglitter. Blankelys og en stjerne i toppen...... Og så klart en nøytral smijernsfot.....

I går var en skikkeolig shopping dag, dro kl halv 2 og var ikke hjemme igjen før nærmere halv 10.

Fikk handlet inn siste rest av mat, kjøpt julegave til sambo, kjøpt meg nytt antrekk til jul, svart skjørt og en grønn topp og så fikk jeg lurt meg innom en drop in frisør, så nå er jeg skikkelig kjoooooort klipt :)

Nei, skal se å få vasket litt nå som Martine sover formiddagsluren sin.

Bbye!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da var det endelig skikkelig jul i huset, fikk pynta juletre i går kveld :) Ble ganske så fornøyd ja, et tre på over 2,5 meter..... Godt en slipper å tenke på takhøyden ;)

Bakte også noen pepperkaker i går, men de ble jeg ikke fornøyd med, var noe deig svigermor hadde kjøpt med seg fra IKEA, ble til at jeg laget noen store hjerter som jeg har hengt opp, blir ikke til at jeg serverer av disse nei, det får heller bli en boks kjøpte tenker jeg....

i dag skal vi bare kose oss, må sveipe over gulvene, så skal vi på julebesøk å få levert de siste julegavene, til Martines trillepike og den ene fadderen hennes.

Tror også jeg skal få skrellet poteter og grønnskaer så det er klart til i morgen, så slipper jeg å stå hele formiddagen på kjøkkenet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ønsker alle som titter innom en riktig så god jul

Siden jeg skal være hjemme det meste av julen/nyttåret forhåpentligvis så kommer jeg nok til å stikke innom her kjenner jeg meg selv rett.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk for alle god jul ønsker :klem:

Har hatt en kjempe fin jul så langt :)

Julaften tilbragte vi hjemme.... Til middag var det kun oss selv + min mor og bestemor. Til kaffi kom også sambos familie, så ble ganske så fullt her :)

Martine fikk mange fine julegaver, og det samme gjorde vi.

Ble mest klær på Martine, men også noen få leker, og de lekene hun fikk var midt i blinken. Hun har stor kost seg med dem disse dagene etterpå. Jenta er jo helt i 100 jo..... ;)

Jeg og sambo fikk en del bestikk som vi samler på, ikke mindre enn tre dustbustere(!!!!!) og en skikkelig god stressless med skammel :) Svigermor hadde sett seg lei på den elendige stolen vi hadde på stua da hun sitter barnevakt her hver tirsdag, så da bestemte de seg for å gjøre noe med det.

Siden vi fikk hele 3 Dustbustere så får vi vel snart ta hintet..... :ler: Går slik når folk spør hva en ønsker seg. Skal bytte opp igjen den ene og har solgt en av dem, så da sitter vi igjen med den beste. Godt å ha en på kjøkkenet nå som martine sitter å roter med brødskiver selv.....

Nå har besøket vårt reist hjem, skal bli litt godt å ha noen dager for oss selv nå, merker på Martine at det er slitsomt for henne med så mye folk. Har jo vært familieselskap tre dager på rad nå, og når alle skal styre hele tiden kan det bli litt mye.

I dag har vi også vært på akedag..... kjempe koselig. Var velforeningen som arrangerte. mange store og små var ute, ble servert varm saft, gløgg og pølse i lompe. Skal også være felles nyttårsfeiring, de som vil kan være med å spleise på et felles fyrverkeri. Vi får se hva vi finner på, har ikke helt bestemt oss for hvor vi skal være nyttårsaften enda.

Nei, får vel legge fra meg pc'n å være litt sosial.... her sitter vi liksom og surfer på hver vår pc en 2. juledagskveld.....

Endret av Tetra
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt nyttår!!

Ja nå er vi jammen begynt på 2006, syns tiden flyr så fort av sted, kan liksom ikke skjønne at deet er et helt år siden jeg gik høygravid og ventet utålmodig på lille Martine. Og nå er hun snart året.......

Vi har hatt en kjempe fin jul og ikke minst nyttårshelg. Nyttår4et feiret vi hjemme hos mamma, tok det stilt og rolig, var ute sammen med resten av naboene men gikk inn og spilte spill etter rakettene var skutt opp. martine sov seg gjennom alt bråket ute. Hun var med ut tidligere på kvelden, var helt fasinert av stjerneskuddene, og når naboen til mamma skjøt opp raketter bare lo hun..... :)

Nå har hverdagen begynt i gjen, og jeg nyter siste rest av permisjonen min, under tre uker til jeg skal begynne å jobbe nå, gruer meg masse, men gleder meg litt også, blir spennende med ny jobb. Går å venter på svar om jeg får større stillingsbrøk i disse dager, hadde vært ypperlig med litt mer enn det jeg har fått. men samtidig kan det bli litt vanskelig siden vi ikke har fått barnepass enda, men det ordner seg vel håer vi.

Blir lange dager nå om dagen, sambo jobber så utrolig mye, han reiser 6.30 om morgenen og er ikke hjemme før 20 om kvelden.... Godt han bare har ut neste uke i den jobben.... Så i går dro jeg og martine en snartur til byen, spiste middag og koste oss, + at vi dro en tur på HUFA, måtte ha noen luer til snuppa, har gått å lett etter slike med hals på, godt å ha når det er kaldt...

Nei, tror jeg skal legge meg nedpå i gjen en liten stund, skal på 11mnd kontroll på helsestasjonen etterpå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tid for litt oppdatering...

ikke så mye nytt å komme med i grunn, var på helsestasjon i går og jeg hadde jammen rett, Martine har vært på slanker'n i julen, motsatt av alle andre ;) Hadde lagt på seg bare 80gr i løpet av 1 1/2mnd og strekt seg 3cm på samme tid.... Ikke rart i grunn så lite som hun har ville spise og samtidig har aktivitetsnivået økt betraktelig. Men var ingen ting å bekymre seg for, de har ofte slike perioder, de kan jo ikke legge på seg i samme tempo som de gjorde i starten, hvor vil det ende da liksom???

Ikke så store planer for dagen, skal en tur på trygdekontoret og levere søknad på kontantstøtte, og kanskje se om jeg finner meg noen nye vintersko på salg. Skikelig fint vær i dag. Skal til sambos besteforeldre på middag i dag, de bruker å ha julemiddag når det er 13. dag jul, er ikke jeg vant til da, men.... skal hvertfall ha det i dag, sambo jobber til 20 i kveld også, så da får jo jeg og Martine slått ihjel litt tid også.

Neste uke skal vi på ferie!!!! :jippi: Ble fort bestemt.... Bestilte biletter akkurat nå :)Sambo skal jobbe lange dager hele uka da også slik det ser ut, så i stedet for å sitte her bare vi to så drar vi til sambos familie (tante) i Rogaland. Mannen hennes jobber også så mye for tiden siden det er årsregnskapet som må tas og hun hadde fri fra jobb nesten hele uken, så da passer det jo ypperlig. Slipper noen av oss å sitte alene uten mannfolk..... Blir morsomt for Martine også, da er det 3 barn som kan herje og leke med henne, de kommer nok til å bli kjempe glad når de kommer fra skolen i dag og får vite at hun kommer, de har lenge mast på om vi ikke kommer snart så :)

Nei, må se å få gjort litt kanskje mens tuppa sover sin første dubb. kanskje vaske over gulvene. I går pakket jeg bort alt av julepynt og hev ut juletreet, ble ganske så tomt i stua ja.... kun et par julestjerner som står igjen....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh så artig med ferie!!! Og så like før du skal på jobb igjen. Passer jo perfekt :ler:

Jeg har jo begynt i arbeid igjen og skal jo ikke si at det ikke er hard ;) Er litt tungt, men egentlig greit å komme seg i rutiner igjen og.

I dag har vi fri og skal prøve å få gjort litt her. Hele familien kommer på besøk i kveld så da er det bare å hive seg rundt.

Ha en super helg og ikke minst en super ferie!!!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for koselig hilsen Glossy :klem:

I dag har vi vært litt ute i det fine været, nyte det mens vi har det :) Men kaldt er det ja....

Har også fått bakt 8 store brød som akkurat har komt i frysern, godt å ha det unnagjort før jeg reiser, så slipper det å være det første jeg må gjøre når jeg kommer hjem i gjen.

Nå stakk akkurat Martine og pappan ut en tur, skulle besøke svigers. Jeg orekt ikke være med, har litt forskjellig som skulle vært gjort :

* Vaske flasker

* Lete frem litt av det vi skal ha med oss og skrive ned hva som ikke må glemmes

* Gjøre klar en maskine med klær til kvelden

* Spille litt (skal ha stor konsert i mars og jeg ligger en del i bakleksa med øvinga, og ikke får jeg med meg tirsdagens øving heller....)

* Lage middag (skal kose oss med middag etter Martine er lagt i dag og så skal det fyres i ovnen. Skikkelig kosekveld med andre ord :)

Nei får hive meg rundt å begynne på pliktene....

Ha en fin kveld og en fin helg om ikke jeg stikker innom før jeg reiser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Madden

Spille litt? Stor konsert? :klø: Har du begynt i korps eller?

Følger ikke helt med jeg... :sjenert:

Så kjekt med en liten nyttårsferie da! Det er godt å ta seg ferie utenom sesongen også...Jeg har bestilt miniferie i mai, en uke i London... :sjarmor: Det blir jentetur det også! :sjarmor:

Godt å høre at alt står bra til med dere iallefall!

God :klem: fra Madden

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spille litt? Stor konsert?  :klø: Har du begynt i korps eller?

Begynt i korps ja, godt å ha en kveld å komme seg ut litt alene. Er jo også en fin måte å bli kjent med folk på. Så skal vi ha en konsert i mars, de hadde en tilsvarende konsert i fjor, og da tror jeg det var rundt om 700 publikumere. I år skal vi ha konserten i samarbeid med et mannskor, skikkelig Leningrad cowboy stil (er det slik det skrives mon tro :klø: )

I dag har vi være i bursdagsselskap hos Susanna sin Jonas, var kjempe koselig. Martine skulle bare vært i litt bedre humør, vet ikke helt hva som var galt jeg.... :forvirra:

Nå holder jeg på å pakke for fullt, reiser i morgen i 10 tiden, så best å ha det meste klart, gleder oss masse, håper bare vi husker å ta med alt.

Får skynde meg å gjøre meg ferdig mens Martine og pappan er ute, de måtte bort til svigers for å gå i fjøsen i dag, alle andre var borte. De ringte nettopp, måtte fortelle at Martine har begynt å si BÆÆÆ..... hehe... Hun synes det er kjempe høy å bli med å se sauene :)

I kveld skal vi kose oss med mousakka og kanskje noe god drikke til ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei!!

Håper alt står bra til i Tetra heimen. Her hos oss er alt vel.

Artig med Martine som sier bæææ. Her i huset går det i bø for tiden. gjemmer seg bak det meste og sier bø når hun kommer frem igjen :ler:

Men gud så herlige små!!! Vil ha flere..... ;)

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Takk for koselig hilsen Glossy :klem:

Sitter her og slapper av akkurat komt hjem fra fest, har ikke blitt mange av dem i det siste, men i dag tok det av ja :) Kjempe morsomt. Kun et minus og det er at jeg ble så himmla forkjøla da vi var på tur, så har mista stemma, og bedre ble det jo ikke akkurat etter en hel kveld med karaoke, klarte liksom ikke holde meg fra å synge med.... SÅ nå er stemma helt borte, ikke en lyd :( Den kommer vel igjen....

Ellers hadde vi en helt super tur jeg og Martine, koste oss skikkelig. Fikk også hilst på veninne *S* som flyttet dit i sommer, dro ut en ettermiddag å spiste sammen, kjempe koselig ja :) Martine stor koste seg også, særlig sammen med sambos kusine på 6 år, de to er et radar par ja :) Flyturen gikk også bra, var litt spent på den siden martine ikke har allverden av tålmodighet, men det gikk helt supert selv om vi måtte bytte fly i Oslo.

Nei, får se å finne sengen...... Får sove leeeeeeeenge i morgen....... Mamma troppet opp på kort varsel og er barnevakt, så hun tar Martine :) Deilig :)

Får oppdatere meg hos dere andre en annen dag. Litt mye som skjer for tiden, sambo skal nå være hjemme frem til 1. feb, ferie og pappaperm, mens jeg begynner å jobbe om 8 dager... Reiser kanskje på hytta til uka så med andre ord blir det lite KG tid. Må nyte de siste dagene av permisjonen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff huff, ikke bra med en hals uten stemme. God bedring.

Godt å lese at dere har hatt det bra på tur, og hytte tur for å nyte de siste dagene er sikkert kjempe deilig det og.

Må ha kjempe god tur!!!

Vi gleder oss til dere er tilbake....

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for hilsen Glossy!

Skal bli godt med en hyttetur ja, men reiser ikke om formen har blitt bedre, fortsatt like stemmeløs... :(

Sitter her og blar gjennom det meste av nyheter på nett, en veninne av meg har vært litt uheldig med frysing av isbiter, hun er forøvrig fadder på Martine også.

Håper bare det går bra med henne, sikkert ikke godt med sterke frostskader nei :(

Ellers ikke så mye å skrive, jo forresten Martine har lært å krype på alle 4 og å sette seg opp selv, flinke go jenta mi :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her sitter vi da og sløver ved hver vår pc jeg og sambo, skikkelig sosiale....

Ingenting å se på TV, så skal krype opp i sofaen med et glass varm sjokolade og avisen. Må få i meg litt varmt i håp om å få halsen god igjen.

Venter forøvrig på albumet fra fotografen i disse dager, skulle egentlig få det til jul, men har enda ikke fått det så ringte å etterlyste det. det hadde falt ut av bestillingen hun hadde sendt til trykking, å hun hadde purret på det så for to uker sendte hun inn ny bestilling. Som kompensasjon skulle vi få en bedre utgave til samme pris. Gleder meg til å se den ja :)

Ellers har jeg et prosjekt gående der jeg holder på å lage en bok som Martine skal få til bursdagen sin, eller det vil si hun skal få den en mnd tid etter på alt etter hvor lang tid det tar å få den laget. Skal være rundt 70 sider som omhandler hennes første år, med bilder, sanger dikt etc.... Blir sikkert koslig for henne å ha når hun blir stor, er hvertfall lov å håpe på at hun vil sette pris på det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...