Gjest Solstråle Skrevet 6. juli 2002 #1 Del Skrevet 6. juli 2002 Lurer på kor mykje vin ein bør berekne, både til velkomstdrink og til maten. Det er meininga av vinen skal skjenkast i glassa, har no bestillt 12 flasker kvitvin til forrett og 36 rødvin til hovudrett. Vi er 85 gjester og tipper at kanskje 70 drikker vin? Kva har Dykk andre berekna? Både med øl, brus og vin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Billa Skrevet 6. juli 2002 #2 Del Skrevet 6. juli 2002 Vi har regnet en halv flaske rødvin pr pers. Et godt tips om det er noe ang. drikkevarer du lurer på : skriv en mail til vinmonopolet. Der har jeg fått masse hjelp! Gå bare inn på www.vinmonopolet.no Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 7. juli 2002 #3 Del Skrevet 7. juli 2002 Tror det er 5 glass pr flaske på rødvin og 6 glass pr flaske på hvitvin. Man regner gjerne ett glass hvitvin til forrett og to glass rødvin til hovedrett. Dette stemte ganske bra i vårt bryllup i hvertfall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
scorpion73 Skrevet 7. juli 2002 #4 Del Skrevet 7. juli 2002 5 glass rødvin på ei flaske, 6 glass hvitvin på ei flaske. 1- 2 glass apretiff pr. pers 1 glass vin til forett 2 til hovedrett og evntuelt et til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå