Gå til innhold

Vin


Gjest Solstråle

Anbefalte innlegg

Gjest Solstråle
Skrevet

Lurer på kor mykje vin ein bør berekne, både til velkomstdrink og til maten. Det er meininga av vinen skal skjenkast i glassa, har no bestillt 12 flasker kvitvin til forrett og 36 rødvin til hovudrett. Vi er 85 gjester og tipper at kanskje 70 drikker vin?

Kva har Dykk andre berekna? Både med øl, brus og vin.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi har regnet en halv flaske rødvin pr pers.

Et godt tips om det er noe ang. drikkevarer du lurer på : skriv en mail til vinmonopolet. Der har jeg fått masse hjelp!

Gå bare inn på www.vinmonopolet.no

Lykke til! :P

Gjest Anonymous
Skrevet

Tror det er 5 glass pr flaske på rødvin og 6 glass pr flaske på hvitvin. Man regner gjerne ett glass hvitvin til forrett og to glass rødvin til hovedrett. Dette stemte ganske bra i vårt bryllup i hvertfall.

Skrevet

5 glass rødvin på ei flaske, 6 glass hvitvin på ei flaske.

1- 2 glass apretiff pr. pers

1 glass vin til forett

2 til hovedrett

og evntuelt et til dessert.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...