Gå til innhold

Nye trender?


Pawn Hearts

Anbefalte innlegg

Tsipras har sagt i et intervju at han aldri har brukt slips, ikke engang da han traff paven. Den avsatte rebellen Varoufakis er også slipsløs på alle bilder jeg har sett av ham (hva skal man med slips når man kjører motorsykkel?), og hans etterfølger Tsakalotos respekterer tradisjonen når han freidig og ubeslipset møter troikaen til nye forhandlinger på overtid.

 

Grekernes hverdagslige stil synes å ha smittet over på motparten. Merkel har gått i de samme klærne i flere dager nå, og Schäubles ufikse jakkeknapping kan tyde på at han også har en greker i magen. Lagarde har for sikkerhets skyld anlagt en frisyre som ser ut som en cap. Stubb foretrekker enn så lenge å være mer frivol i tvitringen enn i klesdrakten, men det er nok bare et spørsmål om tid før han gir etter. Det er utvilsomt dette han diskuterer med Dijsselbloem på bildet i The Guardian.

 

http://www.theguardian.com/business/live/2015/jul/11/greek-debt-crisis-eurozone-creditors-meet-to-decide-countrys-fate#block-55a1324ce4b07fc6a121fa9c

 

Hvis klær skaper folk, er det kanskje håp ennå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Balian de Ibelin

Vist det å ikke bruke slips er en ny trend så har jeg gjort denne trenden i årevis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...