Gå til innhold

Wok uten kjøtt


Hege899

Anbefalte innlegg

Hvordan får dere wok til å smake godt uten kjøtt? Liker ikke thaisausene:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Ennasus

Jeg syntes det er godt å krydre med buljongterning. Eller så pleier jeg å bruke rikelig med soyasaus.

 

Prøv også å bruke sterke grønnsaker som gir myye smak. Eks fenikkel :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker ikke noe særlig saus. Noe revet ingefær, hvitløk og litt finhakket chili med en dæsj soyasaus holder lenge for min del.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ennasus

Jeg bruker ikke noe særlig saus. Noe revet ingefær, hvitløk og litt finhakket chili med en dæsj soyasaus holder lenge for min del.

Hvordan kunne jeg glemme dette!  :fnise:

 

Sitrongress gir også god smak :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Soyasaus, chili, ingefær, hvitløk, eller karri. Rikelig med sopp i woken, det gir god umamismak. 

 

Ellers bruker jeg gjerne tempeh eller tofu som jeg har marinert i soyasaus, chili, ingefær og hvitløk. 



Anonymous poster hash: f3865...3fb
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Badebuksa

Paprika, (ev.sopp), løk skåret i båter, brokkoli og babymais kombinert med en ferdig woksaus eller hjemmelaget woksaus og eggnudler!

Eggnudler er DRITGODT.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvitløk, chili, ingefær og soyasuas. Nam, nam!

Anonymous poster hash: 0d192...2e9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker korma saus ;)



Anonymous poster hash: dbabb...b61
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sennep, appelsinjuice og diverse krydder



Anonymous poster hash: 86607...6a9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blander dere inn sausen etterpå eller mens dere steker?

Mot slutten av steketiden :)

Anonymous poster hash: dbabb...b61

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Blander dere inn sausen etterpå eller mens dere steker?

 

Etterpå hvis det er fare for kresne gjester.

 

Reker, erter og egg med soyasaus og ris. Woker egentlig det jeg har, sellerirot er ofte med.

Anonymous poster hash: 2a5c8...ccd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...