Hege899 Skrevet 3. juni 2015 #1 Del Skrevet 3. juni 2015 Hvordan får dere wok til å smake godt uten kjøtt? Liker ikke thaisausene:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 3. juni 2015 #2 Del Skrevet 3. juni 2015 Stekt ris og egg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 3. juni 2015 #3 Del Skrevet 3. juni 2015 Jeg syntes det er godt å krydre med buljongterning. Eller så pleier jeg å bruke rikelig med soyasaus. Prøv også å bruke sterke grønnsaker som gir myye smak. Eks fenikkel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lalaz Skrevet 3. juni 2015 #4 Del Skrevet 3. juni 2015 Jeg bruker ikke noe særlig saus. Noe revet ingefær, hvitløk og litt finhakket chili med en dæsj soyasaus holder lenge for min del. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 3. juni 2015 #5 Del Skrevet 3. juni 2015 Jeg bruker ikke noe særlig saus. Noe revet ingefær, hvitløk og litt finhakket chili med en dæsj soyasaus holder lenge for min del. Hvordan kunne jeg glemme dette! Sitrongress gir også god smak Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2015 #6 Del Skrevet 4. juni 2015 Soyasaus, chili, ingefær, hvitløk, eller karri. Rikelig med sopp i woken, det gir god umamismak. Ellers bruker jeg gjerne tempeh eller tofu som jeg har marinert i soyasaus, chili, ingefær og hvitløk. Anonymous poster hash: f3865...3fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 4. juni 2015 #7 Del Skrevet 4. juni 2015 Paprika, (ev.sopp), løk skåret i båter, brokkoli og babymais kombinert med en ferdig woksaus eller hjemmelaget woksaus og eggnudler! Eggnudler er DRITGODT.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2015 #8 Del Skrevet 4. juni 2015 Hvitløk, chili, ingefær og soyasuas. Nam, nam!Anonymous poster hash: 0d192...2e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2015 #9 Del Skrevet 4. juni 2015 Jeg bruker korma saus Anonymous poster hash: dbabb...b61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2015 #10 Del Skrevet 4. juni 2015 Sennep, appelsinjuice og diverse krydder Anonymous poster hash: 86607...6a9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hege899 Skrevet 4. juni 2015 Forfatter #11 Del Skrevet 4. juni 2015 Blander dere inn sausen etterpå eller mens dere steker? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2015 #12 Del Skrevet 5. juni 2015 Blander dere inn sausen etterpå eller mens dere steker? Mot slutten av steketiden Anonymous poster hash: dbabb...b61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 5. juni 2015 #13 Del Skrevet 5. juni 2015 Blander dere inn sausen etterpå eller mens dere steker? Slutten av steketiden, ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2015 #14 Del Skrevet 5. juni 2015 Blander dere inn sausen etterpå eller mens dere steker? Etterpå hvis det er fare for kresne gjester. Reker, erter og egg med soyasaus og ris. Woker egentlig det jeg har, sellerirot er ofte med. Anonymous poster hash: 2a5c8...ccd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå