Gå til innhold

FruPotters vei mot lyst hår!


Gjest FruPotter

Anbefalte innlegg

Gjest FruPotter

Hei! :biggrin: Her er litt generell info om meg og mitt hår:

- Er en tyve år gammel jente med stor interesse og/eller kjærlighet for film, spill og kaffe. :danse: Er også veldig glad i håret mitt; og det er stort sett det eneste jeg sørger for er noen lunde OK før jeg går ut døra.

- Er født med lys brunt hår. Det ble mellombrunt da jeg ble eldre. Deretter begynte jeg farginga (mørkere).

Planen:

Stripe håret hjemme med hette (tynne striper over hele håret) over flere runder. I dag var runde 1, og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Ingen rødskjær, selv med farge i det ytterste håret, og håret er silkemykt! Utrolig nok. Neste runde med striping blir nok neste helg! Gleder meeeg! :)

Bilde før og etter første runde:

20rv24y.jpg2llody1.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest FruPotter

- Jeg skal i tillegg bruke kokosnøttolje som hårkur mer enn vanlig (2 ganger i uka tenker jeg), ikke bruke varme i håret og ellers behandle det som gull. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest FruPotter

Etter andre* (skrivefeeeil) runde med striping:

 

2nan2mq.jpg

 

Det er litt gulskjær/oransje-ish farge i det (kan ikke se det så godt på bildet), selv etter den lilla balsamen. Neste runde med striping blir nok ikke før om et par uker. Minst 1, men helst 2+. Vil ikke gå for langt så fort og skade håret skikkelig! Det er enda mykt, så jeg har nok sterkt hår som tåler litt. Har ikke farget det på en stund, så kanskje derfor. Kjenner jo at det ikke er like sunt som før, men det går bra så lenge jeg behandler håret godt og kurer det regelmessig.

Endret av FruPotter
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest FruPotter

I går ettermiddag tok jeg tredje runde med striping,noe jeg egentlig skulle vente med... Men.. Ja... Det ble lysere, men mer oransje, så jeg dro til frisør i dag for å finne noe å dempe fargen litt med. I stedet fikk jeg en rimelig time hos en frisør-lærlig, som sa hun kunne kjøle ned fargen litt. Hun advarte meg om at håret kom til å SE litt mørkere ut, pga. at det gule blekede håret fikk det til å se lyst ut + at ikke all oransje-gul-skjæret ikke kom til å bli helt borte. Det er fortsatt oransje-skjær i det, men ikke så mye som før. :) Så jeg er fornøyd! I tillegg er fargen jevnere.

 

Jeg har tatt bilder i ulike lys, så man kan egentlig ikke se eksakt forskjell. Men at fargen er jevnere. Aner egentlig ikke hvordan fargen er, fordi det ser helt forskjellig ut i ALLE rom. Ute ser det lysere ut, pga. naturlig, lyst lys. Tror jeg har lys-mellombrunt hår. Hva tenker dere..?

 

2rw4v46.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
Gjest FruPotter

Er SÅ fornøyd med håret mitt en* stund etter frisørbesøket. Det er blitt lysere og mindre oransje! Ser utrolig fint ut nå, men planen er å få det enda litt lysere etterhvert. Men er 0 stress. Dette er før og etter, og jeg oppdaterer om det skulle skje en endring. :)

24n4sqr.jpg

Endret av FruPotter
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Gjest FruPotter

Jeg har vært hos frisør! Svidde bort hele 1900 kroner (som kunne blitt mer om jeg ikke gikk til lærling!), og jeg er super fornøyd!!  :laugh:  :laugh: Altså! Det er blondt!! Dirty blonde, som kanskje mange vil kalle det, men likevel. En flott farge! Gleder meg til å bli litt lysere igjen, wohoo!

 

Så... Hele prosessen, fra før jeg startet til nå er slik:

- Øverste bilde: Før jeg startet

- Nederste bilde: Etter tre runder med striping hjemme. Lite forskjell, men litt lysere (kan ikke se det, men var veldig oransje-brunt)

- Største bilde til høyre: Etter frisørtimen! 

 

29xxc11.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...