AnonymBruker Skrevet 29. mai 2015 #1 Skrevet 29. mai 2015 Hei! Tenkte jeg skulle bake en kake eller muffins, også lurte jeg på om det går an å bake uten gjær, bakepulver og natron? (Har ingen av delene ) Anonymous poster hash: e714b...317
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2015 #2 Skrevet 29. mai 2015 Jada. Se f.eks. http://www.detsoteliv.no/oppskrift/black-magic Men muffins ville jeg nok ikke prøvd meg på.Anonymous poster hash: 7f396...c40
Gjest Margit Spat Skrevet 29. mai 2015 #3 Skrevet 29. mai 2015 Du kan prøve tipset i punkt 2 i denne lenken: https://fattigbakeren.wordpress.com/2012/04/09/anei-jeg-mangler-bakepulver/ Altså skill eggeplomme fra eggehvite, pisk eggehvitene godt og vend de andre ingrediensene forsiktig inn i eggehviten
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2015 #4 Skrevet 29. mai 2015 Brownies har ikke bakepulver Dersom du pisker en veldig luftig og god eggedosis, kan du også få en god kake uten hevemidler, eventuelt ved å skille plommen og eggehvitten som nevnt over. Anonymous poster hash: a44af...1a5
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2015 #5 Skrevet 29. mai 2015 Hvis du har mandelmel kan du lage financiers: http://www.telegraph.co.uk/foodanddrink/recipes/10307489/Perfect-financiers-recipe.html Anonymous poster hash: f6f3b...5f3
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2015 #6 Skrevet 30. mai 2015 Kladdkake. Du trenger ikke engang piske egg. Den kan lages med kakao/sjokolade eller andre tilsetninger (f.eks bær). Anonymous poster hash: dba0d...d89
SiMa Skrevet 30. mai 2015 #7 Skrevet 30. mai 2015 Det går fint. Sukkerbrød kan du få veldig luftig bare med egg, for eksempel. Du visper eggedosisen over vannbad og vender forsiktig inn melet etterpå. Og som nevnt over, brownies inneholder ikke bakepulver. (Men du må ha ganske mye kakao.)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå