AnonymBruker Skrevet 10. mai 2015 #1 Del Skrevet 10. mai 2015 Kokt ris som har stått på bordet i kjelen under måltidet, og deretter kanskje 45 minutter etterpå, før det ble lagt i matboks i kjøleskapet. Planen var nemlig å spise middagsrester til lunsj i morgen. http://forskning.no/mat-mat-og-helse/2012/01/helsefare-ved-feillagret-pasta-og-ris 45 minutter på bordet i 20 grader er innafor, eller? Anonymous poster hash: e03e0...4e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2015 #2 Del Skrevet 10. mai 2015 Helt innafor. Anonymous poster hash: 3059b...dec 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2015 #3 Del Skrevet 10. mai 2015 Jeg steiker risen med grønnsaker, men nå har jeg ikke risen stående på bordet så lenge, kanskje 20 minutter eller der omkring. Anonymous poster hash: 3bb61...d09 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2015 #4 Del Skrevet 10. mai 2015 Jeg hadde spist det. Anonymous poster hash: 58cba...613 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poserose Skrevet 10. mai 2015 #5 Del Skrevet 10. mai 2015 Jeg hadde spist det. Og har gjort det samme mange ganger, har ikke dødd av leverskader enda. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2015 #6 Del Skrevet 10. mai 2015 jeg hadde spist det kan spise ris som har liggi på benken til dagen etterpå også jeg Anonymous poster hash: f6ace...d8e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 10. mai 2015 #7 Del Skrevet 10. mai 2015 Innafor. Artikkelen sier jo avslutningsvis: Så hvor lenge er det trygt å lagre slike typer matvarer ved romtemperatur? Alt taler for at det går utmerket i alle fall 4-6 timer, og i de tilfellene hvor det har vært rapportert dødsfall har maten vært lagret ved over 12-14 °C i mer enn 2 døgn. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2015 #8 Del Skrevet 10. mai 2015 http://forskning.no/mat-mat-og-helse/2012/01/helsefare-ved-feillagret-pasta-og-risAnonymous poster hash: 784a1...0b7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå