Gå til innhold

Årsstudium i markedsøkonomi ved BI


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har planer om å studere andre ting etterpå, men vurderer å ta et årsstudium i markedsøkonomi ved BI til høsten. Er det noen her som vet noe om dette studiet? Jeg regner ikke med at man kan få noen spesiell jobb etter dette, eller kan man være heldig? Eventuelt hva kan man få jobb som?



Anonymous poster hash: c3c55...265
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvilken utdannelse bygger du det på? Alene er det ingen utdannelse, kun et årsstudium som passer godt å ta som kurs eller etter-/videreutdanning. Aner ikke hvilken jobb du kan få med kun dette, men kjekt og bra å inkorporere i en annen utdannelse.

Anonymous poster hash: 3759a...b5f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er det første året til alle bachelor studiene på BI (med unntak av noen fag) så du kommer egentlig til å gå med resten av 1. års studentene. Du får nok ikke noe jobb basert på bare ett årsstudium i så fall hadde du fått jobben uten utdanning feks noe innenfor salg e.l. Det passer jo å ta det inn i en bachelor som har frie studiepoeng det har mange samfunnsvitenskapelige og humanistiske bachelor grader feks. Har selv tatt fag på BI og puttet det inn på den måten. Du får også 2 tilleggspoeng for å ta ett årsstudium i forhold til å søke deg inn på noe annet senere :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...