Gjest Gjest_Hello Kitte Skrevet 29. mars 2015 #1 Skrevet 29. mars 2015 Hvis jeg unblocker en person på facebook, vil denne personen få beskjed/varsel om det?
Gjest Gjest_Hello Kitte Skrevet 29. mars 2015 #3 Skrevet 29. mars 2015 Ja det er egentlig greit, så lenge de ikke får en varsel om at jeg har unblocket dem
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå