Gjest Vena Cava Skrevet 28. mars 2015 #1 Del Skrevet 28. mars 2015 Skal steke den i pannen. Skal jg skjære på tvers av fibrene eller langs dem? I hvor tykke ca? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2015 #2 Del Skrevet 28. mars 2015 Av storfekjøtt? Man skjærer alltid stykker til biff på tvers av fibrene. Men om du steker et vanlig stykke flatbiff som en medium biff blir det uspiselig seigt, altså. Slike stykningsdeler av storfe trenger langsom varmebehandling, feks braisering i ovn ved lav temperatur. Anonymous poster hash: cf68b...75d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2015 #3 Del Skrevet 28. mars 2015 Kos deg med verdens seigeste biff da Anonymous poster hash: cbd88...017 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vena Cava Skrevet 28. mars 2015 #4 Del Skrevet 28. mars 2015 Av storfekjøtt? Man skjærer alltid stykker til biff på tvers av fibrene. Men om du steker et vanlig stykke flatbiff som en medium biff blir det uspiselig seigt, altså. Slike stykningsdeler av storfe trenger langsom varmebehandling, feks braisering i ovn ved lav temperatur.Anonymous poster hash: cf68b...75d Kan jeg steke den på lavere varme i panne da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2015 #5 Del Skrevet 28. mars 2015 Kan jeg steke den på lavere varme i panne da? Nei, det vil ikke være tilstrekkelig for å få mørt kjøtt. Jeg ville latt kjøttet være i ett helt stykke, brunet av i panne, etterstekt ved lav varme i ovnen, og så skåret opp i tynne skiver etter at kjøttet hadde fått hvile, dvs som roastbeef. http://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/roastbiff/ Anonymous poster hash: cf68b...75d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vena Cava Skrevet 28. mars 2015 #6 Del Skrevet 28. mars 2015 Nei, det vil ikke være tilstrekkelig for å få mørt kjøtt. Jeg ville latt kjøttet være i ett helt stykke, brunet av i panne, etterstekt ved lav varme i ovnen, og så skåret opp i tynne skiver etter at kjøttet hadde fått hvile, dvs som roastbeef. http://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/roastbiff/Anonymous poster hash: cf68b...75d Takk for svar, men kjøttet er allerede spist😁 og ingen av oss syntes det ble seigt! Var skeptisk der ei stund etter det dere sa, men det ble suksess 👌 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
debattanten Skrevet 29. mars 2015 #7 Del Skrevet 29. mars 2015 Med biff i Norge er det meste tilfeldigheter. Ingen klassifisering av kjøttet så en flatbiff kan fort oppleves både mørere og bedre enn ytrefilet til 3 ganger prisen. Bra det ble suksess 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå