AnonymBruker Skrevet 25. mars 2015 #1 Del Skrevet 25. mars 2015 Og hvordan oppbevarer man det best? Anonymous poster hash: 48bf9...e2a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2015 #2 Del Skrevet 25. mars 2015 Smør holder LENGE. Smør/melange kan oppbevares i papiret det kommer i. Anonymous poster hash: 79924...5f8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurodice Skrevet 25. mars 2015 #3 Del Skrevet 25. mars 2015 (endret) Og hvordan oppbevarer man det best? Anonymous poster hash: 48bf9...e2a Holdbarhetstiden står på pakningen. Smør og margarin må stå i kjøleskap, men det vet du vel. Jeg har frosset ned smør noen ganger, hvis jeg for eksempel skal være borte lenge. Det har gått bra. Endret 25. mars 2015 av Arabella Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2015 #4 Del Skrevet 25. mars 2015 Og hvordan oppbevarer man det best? Anonymous poster hash: 48bf9...e2a Smør holder seg ulikt etter oppbevaring. -Det holder helt fint en uke i romtemperatur (de fleste smører jo mykt smør heller enn hardt smør på brød, og de fleste baker også med mykt smør - du kan fint la det stå på benken) -Så holder det seg månedsvis i kjøleskap (til det smaker harskt, ikke til datomerkingen, mat er dårlig når den smaker dårlig) -Og om du putter det i fryseren så holder det seg til det smaker harskt. Antagelig er det snakk om årevis. Det vanligste er vel å ha det i kjøleskapet, men mange oppbevarer ukens forbruk på benken. Kommer an på hvordan du foretrekker smøret. Anonymous poster hash: 23742...615 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå