Gå til innhold

Hva står på menyen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har spurt etter tilbud fra flere Cateringfirmaer, men har så langt ikke bestemt meg ennå. Har jo fortsatt veldig god tid da...

Hva bestemte dere dere for? Og hva koster det?

Hvor mye vin har dere beregnet? Hvit, rød?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Chilimarinert kamskjell til forrett,

kalvefilet m/ konglepoteter, minimais, minigulrøtter og sukkererter, og saus, til hovedrett.

Div. frukt med sherrykrem til dessert.

Det var kjempegodt. (MIn søsters bryllupsmeny.)

Gjest Anonymous
Skrevet

Vi hadde

Skalldyrtallerken til forrett m/scampi, reker og blåskjell

Surstek m/fløtegratinerte poteter og friske grønnsaker til hovedrett

hjemmelaget is til dessert

Det var et alle tiders måltid, men vi fikk bare to bit ned - spenningen ble for mye. Men det er greit å velge et måltid som alle kan like - er ikke så koselig å være i et bryllup der man ikke vet hva man spiser :wink:

Skrevet

heisann!!

vi har også bestillt catering!! her er vår meny:

- laks med lun asparges og smør-saus

- lammecarè med fløtegratinerte poteter grønsaker og sjy-saus

- ostekake med jordbær

dette betaler vi 399,- kr per kuvert for!! syns det er billig!!

vi regner ca 1 glass hvitvin til forretten og ca 2-3 glass rødvin til hovedrett/dessert. Gjestene får selvfølgelig også velge om de heller vil ha mineralvann eller øl å drikke!! Vann skal stå på bordene!!

lykke til!!

Skrevet

Dette er menyen vår:

Forrett:

2 meloner med parmaskinke og rosolollosalat

1 hovedrett

Stekt breiflabb med sitronpepper, holandaisesaus m grønnsaker, stekt champignon og reker, brokkoli, babygulrøtter. Kokte poteter

2 hovedrett

Helstekt kalvefilet med portvinsaus, asparges, champignon og kantarell, fylt tomat. Fløtepoteter

Dessert

Vaniljeis med varme skogsbær

For dette betaler vi 280,- pr kuvert, men det er med "vennerabatt" fra kokken... :D

Har ikke bestemt vin enda, men jobber med saken. Vi beregner ca 1 flaske pr person til sammen (rød og hvit). Da har vi sikkert litt til overs som kan drikkes på festen etterpå.

Lykke til i valg av mat, det er mye godt å velge i.

Skrevet

Her er vår meny:

Forrett: ørrettmousse servert med salat, rømme og gressløk

Hovedrett: kalvefilet servert med kokte poteter, stekt løk og sopp, stekt tomat med parmesan og muligens minigulerøtter

Dessert: Hjemmelaget karamellpudding med konjakkrem pyntet med nøtter.

Tror det blir godt jeg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...