Huldra Skrevet 1. juli 2002 #1 Skrevet 1. juli 2002 Har spurt etter tilbud fra flere Cateringfirmaer, men har så langt ikke bestemt meg ennå. Har jo fortsatt veldig god tid da... Hva bestemte dere dere for? Og hva koster det? Hvor mye vin har dere beregnet? Hvit, rød?
diddi Skrevet 1. juli 2002 #2 Skrevet 1. juli 2002 Chilimarinert kamskjell til forrett, kalvefilet m/ konglepoteter, minimais, minigulrøtter og sukkererter, og saus, til hovedrett. Div. frukt med sherrykrem til dessert. Det var kjempegodt. (MIn søsters bryllupsmeny.)
Gjest Anonymous Skrevet 1. juli 2002 #3 Skrevet 1. juli 2002 Vi hadde Skalldyrtallerken til forrett m/scampi, reker og blåskjell Surstek m/fløtegratinerte poteter og friske grønnsaker til hovedrett hjemmelaget is til dessert Det var et alle tiders måltid, men vi fikk bare to bit ned - spenningen ble for mye. Men det er greit å velge et måltid som alle kan like - er ikke så koselig å være i et bryllup der man ikke vet hva man spiser
Lady79 Skrevet 1. juli 2002 #4 Skrevet 1. juli 2002 heisann!! vi har også bestillt catering!! her er vår meny: - laks med lun asparges og smør-saus - lammecarè med fløtegratinerte poteter grønsaker og sjy-saus - ostekake med jordbær dette betaler vi 399,- kr per kuvert for!! syns det er billig!! vi regner ca 1 glass hvitvin til forretten og ca 2-3 glass rødvin til hovedrett/dessert. Gjestene får selvfølgelig også velge om de heller vil ha mineralvann eller øl å drikke!! Vann skal stå på bordene!! lykke til!!
snowkid Skrevet 1. juli 2002 #5 Skrevet 1. juli 2002 Dette er menyen vår: Forrett: 2 meloner med parmaskinke og rosolollosalat 1 hovedrett Stekt breiflabb med sitronpepper, holandaisesaus m grønnsaker, stekt champignon og reker, brokkoli, babygulrøtter. Kokte poteter 2 hovedrett Helstekt kalvefilet med portvinsaus, asparges, champignon og kantarell, fylt tomat. Fløtepoteter Dessert Vaniljeis med varme skogsbær For dette betaler vi 280,- pr kuvert, men det er med "vennerabatt" fra kokken... :D Har ikke bestemt vin enda, men jobber med saken. Vi beregner ca 1 flaske pr person til sammen (rød og hvit). Da har vi sikkert litt til overs som kan drikkes på festen etterpå. Lykke til i valg av mat, det er mye godt å velge i.
høst Skrevet 1. juli 2002 #6 Skrevet 1. juli 2002 Her er vår meny: Forrett: ørrettmousse servert med salat, rømme og gressløk Hovedrett: kalvefilet servert med kokte poteter, stekt løk og sopp, stekt tomat med parmesan og muligens minigulerøtter Dessert: Hjemmelaget karamellpudding med konjakkrem pyntet med nøtter. Tror det blir godt jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå