Gå til innhold

Hva kan man bruke hvitvinseddik til?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg kjøpte en flaske hvitvinseddik til en oppskrift jeg laget for en stund siden. Etter det har flasken bare blitt stående. Hva kan jeg bruke den til?



Anonymous poster hash: c2601...c7e
Skrevet

Og så er det greit å vite at hvitvinseddik ikke akkurat trenger å brukes opp i full fart, den holder nærmest evig. Selv om den er åpnet.



Anonymous poster hash: 50054...723
  • Liker 2
Skrevet

Posjering av egg.

Og selvsagt vinaigrette, feks med sjalottløk og dijon og olivenolje i.



Anonymous poster hash: 5ebc2...f77
Skrevet

Vaske silkeklær.



Anonymous poster hash: 14243...4a0
Skrevet

Vaske silkeklær.

Anonymous poster hash: 14243...4a0

Høres dyrt ut, må da være mye billigere å bruke vanlig 7 %-eddik eller eddikessens til dette.

Anonymous poster hash: 50054...723

Skrevet

Tusen takk for svar alle sammen :)



Anonymous poster hash: c2601...c7e
  • Liker 1
Skrevet

Red velvet cupcakes!!



Anonymous poster hash: 594aa...b3e
  • 8 år senere...
AnonymBruker
Skrevet

Kan jeg bruke den i brøddeig?

Anonymkode: 6e723...1f9

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Kan jeg bruke den i brøddeig?

Anonymkode: 6e723...1f9

Hvorfor det?

Anonymkode: 52a9b...797

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Hvorfor det?

Anonymkode: 52a9b...797

I mangel av vanlig eddik spør jeg 

Anonymkode: 6e723...1f9

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

I mangel av vanlig eddik spør jeg 

Anonymkode: 6e723...1f9

Men hvorfor skal du ha eddik i brøddeig? Beklager, jeg kan ikke svare på spørsmålet ditt for jeg har aldri hørt om eddik i brøddeig. Så bare lurer på hvorfor du skal ha det

Anonymkode: 52a9b...797

AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker det mest til asiatiske oppskrifter, som erstatning for riseddik 😊

Laget for eksempel en nydelig saus til sesamkylling i dag. Inneholdt soyasaus, hvitvinseddik, akasiehonning, sesamolje, hvitløk og ingefær 👌

Anonymkode: 05bc4...ba9

  • Nyttig 1
Skrevet (endret)

Bruker det i salatdressing

Endret av Rucula
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (13 minutter siden):

Men hvorfor skal du ha eddik i brøddeig? Beklager, jeg kan ikke svare på spørsmålet ditt for jeg har aldri hørt om eddik i brøddeig. Så bare lurer på hvorfor du skal ha det

Anonymkode: 52a9b...797

Det gjør grovt brød saftigereå og mere holdbart og bedre skorpe

Anonymkode: 6e723...1f9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...