Gå til innhold

Bytte strømleverandør


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vi lurer på å bytte strømleveranflr (dvs, vi bør helt sikkert gjøre det, og har hatt intensjoner om det lenge, men har bare aldri fått ut fingeren....) Men nå har vi vært inne på konkurransetilsynets nettsider og funnet den kraftleverandøren som ser ut til å ha det beste tilbudet for oss.

Men det er en ting vi lurer litt på. Vi bor i borettslag, og har både strømabonnement (altså til lamper, elektrisk utstyr osv), abonnement på fjernvarme og abonnement for varmtvann. Alle disse tre tingene får vi regninger på fra Hafslund.

Men når vi nå bytter leverandør, kan vi da bare bytte leverandør av elektrisiteten? Og ikke fjernvarmen og varmtvannet? Eller bytter man alle samtidig (altså, hvis vi bytter leverandør av elektrisitet så blir uansett også leverandør av varmtvann og fjernvarme endret?)

Noen som vet? Vi kan selvsagt ringe kraftleverandøren og spørre i morgen, men det hadde vært veldig greit om vi bare kunne ha ordnet alt dette nå i kveld (som sagt, vi skulle ha gjort dette i EVIGHETER, så hvis vi ikke får gjort det nå, går det vel fort vinter og votter igjen til vi får satt oss ned med det... :sjenert: )

Anonymous poster hash: 5d26e...913

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du får kun byttet strømleverandør. Fjernvarme og varmtvann må du fortsatt betale til Hafslund, på lik linje som du må betale nettleie til de. I Norge er det derimot et fritt kraftmarked, som gjør at alle kan velge hvilken strømleverandør de vil (så fremt strømleverandøren leverer i ditt nettområde og du ikke bor i et borettslag med fellesmåling).

Anonymous poster hash: b11fc...085

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...