Gå til innhold

Cøliaki - Thousand Island dressing


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hva kan man spise av dressinger når man har cøliaki?

Kan man spise vanlig Thousand Island? Jeg er helt ny på dette :(



Anonymous poster hash: 98db8...481
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du må nesten lese på flaska hva det inneholder. Men tviler sterkt på at du kan spise det



Anonymous poster hash: 1d27f...37d
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg anbefaler deg sterkt å laste ned appen "Check content"!

Der skanner du bare strekkoden, og så finner du ut hvilke allergener den inneholder.

Når det gjelder Thousand island fra Idun er den glutenfri, og trygg for cøliakere å spise. :)



Anonymous poster hash: 2989f...b42
Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.stabburet.no/Merker-Produkter/Kategori/Saus-og-tilbehoer/Dressing/IDUN-THOUSAND-ISLAND-FERSK-290G

Vann, rapsolje, tomatpuré 5 %, hakkede agurker, eddik, salt,eggeplommepulver, fortykningsmiddel (modifisert stivelse,xantangummi, natriumalginat), paprika, løk, aroma, sitronjuice (avkonsentrat), konserveringsmiddel (sorbinsyre, natriumbenzoat),sennepsfrø, gressløk, krydder, surhetsregulerende middel(sitronsyre, trinatriumsitrat). Krydderet er bestrålt.



Anonymous poster hash: 2989f...b42
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar. Det er til lunsjen på jobb. Og jeg ser ikke innholdet der.



Anonymous poster hash: 98db8...481
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar. Det er til lunsjen på jobb. Og jeg ser ikke innholdet der.

Anonymous poster hash: 98db8...481

Hvis det er snakk om salatbar, så vær litt forsiktig.

Det er veldig mange som bruker samme skje/klype til alt, og hvis det er krutonger eller andre glutenholdige ingredienser i salatbaren, vil de glutenfri ingrediensene blir forurenset av gluten også på denne måten.

Jeg har blitt syk av salatbar nok ganger til å advare andre mot det. ;)

(Jeg skjønte ikke at det var salatbaren som var synderen før det hadde gått en tid)

Anonymous poster hash: 2989f...b42

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvis det er snakk om salatbar, så vær litt forsiktig.

Det er veldig mange som bruker samme skje/klype til alt, og hvis det er krutonger eller andre glutenholdige ingredienser i salatbaren, vil de glutenfri ingrediensene blir forurenset av gluten også på denne måten.

Jeg har blitt syk av salatbar nok ganger til å advare andre mot det. ;)

(Jeg skjønte ikke at det var salatbaren som var synderen før det hadde gått en tid)

Anonymous poster hash: 2989f...b42

Man må jo passe på alt :o

Hvordan klarer dere det?

Anonymous poster hash: 98db8...481

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man må jo passe på alt :o

Hvordan klarer dere det?

Anonymous poster hash: 98db8...481

:ler:

Unnskyld at jeg ler, men det er bare fordi jeg husker min egen reaksjon da jeg måtte begynne tenke glutenfritt for 18 år siden. :)

Alt blir rutine, du lærere raskt hva du må unngå og ikke.

For eksempel hadde jeg en kollega på jobb som alltid spiste knekkebrød på en veldig brutal måte, og smulene spratt over alt.

Jeg lærte meg raskt at jeg måtte sitte litt unna henne for ikke å få knekkebrødsmulene hennes spredt over maten min.

Og som sagt har "Check content" blitt min bestevenn på butikken. (Spesielt fordi jeg synes innholdsfortegnelsene har så alt for små bokstaver)

Anonymous poster hash: 2989f...b42

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...