Gå til innhold

Steke brød på ettervarmen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bor i bord, og hele landsdelen var uten strøm i ettermiddag. Heldigvis kom strømmen tilbake før brødene gikk i ovnen!

Men lyset blinker, og jeg er redd den går igjen snart, brødene har ca 13-15 min igjen før de er ferdige.

Vil det være mulig å steke de ferdig på ettervarme? Bruker 190 grader varmluft, og steker vanligvis i 55 min, 2 liters former, ca 800g deig i hver form, de er hevet til kanten før de gikk i ovnen.

Er så kjipt om alt går til H... Pga strømbrudd. Har i flere uker vært i den onde "kjøpe-brød-sirkelen" som kommer hver gang jeg er treg med baksten og må kjøpe brød som nødløsning, da kjøper jeg brød i både 1 og 2 uker før jeg tar meg sammen igjen. Så i dag på min fridag før jobbhelga fikk jeg ånden over meg, er det mulig å steke videre på ettervarmen om strømmen går?

Isåfall, hvor mye lengre? 10 minutter??

Nå er det vel litt over 10 min til de er ferdige... Skriver tregt på mobilen..

Anonymous poster hash: 721bd...3e0

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bor i NORD, ikke BORD :)

Anonymous poster hash: e0c64...241

Skrevet

Bare la dem stå i uten å åpne døra, burde gå fint. Ville lagt til 10 min, men det ser du på fargen på brødet. Det skal også høres hult ut når du banker på.

Jeg steker brød på 230 grader og 35-40 minutter. Syns skorpa blir bedre da.

Anonymous poster hash: 729f5...3b1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...