Gå til innhold

Tilbehør og saus til bayonneskinke?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fikk et innfall på butikken og kom hjem med 1kg bayonneskinke, som jeg ikke har lagd før, og ikke har spist på nærmere 15 år. Så hva i all verden skal jeg ha til? Og hvilken saus bruker dere?



Anonymous poster hash: cb70e...f5c
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Foretrekker brokkoli, blomkål, kokt gulrot og tomatsaus

Men surkål og brun saus funker det også.



Anonymous poster hash: 93d29...032
Gjest Lille-pus
Skrevet

Sennepssaus, og med rosenkål, gulerøtter og mandel- eller ringerikspotet som tilbehør

  • Liker 2
Skrevet

Kokt blomkål, mandelpoteter, hvit saus (har alltid brukt hvit saus, men forbinder det helst med lett sommermat), brokkoli og gulrøtter. Kan også bruke kokt egg og baguetter eller rundstykker til, men blomkål er klart viktigst.



Anonymous poster hash: 720f7...234

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...