AnonymBruker Skrevet 30. desember 2014 #1 Skrevet 30. desember 2014 Fikk et innfall på butikken og kom hjem med 1kg bayonneskinke, som jeg ikke har lagd før, og ikke har spist på nærmere 15 år. Så hva i all verden skal jeg ha til? Og hvilken saus bruker dere? Anonymous poster hash: cb70e...f5c
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2014 #2 Skrevet 30. desember 2014 Foretrekker brokkoli, blomkål, kokt gulrot og tomatsaus Men surkål og brun saus funker det også. Anonymous poster hash: 93d29...032
Gjest Lille-pus Skrevet 30. desember 2014 #3 Skrevet 30. desember 2014 Sennepssaus, og med rosenkål, gulerøtter og mandel- eller ringerikspotet som tilbehør 2
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2014 #4 Skrevet 30. desember 2014 Kokt blomkål, mandelpoteter, hvit saus (har alltid brukt hvit saus, men forbinder det helst med lett sommermat), brokkoli og gulrøtter. Kan også bruke kokt egg og baguetter eller rundstykker til, men blomkål er klart viktigst. Anonymous poster hash: 720f7...234
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå