Gå til innhold

Sort bad for mørkt?


Ireth Carnesir

Anbefalte innlegg

Gjest Bjørnsdatter

Jeg synes det høres rålekkert ut med svarte fliser på veggene, bare du klarer å kombinere det med resten av badet ditt. Stål/aluminium kunne blitt kult til (tenker på vaskemaskin, f.eks), glass og speil. Lyst tak og downlights.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Eiendomsmegleren i meg sier "ikke gjør det!!" Men - siden dere har funnet drømmehuset trenger dere ikke tenke på hva andre vil synes om badet.

Jeg har vært inne på ett bad i løpet av karrieren min som var svart. Det var svarte fliser på gulv og vegg - blanke sådanne på veggen, med litt "marmorering". Sikkert meningen at det skulle se ut som sort marmor. Innredningen var grå, hvis jeg ikke husker feil.

Hovedinntrykket var at badet var mørkt og dystert. Jeg følte at veggene og taket kom mot meg - så til tross for at dette badet var forholdsvis stort, og egentlig ganske så pent, så var ikke den mørke fargen vellykket der. Det er godt mulig at lyssettningen var helt feil, og at resultatet kunne vært bedre med riktig lys.

Jeg tror at et bad som går i sort kan bli riktig så stilig - men jeg er nok redd for at det er større sjanse for å mislykkes enn å lykkes med noe som er såpass ekstremt. Hvis målet er å skape gotisk steminig på badet, så kan dere kanskje klare å oppnå det uten å gå helt til det ekstreme?

Dessuten legger man såpass mye penger i badet at det vil føles litt ergelig om dere ikke blir fornøyd! (en ting er at vi malte huset vårt stengrått - det kunne vi jo bare gjøre om hvis ikke det ble bra.. Men hadde vi lagt 100 000 i et bad som ikke ble bra, hadde det ikke vært like lett å endre det) Vi snakker også om et rom hvor man tilbriger viktige timer på dagen - opplading før jobb, og avslapping etter jobb. Jeg er ihvertfall glad for at det rommet som møter meg når jeg gnir søvnen ut av øynene går i lyse farger!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...