Gå til innhold

Rykteflommen bloggen borte?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har bloggen blitt fjerna? Noen som vet hvorfor?



Anonymous poster hash: dd361...1e3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den ble fjerna for noen mnd siden. Sladreblogger blir ikke værende lenge. Vet ikke akkurat grunnen til hvorfor bloggen er lagt ned, men både Andrea Badendyck og Lene Orvik var misfornøyde med hva som ble skrevet på bloggen. Lene sendte en lang og sint mail som de publiserte på bloggen. Hun truet med å melde bloggen til forbrukerombudet. Et par av innleggene handlet om Andreas kjæreste, og de satte han i et dårlig lys. Sikkert noen som har et bedre svar enn meg, men det er det jeg har lest andre steder.



Anonymous poster hash: ea132...966
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor opprettholdes de svenske da? Der står det jo at Dessies kjæreste (som er mor) ble tatt med narkotika hjemme hos seg og full razzia, også må hun svare for det på sin egen blogg. Hadde vært spennende å fått frem sannheten om bloggernes liv i større grad, det er mange som gjør mye sykt. Den ene sladrevloggen i Sverige heter hvertfall stoppa pressen eller noe,

Anonymous poster hash: 864f3...8da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De skrev et innlegg om at det tok for mye tid, og at det var derfor de la ned bloggen. Men de fikk mye sinte klager fra bloggerne også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

×
×
  • Opprett ny...